И при някои цепеници може да се контролира компресора, но само на охлаждане
И при някои цепеници може да се контролира компресора, но само на охлаждане
Ще ли ти се? Подходящия размер за стаята и не достатъчно близо до тавана няма да имаш повод да продължиш да плюеш по марката![]()
От снощи пак в експлоатация: 3 х 10-ки, 1 х 16-ка Edge-ове и 1 x 10-ка Daiseikai 9.
Засега е тишина и лека-полека слизане към минимумите (докато се поотопли къщичката).
- - - - - - - - - -
Ааааа, забравих да се похваля - тази зима ще е с нова дограма (Кьомерлинг + тройни стъклопакети "4 сезона")![]()
Този пост е редактиран от joroooooo; 14-10-21 в 14:27.
шум 1 - втулка в начална фаза ,може да се кротне може да се влоши .. шум 2 е някаква вибрация по пластмасите ,с леки шамарчета по тялото оттук оттам ще се отстрани
Ще си помисля, дали ще доплатя още 1300-1400 за Дайсейкай (че гледам от 2700, е скочил на 3050) или просто ново вътрешно тяло (от нова партида)...
- - - - - - - - - -
При последната ударна смяна на вътрешни тела, това което е на път да се разцъка сега, дойде със сериен номер *300 000, а другите две с *1 000 000, което ме навежда на мисълта за различни партиди...
Дано вече наистина да са отстранили бъговете![]()
Някой може ли да каже, защо на новите външни тела вече пише "Е1"? Нова ревизия?![]()
Тия дни предстои поредна смяна на мотори и/или турбини на 3 (чисто нови) вътрешни тела...
Ами, ха де?! Трите нови вътрешни ги сложиха някъде през м. Април тази година. Скоро след това машините бяха изключени... Цяло лято не са работили - не е имало нужда.
Към средата на м. Октомври ги включих на отопление... и едната се разцъка, другата и тя (в начален стадий) и на едната турбината ѝ нещо вие (странно).
Та, понеже вътрешните тела са нови, не може да ги сменят пак с нови, докато не направели поне 3 ремонта :D
Да си отбележа в моята си тема - явно аз съм най-големият карък с този модел климатик... Днес ми смениха 2 мотора на вътрешни тела. Едното е окей. Другото 2 часа по късно започна да издава един жужащ звук, който и към момента не спира.
Не знам... е6u мy м@йk@та вече е работата...
Чисто нови части и момчетата от сервиза се стараха...