Страница 24 от 31 ПърваПърва ... 142223242526 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 462
Like Tree231Одобрявам

Toshiba Super Daisekai 8 -Въпроси

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Отговор: Toshiba Super Daisekai 8 -Въпроси

Досега никой ли не се хвана да измести датчика за проба ..

2.  

3. Junior Member Аватара на adrian_dimitrov
    Тук е от
    Dec 2014

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    Досега никой ли не се хвана да измести датчика за проба ..
    Колега, не знам дали някой с гаранционна машина за 2.5к би се наел да му отпадне гаранцията заради пробата....
    Аз не бих пробвал, тъй като не считам, че съм чак толкова компетентен например

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

И да си компетентен, пак може да ти отпадне гаранцията
    zliqiliq одобрява това.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Аз, като чета, не забелязвам да има някаква гаранция от страна на Тошиба. А да отпадне тя от това, че някой си мести въздушния датчик, може да се случи единствено в Сомалия. Тук могат да опитат да откажат... Особено на успиваща се цяла зима машина, по тяхна вина.

6. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Едва ли ще си признаят че е по тяхна вина-ако е тяхна разбира се.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

В пост #339 колегата съобщава, че вината е тяхна! Фактът, че не са го посетили, означава, че знаят какво точно се случва и защо. На Хитачи им трябваше един сезон, за да си решат проблема през далечната 1998, макар и не толкова елегантно. Така, че да не ги оправдаваме говедата от Тошиба!

8.  

9. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

За българските говеда от Тошиба е ясно,но интересно за японските говеда от Тошиба дали са наясно въобще с този проблем.

10. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Защо да са виновни българи? От кога Тошиба е станала българска фирма? До колкото знам, съкровищата им идват от вън и се разработват пак там. Нашите вносители са ги информирали за проблема, според информацията във форума. На вносителя ли е работа да им пренаписва и преправя софтуер и хардуер? Негово задължение е да подмени това, което е необходимо, за сметка на производителя. Ако аз бях засегнат, на стената ми отдавна щеше да мърка RAS-35PSB на Хитачи, подменено за тяхна сметка.
    mkukas одобрява това.

11. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе

Подменено за тяхна сметка? Искаш от Тошиба да ти купят PSB? В някакъв измислен свят живееш Додо.

12. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

Вносителя има вина ако знае за проблема,а няма нужната реакция .Ако от Тошиба -България са направили каквото трябва -със ходене на място и констатиране на проблема,и сигнализиране на Тошиба-Япония това вече е друго.Ако са го направили се извинявам за думите си.Свикнал съм да се съмнявам във почти всичко що е българско.,съмнения породени от личен опит.

13. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Може би от Япония насам пътува екип от специалисти да се запознаят лично с проблема
    Дайте им повече зор на вносителите. Преди време имаше тук колега, който се оплакваше, че му харчи 25W в стендбай 5-цата, на 2 пъти са идвали екипи от София до Бургас. То сега се и постопли и проблемът сигурно не се появява и гаранцийката така ще си изтече неусетно.

14.  

15. Member Аватара на popov
    Тук е от
    Mar 2011
    Живее в
    Бургас

поживём-увидим

16. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от dwrbudr Виж публикацията
    Може би от Япония насам пътува екип от специалисти да се запознаят лично с проблема
    Дайте им повече зор на вносителите. Преди време имаше тук колега, който се оплакваше, че му харчи 25W в стендбай 5-цата, на 2 пъти са идвали екипи от София до Бургас. То сега се и постопли и проблемът сигурно не се появява и гаранцийката така ще си изтече неусетно.
    Гаранцията няма как да изтече, защото е регистрирана повреда която не е отстранена, По скоро можем да кажем, че изтече срока им за отремонтиране който по закон е 1 месец след регистриране на повредата. Сега може да претендираме за подмяна на машините с нови, но от това няма да видим голяма файда. Още повече, че има доста колеги с 3 и даже 5 години гаранция, така че бая ще почакат да изтекат тези гаранции. Да не говорим, че моделът, за мое учудване, продължава доста да се препоръчва и в магазините и във форума, което най-вероятно ще доведе до завждане на още доста сигнали от "изгорели" нови потребители.
    mkukas одобрява това.

17. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от KI_YOOU Виж публикацията
    Подменено за тяхна сметка? Искаш от Тошиба да ти купят PSB? В някакъв измислен свят живееш Додо.
    Бих поискал да ми го подменят за тяхна сметка, както съм написал. Това означава да свалят стария и монтират новия, за тяхна сметка. Новият си го купувам сам, добавяйки някой лев към тези за купената "сънлива" тошиба, предварително преведени ми по сметката от вносителя. Има два начина това да се случи: лесен и труден. Лесният съм го играл няколко пъти с технотата, трудният е малко по-бавничък и го вършат други хора. Адвокати. Хонорарите им на края биха били пак за сметка на вносителя, ако се стигне въобще до тях.

18. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Колеги, не обобщавайте. Имам информация, че проблема е в много малка бройка машини и от Кериър са започнали да ги подменят своевременно. Това и инфо не от Кериър, а от фирма техен дилър. Има изпратено и писмо, да се види дали проблемните машни са добре заземени/занулени! За сега това имам като инфо.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 31 ПърваПърва ... 142223242526 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 50
    Последно: 02-11-14, 22:31
  2. TOSHIBA 13 PKVP-E Super Daiseikai 5 или TOSHIBA 13 SKVP2-E Super Daiseikai6
    От MisterT във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 63
    Последно: 28-01-14, 12:35
  3. RAS-221JDR NEW SUPER DAISEKAI 12
    От dokkito във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 19
    Последно: 17-09-13, 17:33
  4. Toshiba Super daiseikai Ras 13 pkvp V или Toshiba Super daiseikai RAS-B13N3KVP 6.5
    От jovan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 23-04-13, 18:36
  5. Toshina RAS-16PKVP-E-Daisekai- Super 5 или Daikin FTX50GV/RX50GV
    От Радостина Тасева във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 9
    Последно: 01-12-12, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе