Купи си кабел DVI-HDMIПървоначално публикувано от squash
цитирам те-накрайника който влиза в телевизора е нещо като USB, ама по- различно-това е HDMI-Hi Definition Multimedia Interface
Купи си кабел DVI-HDMIПървоначално публикувано от squash
цитирам те-накрайника който влиза в телевизора е нещо като USB, ама по- различно-това е HDMI-Hi Definition Multimedia Interface
http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-...0080812126.htmПървоначално публикувано от kaloman
http://www.lcd-compare.com/televiseu...DL-40W4500.htm
Това HDCD няма нищо общо с Hi-Definition video. Това е разновидност на запис за аудио дискове. Честно казано не съм наясно точно в какво се изразява на практика.Първоначално публикувано от ministur
ДОбре е да знаеш, че все още не съществуват двд плеъри, които да възпроизвеждат тези 720р х264 файлове, които свалящ от интернет.
За целта ти трябва или компютър или някой от вече излезналите HD плеъри: Popcorn hour, Tvix, Istar и тн.
Имат ли го наличен? Определено по показатели изглежда интересен модел и цената му звучи добре.Първоначално публикувано от kaloman
HDCD - High Definition Compatible Digital - 24bit/48kHz audio format, за разлика със стандартните CD, които са записани с 16bit/48kHz:
http://en.wikipedia.org/wiki/High_De...atible_Digital
Здравейте и от мен![]()
![]()
.За първи път пиша,но чета форума и особено този раздел от няколко месеца и се радвам на компетентните мнения на повечето от вас.
След дъъълго четене на форуми и безброй часове зяпяне по магазините,днес отидох в ТМ да купувам телевизор.Изборът ми се беше свел до Samsung 40M86, Samsung 40F87BD и PANASONIC TH-42PY80P.Незнам дали такъе ден бях уцелил,или искат да продават старите си бройки на Самсунг,преди да обявят цените на новите серий,но на всички Сами-та бяха пуснали перфектен HD сигнал,а на Panasonic-ците-някакви тъмни катрини,с едни настройки,дето като ги видиш,бягаш веднага.Седях пред двата Самсунг-а,които между другото бяха един под друг,около два часа,и колкото и да се опитвах да си внуша,че невиждам замазване, особено когато пуснаха някакъв рекламен клип от футболен мач,неиздържах и купих Panasonic-a.Дали съм сбъркал-времето ще покаже,още несъм го пуснал вкъщи,но ако вярвам на всичко изписано тук,и на очите,мисля че няма да има проблеми.
Имайте в предвид,че взех последната бройка от този модел,а пред мен клиенти купиха мострата на PANASONIC TH-42PY85P,а в сайта им пише,че го има на четири места в София.Казаха ми също,че имали проблем с доставката точно на 42" модели на PANASONIC,а от по-големите размери имаше доста на промоция.
Засега толкова от мен,като го пусна тия дни надявам се да мога да соделя първи впечатления.
Успех на всички...............![]()
![]()
![]()
Думата която употребих бе "впечатления"! ТТ данните са известни отдавна, а и на сайта на SONY BG също ги има. Дебна за ревю на HDTVtest,но все още няма!Първоначално публикувано от hristoslav2
Говорих с девойка и тя ми каза, че го имат. Утре ако остане време ще се разходя до там.Първоначално публикувано от lazarus18
това да се чува, мисля да рискувам аз и да взема 46W4500Първоначално публикувано от kaloman
Привет отново
Надявам се разбирате моето любопитство към тая тема,особено след като направих скока от Samsung 21" na 8 godini na Philips Cineos 52 PFL9632D/10
Притеснява ме следното:
На някой филми независимо по кой канал са ,образите на хората да речем ми излизат на преден план и отзад остава като нещо нереално-все едно е като декор,някак неестествено изглежда.Не знам как точно да го обясня но в сапунките обикновено е такава картината през целият филм.Само че тук в случая няма значение какво гледам!Може ли да е включена някаква фунция на ТВ и това да е причината?????????????
Все оше гледам аналогов сигнал но скоро ще вкарам цифров-въпрос на време е!Демото на Clear LCD i Perfect Pixel Engine е страшно но вероятно ще го усетя при цифров сигнал или HD!
Ако някой знае повече неща за този модел нека помага защото наистина упътване на бг няма а книжката е дебела като "Под игото"
Благодаря предварително!
Искам да попитам vazmutenuser дали има промяна в настройките за цифрова кабелна на евроком на Сони-тата (40W4000) , защото не се декодират някой програми като БНТ1, bTV, нова ....
Мдаа. Здравей Lazarus18.
ако подхванем стария разговор за цветните филтри... Мда. Случи ми се да попадна в Америка.Тук имат хубави магазини за техника. Но не чак толкова хубави. Например, момчето от обслужващия персонал не можа да намери в секцията "Blu-ray discs" този, който търсех. А именно "Digital video essentials HD basics". След като той се отказа, аз прегледах всички рафтове, 4 на брой, 15 метра дължина Blu-Ray дискове. И го намерих сврян между доста по-незначителни Blu-Ray заглавия. Различното е, че Blu-Ray изданието се предлага с филтри, за разлика от DVD изданието, тук , в Америка. Както знаем, в България е невъзможно да се намерят такива, доколкото те са американска продукция на Джо Кейн.
Мда. Американските образци на Sharp и Samsung са с подобни качестава на европейските, (вкл. матрицата) само че са по-евтини.
Ами това е засега.
:-)
Здр
Някой може ли да ми каже нещо за Philips 32PFL7962D
За тези пари погледни:Първоначално публикувано от at_enchev
http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=991
Влез в менюто и си изключи -HD Natural MotionПървоначално публикувано от ministur
http://www.p4c.philips.com/files/5/5...10_pss_bul.pdf
Благодаря!
Ще пробвам довечера.......много странна екстра е това според мен!![]()
Хубаво е да си поиграеш с тези настройки и да се ориентираш коя за какво е защото техните стойности са различни според това какво гледаш - филм или видео. Грехота е да имаш телевизор с перфектна обработка на сигнала, а да го ползваш с грешните функции.Първоначално публикувано от ministur