После само аз съм бил недоволен ......
Колега пробвай в олх да го пробуташ и си вземи истински климатик .
После само аз съм бил недоволен ......
Колега пробвай в олх да го пробуташ и си вземи истински климатик .
Rafaliev не си коректен в изказването си! Нека човека извика фирмата да му препрогрмират машината, пък тогава сам да си каже дали му харесва или не. При мен след препрограмирането няма никакви ядове. Много топлеща, тиха и икономична машина, "Големият" проблем с успиването и шумните клапи се решава за 5 мин. от сервизният екип, да не кажа че вече и всеки 2-ри от форума може да му го реши. С тези крайни изказвания на никой не помагате...да не би като ви се развали един датчик по колата да я пускате в OLX. ?!?
Казвал съм го преди и пак ще го кажа .
Малината топли !
С това се изчерпват плюспвете.
Другото са миниси.
Правя съпоставка с другите клими които имам.
Дали съм критерии или не всеки да си прецени.
Този климтик за мен не струва 2500 лв (13ката)
Виж ако беле 1500 да се съглася и да кажа за толкова пари не може без компромиси.
п.п.
комшията отдолу ме попита нещо дали ми има на климатика че тракал между 8 и 10
нещо на ниски обороти потраква дайсекаймето
иначе си е тихо външното
Е айде тогава, да ти кажа някои допълнителни плюсове: реален нисък минимум, много тих дори и да не се ползва на ауто, работи безотказно и до под -15 (изпробвано), много редки дефрости и само при нужда, йонизация, седмичен таймер. Сигурен съм че Урурото което си взе е страхотна машина, но честно казано не вярвам, че има какво толкова да ти даде допълнително за 2 пъти по-високата си цена. Лично мое мнение с което не ангажирам никого!
Форумния сектизъм не е от вчера. "Един е Дайкин и Уруру е неговия пророк!"![]()
Ако имаше уруруто какво да ми даде в повече, щях да си взема две! Продаваха ми го за 3к. лева, с дизайн на аспиратор от средата на миналия век. Мерси!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
За малко повече пари, можеш да си вземеш Уруро на правилното напрежение с дизайн на апарат от "Area 51".![]()
Моят опитах да го запиша, но се чува само фоновият шум. При мен 3-те клими са на една тераса и като изляза се чува единствено МЕ който работи най-разтоварен в най-малката стая, но на него му е простено защото е бюджетен модел. Тошибите са като мушички в това меко време. Всеки има право да харесва и не харесва каквото си иска, но крайните мнения и изказвания не помагат на никой!
Този пост е редактиран от MisterT; 08-01-18 в 22:57.
Имах две МЕ-та от SF серията (единия все още го имам). Смело и най-безпристрастно заявявам, че външните тела са много тихи, въпреки, че не са с двойнороторни компресори. Тихи са и в големите студовете. Тишината, определено е една от най-силните страни на МЕ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от MisterT; 08-01-18 в 23:19.
Ама вие верно ли си чувате климите като работят?!
Чуват, таратанци! Баш тая тошиба ще я чуят, когато падне от стойките на земята, след някоя градушка
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Рафаеле откажи цигарите и няма да имаш проблеми с външното на Тошибата. Нещо не е в ред твоята машина.