Страница 110 от 223 ПърваПърва ... 60100108109110111112120160 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,636 до 1,650 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Трябва да е 46Z70 то други модели на тази големина няма,ТВ-то наистина мн. добро има мека и жива картина(за LCD) единствения проблем, който бях забелязал малко не равномерна просветка на черен фон се получават леки петна.Има много сполучливи модели на JVC ,макар че не се шуми много около тази марка.Satanata твоят къде е сглобяван в UK или Унгария.

2.  

3. Тук е от
    Aug 2007

сглобка UK ...нямам проблем с черна просветка...засега такъв проблем няма кво ша кажеш за една "Целувка" KISS DP-1600 да си купя ? мноо сериозно го мисля ? някои да знае цена най тънка за него или отзиви някакви ?
    това което аз знам е Комел Софт и цена : 698.40 лв виж : http://www.comelsoft.com/kiss.php цената му извън БГ е 275 евра

4. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Според мен не трябва да се бърза все още с покупка на такъв плеяр най малкото още не се е наложил кой от двата носителя ще е номер 1(блурей или HD DVD),а LG ще пускат комбинирани плеяри и за 2-та формата.За сега по добре да инвестираш в PC с добър процесор и видео.

5. Тук е от
    Aug 2007

Купих си PANASONIC TH-37PV70P на пръв поглед много добър телевизор (преди 1 час го монтирах). Все още нямам необходините кабели а и компа ми е старичък та искам да го свържа през компонент, но не мога да го покажа на ТВ цветно, някой дали не мойе да ми помогне?? Видео картата ми е GeForce4 MX440. Благодаря предварително.

6. Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    Според мен не трябва да се бърза все още с покупка на такъв плеяр най малкото още не се е наложил кой от двата носителя ще е номер 1(блурей или HD DVD),а LG ще пускат комбинирани плеяри и за 2-та формата.За сега по добре да инвестираш в PC с добър процесор и видео.
    все си мисля че блу рея е пътника...и тв и плеъри ще останат с формат HDMI и КИСС е предвесника на това...не случайно е купен именно от ЦИСКО...а това е супер сериозна заявка от император в бранша

но си прав за друго....филмите ! в крайна сметка не обичаме да ги купуваме и си ги сваляме от нета с : PC е дали ще го записваш на диск после или ще го гледаш от компа май май е все тая

7. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    ..... При статични изображения трептят и плазми и ЛСД-та. Включително и новите с 100 херца. .../.
    Да кажа и аз за трепкането. Не съм се заглеждал в плазмите и не знам при тях как е, но при LCD-то, имайки предвид и мониторите трепкане няма!
    Ако някой е видял някъде, то може да е от лошо изпълнено сканиране или неподходящ избор на такова. Например при моя Sharp 37GA9E при смяна на interlaced и progressive сканиране (има такава възможност за избор) се вижда как при презредовото има леки вълнички при статичната картина, докато при другото си е плакат. Държа го естествено на progressive.

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Това за "трепкането" на картината ме накара и мен сутринта за се загледам в моята плазма ( LG 42PC1RR) под различен ъгъл. Нито на ТВ режим, нито на разглеждане на снимки не забелязах нищо такова. А не е 100HZ-ова...

10. Тук е от
    Mar 2007

не гледай в плазмата а на 10 сантиметра в страни от нея и виж дали не ти трепти. просто гледаш плазмата с периферното си зрение, пробвайте поне при мен никога нне ме е лъгала тази проба а като ходих по магазините просто се вижда от далече кое е плазма и кое е лцд по тази причина. неказвам че е някакъв сериозен проблем просто на мен не ми е приятно и за това го имам предвид. ако не го виждате така е и по-добре за да неви дразни като мен.

11. Тук е от
    Jun 2007

ludia взех си nvidia fx 5200 и с нея пак не мога да разпъна картината на 1360х768 нито с овърскан нито с пауърстрип. в магазина през hdmi ли ми го разпъна, че не си спомням и ако да кажи ми как. благодаря предварително.

12. Тук е от
    Aug 2007

и аз се борих днес да подкарам по голяма резолюция ма не успях...купих един кабел RGB 20м за удобство и тъпия лап топ не пожела да ми даде повече от 1200/768 към LCDто АTI ми е картата в него, дръпнах и нови драйвери и пак нищо...или иконите се местят или филма...гадничко е. Ако някой знае нещо по въпроса нека каже? Довечера ще боря една друга машина да видя па с нея кво ще ми даде. А защо с такъв кабел ли....ами лаптопа няма изход HDMI затова. Ще купувам кабел и HDMI 3м за другата машина обаче

13. Тук е от
    Mar 2007

с паъур стрип всичко се постига

14.  

