Здравейте!Настъпи момента да премина на отопление на газ. Имам изградена отоплителна инсталация в къщата си,която е около 110м2, като изолация има само на тавана гипсокартон с вата, а преди него фибран. Искам хубав кондензен котел. Препоръчали са ми два модела Бош 7000 и Бакси, но не знам модела. По думите на специалистите Бакси е от същия клас на Бош 7000. Моля за помощта ви на кой от двата да се спра. Дайте компетентно мнение и за Бакси и за Бош 7000. Благодаря Ви предварително
Здравейте, има ли някой с "bosch condens 2500w wbc24-1 de" плюс ct200 да ми пише на лично.... искам да обменим информация. Мерси!
Изпратено от моят PRA-LX1 с помощта на Tapatalk
Пишете тука, информацията може да бъде полезна и за други.
Здравейте, едно от нещата които стават е че спря в приложението да следи разхода на газ... единствено показва външната температура. Пробвах какво ли не и не става.
При мен изначално показваше само външна температура.
Поиграх си и аз с настройките.
Включих споделяне на статистиката и хоп се появи консумацията :
При мен си е включено,но пак нищо
Виж тези дали са ти същите.Пробвай и да го “откачиш” от стойката да се рестартира.
Същите са.... Пробвал съм всичко
Сега видях... версията ми е 2.4.2
Здравейте колеги , колебая се между Ariston Alteas One Net 24 kW и Bosch Condens 2300W , някой има ли впечатление по специално от Ariston . Дилъра горещо ми го препоръчва , като по-добър и по икономичен . Благодаря
За друго не знам, но за такова нещо, като "по-икономичен" котел не съм чувал. Може да се различават по минимална-максимална мощности, изработка, но като разход при работа на една и съща мощност не съм чувал да се различават.
По технически характеристики Аристон изглежда малко по-добър. Например мин/макс мощност на нагряване при Bosch 2300W е 3 до 30 kW докато Ariston Alteas One е 2 до 24 kW . Топлообменникът при Аристон е с по-големи тръби за добро или лошо .И двата са нови модели. Като цена са почти еднакви .