Не съм започнал никакви войни. Просто в тази тема през няколко дена влиза някой, който почва да храни отоплението с газ и да изтъква колко е евтино на ток.
Човека едва ли е търсил помощ, в която да разкара цялата си отоплителна система на газ и да купи наново климатици.
Точно защото темата е "Газов котел - мнения и препоръки" не виждам ти с какво му помогна.
Мислиш ли, че хората, които пишат в тази тема не знаят какво е климатик, как се топли с него и какви сметки се плащат?
Аз лично имам и климатик и въпреки това се топля на газ. Това би трябвало да ти говори нещо.
Няма какво да ми цитираш тези мнения, аз съм ги чел и осъзнал много отдавна. Още в предния пост казах, че не споря кое е по-евтино. Цената за много хора не е определяща.
Когато си правех жилището можех да избирам дали да се топля на газ или ток. За 4000 лв можех да оборудвам 105 кв. апартамент с перфектни климатици, да плащам по-малки сметки /знаех го още тогава/ и въпреки това избрах газ-та. И все още не съжалявам.
Всички тук сме разумни хора и можем да направим лесен избор по една доста елементарна тема.
Проблема на автора е неправилен избор на техника, съчетана с неправилна употреба. Както си видял в моя пост, който си цитирал при отопление с климатик може да се допъсне същата грешка и да имаш същите проблеми.
Ако по някакъв начин съм те засегнал с поста си, моля да ме извиниш.