15. Тук е от
    May 2007

Цитат Първоначално публикувано от Satanata
    ...а аз търся full HDMI сиреч 1080/1920 ??? Напиши моля те кой модел имаш в предвид за блурея ?
    Виж тук http://www.sony.bg/view/ShowProduct....isc+player#tab

16. DK9
    DK9 е офлайн

Тук е от
    Feb 2007

Ludia, мислех си за проблема с контраста на Sony KDL32D3000, който отчиташ. Възможно ли е отчасти да се дължи на включено Шумоподтискане [Noise Reduction и MPEG Noise Reduction], което обикновено води до леко замъгляване. Ако имаш възможност изключи шумоподтискането и виж до каква степен ще се подобрят нещата.
    И в други форуми хората пишат че предпочитат да ги държат изключени поради загуба на детайлност.

17. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Lupus, lazarus18 и всеки друг който не е виждал как терпти плазма да иде на софийската автогара да и погледни Самсунгите дето са ги наредили там. Такъв ужасен сигнал, никакъв контратс, такова трепкане чак ме заболяха очите сле 2-3 минути взиране в разписанията по тях. БЛЯЯЯЯЯЯ ЛАЙНА!!! . Относно излъчването на плазмите си е доста вярно, и не е чак толкова силно като на кинескопен ТВ, но пак си го има и вреди, но не чак толкова. Особенно големитя проблем на плазмите за мен е: ниска резолюция, никакво черно- сиво(само най-най моделите имат добро черно PIONEЕR за 5-6 хилки); трепкане особенно усезаемо на PC сигнал. То и затова ако не сте заглеждали по новите модели има и 100Hz плазми. Стъклото при плазмите си е и плюс и минус. По жив образ се вижда през него, но пък отразява като нормален кинескоп. Освен това колкото е по ярка картината толкова е по-голям % възможност за burn in дефект и по-бързо истощаване на газа. Мдам в Метро нямаме плазми почти, освен 1-2 моидела от хорска срама. Просто с закупчика сме на едно мнение за това че LCD е по-добро от плазма, по лесно продаваемо, с по-голямо разнообрази относно модели и марки и най-вече малки размери.
    Относно за консултантите и служителите на големите магазини, не веднъж съм писал, навсякъде има мързели, неразбиращи и т.н. ОЛИГОФРЕНИ. Малко са хората които си поставят задачата да се самоубучават и да се ровят и най-вече се интересуват от това което работят.
    Satanata, честита ти покупка и недей бърза с тоя KISS, че да не ревеш после от него. Писахем за него доста по назад има инфо точно в този раздел. Пусни си едно търсене и ще прочетеш. За момента само PC ти оправя работата, а за 1080р. филми има много малко в нета. Примерно другото предложение за BLU-RAY плеър е Шарп. Всъщност те правят този лазер и заради това се забави излизането на PS3. Относно ниската резолюция, явно го пробваш през VGA входа, а не през DVI-HDMI.
    DK9, нямам проблем с контраста на ТВ-а имам проблем с това, че маже образа, а MPEG NR и DNR съм ги спрял много отдавна. Но дори и след тяхното спиране примерно на ефирна тв пак има някаква допълнително обработка на сигнала и замазване от проца, докато примерно при другите ТВ не е така.
    shpeksi, уффф мани вече от олигофрени. Съжелявам, че е станало така. Значи отиди в Метро на Цариградско шосе. И говори там с ръководителя на отдела. Той да говори с байера на МЕТРО, той е в същата сграда. Както писах по горе всичко може да се поръча на ШАРП, СОНИ и LG по каталога им за тази година.Цената на 37RD2Е е 3118,80 лв. Както писах по-преди.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от LUDIA
    Lupus, lazarus18 и всеки друг който не е виждал как терпти плазма да иде на софийската автогара да и погледни Самсунгите дето са ги наредили там. Такъв ужасен сигнал, никакъв контратс, такова трепкане чак ме заболяха очите сле 2-3 минути взиране в разписанията по тях. БЛЯЯЯЯЯЯ ЛАЙНА!!! .
    .............
    Това е проблем на лошия сигнал и може би на недостатъци на марката и модела (евтинийка) но не и на технологията! Следващия път като идваш в София, ще дойдеш в къщи да пием по едно уиски и да кажеш къде точно трепти моята плазна.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 10:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 19:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 21:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 22:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 14:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе