Страница 183 от 300 ПърваПърва ... 133173181182183184185193233 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,731 до 2,745 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от squash
    Та какво бихте казали. Кой ще е най- добрия вариант да свържа компютъра си към LCD- то (Samsung 46 M86). С кабел DVI- I ли и накрайника който влиза в телевизора е нещо като USB, ама по- различно. Съжалявам ама не знам как се казва точно.
    Купи си кабел DVI-HDMI
    цитирам те-накрайника който влиза в телевизора е нещо като USB, ама по- различно-това е HDMI-Hi Definition Multimedia Interface

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Здравейте и от мен! Преди малко говорих с магазина на SONY в ЦУМ и ми казаха цената на 40W4500- 3099 лв.
    Моля, някой от разбиращите да му хвърли едно око и ако може да сподели впечатления. Благодаря!
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-...0080812126.htm
    http://www.lcd-compare.com/televiseu...DL-40W4500.htm

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ministur
    Имам следният въпрос:

Имам ДВД плейър на който пише HDCD.Записвам си филм в HD формат(4.7GB) -720p x264 му беше разширението.На компа ми тръгва и е ОК.Когато го пусна на ДВД-то през Philips-a 52 за който споменах по-горе не тръгва и само черен екран!Какво по дяволите означава HDCD?

Сори че тука постнах пак-преместих въпроса си в точната тема във форума
    Това HDCD няма нищо общо с Hi-Definition video. Това е разновидност на запис за аудио дискове. Честно казано не съм наясно точно в какво се изразява на практика.
    ДОбре е да знаеш, че все още не съществуват двд плеъри, които да възпроизвеждат тези 720р х264 файлове, които свалящ от интернет.
    За целта ти трябва или компютър или някой от вече излезналите HD плеъри: Popcorn hour, Tvix, Istar и тн.

Здравейте и от мен! Преди малко говорих с магазина на SONY в ЦУМ и ми казаха цената на 40W4500- 3099 лв.
    Моля, някой от разбиращите да му хвърли едно око и ако може да сподели впечатления. Благодаря!
    Имат ли го наличен? Определено по показатели изглежда интересен модел и цената му звучи добре.

5. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

HDCD - High Definition Compatible Digital - 24bit/48kHz audio format, за разлика със стандартните CD, които са записани с 16bit/48kHz:
    http://en.wikipedia.org/wiki/High_De...atible_Digital

6. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте и от мен .За първи път пиша,но чета форума и особено този раздел от няколко месеца и се радвам на компетентните мнения на повечето от вас.
    След дъъълго четене на форуми и безброй часове зяпяне по магазините,днес отидох в ТМ да купувам телевизор.Изборът ми се беше свел до Samsung 40M86, Samsung 40F87BD и PANASONIC TH-42PY80P.Незнам дали такъе ден бях уцелил,или искат да продават старите си бройки на Самсунг,преди да обявят цените на новите серий,но на всички Сами-та бяха пуснали перфектен HD сигнал,а на Panasonic-ците-някакви тъмни катрини,с едни настройки,дето като ги видиш,бягаш веднага.Седях пред двата Самсунг-а,които между другото бяха един под друг,около два часа,и колкото и да се опитвах да си внуша,че невиждам замазване, особено когато пуснаха някакъв рекламен клип от футболен мач,неиздържах и купих Panasonic-a.Дали съм сбъркал-времето ще покаже,още несъм го пуснал вкъщи,но ако вярвам на всичко изписано тук,и на очите,мисля че няма да има проблеми.
    Имайте в предвид,че взех последната бройка от този модел,а пред мен клиенти купиха мострата на PANASONIC TH-42PY85P,а в сайта им пише,че го има на четири места в София.Казаха ми също,че имали проблем с доставката точно на 42" модели на PANASONIC,а от по-големите размери имаше доста на промоция.
    Засега толкова от мен,като го пусна тия дни надявам се да мога да соделя първи впечатления.

Успех на всички...............

7. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Думата която употребих бе "впечатления"! ТТ данните са известни отдавна, а и на сайта на SONY BG също ги има. Дебна за ревю на HDTVtest,но все още няма!

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Имат ли го наличен? Определено по показатели изглежда интересен модел и цената му звучи добре.
    Говорих с девойка и тя ми каза, че го имат. Утре ако остане време ще се разходя до там.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Feb 2008

това да се чува, мисля да рискувам аз и да взема 46W4500

10. Тук е от
    Sep 2008

Привет отново

Надявам се разбирате моето любопитство към тая тема,особено след като направих скока от Samsung 21" na 8 godini na Philips Cineos 52 PFL9632D/10
    Притеснява ме следното:
    На някой филми независимо по кой канал са ,образите на хората да речем ми излизат на преден план и отзад остава като нещо нереално-все едно е като декор,някак неестествено изглежда.Не знам как точно да го обясня но в сапунките обикновено е такава картината през целият филм.Само че тук в случая няма значение какво гледам!Може ли да е включена някаква фунция на ТВ и това да е причината?????????????
    Все оше гледам аналогов сигнал но скоро ще вкарам цифров-въпрос на време е!Демото на Clear LCD i Perfect Pixel Engine е страшно но вероятно ще го усетя при цифров сигнал или HD!
    Ако някой знае повече неща за този модел нека помага защото наистина упътване на бг няма а книжката е дебела като "Под игото"

Благодаря предварително!

11. Тук е от
    Jun 2008

Искам да попитам vazmutenuser дали има промяна в настройките за цифрова кабелна на евроком на Сони-тата (40W4000) , защото не се декодират някой програми като БНТ1, bTV, нова ....

12. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Мдаа. Здравей Lazarus18.
    ако подхванем стария разговор за цветните филтри... Мда. Случи ми се да попадна в Америка.Тук имат хубави магазини за техника. Но не чак толкова хубави. Например, момчето от обслужващия персонал не можа да намери в секцията "Blu-ray discs" този, който търсех. А именно "Digital video essentials HD basics". След като той се отказа, аз прегледах всички рафтове, 4 на брой, 15 метра дължина Blu-Ray дискове. И го намерих сврян между доста по-незначителни Blu-Ray заглавия. Различното е, че Blu-Ray изданието се предлага с филтри, за разлика от DVD изданието, тук , в Америка. Както знаем, в България е невъзможно да се намерят такива, доколкото те са американска продукция на Джо Кейн.

Мда. Американските образци на Sharp и Samsung са с подобни качестава на европейските, (вкл. матрицата) само че са по-евтини.
    Ами това е засега.
    :-)

13. Тук е от
    Sep 2008

Здр
    Някой може ли да ми каже нещо за Philips 32PFL7962D

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от at_enchev
    Здр
    Някой може ли да ми каже нещо за Philips 32PFL7962D
    За тези пари погледни:
    http://www.electron.bg/product_info....roducts_id=991

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Привет отново

Надявам се разбирате моето любопитство към тая тема,особено след като направих скока от Samsung 21" na 8 godini na Philips Cineos 52 PFL9632D/10
    Притеснява ме следното:
    На някой филми независимо по кой канал са ,образите на хората да речем ми излизат на преден план и отзад остава като нещо нереално-все едно е като декор,някак неестествено изглежда.Не знам как точно да го обясня но  в сапунките обикновено е такава картината през целият филм.Само че тук в случая няма значение какво гледам!Може ли да е включена някаква фунция на ТВ и това да е причината?????????????
    Все оше гледам аналогов сигнал но скоро ще вкарам цифров-въпрос на време е!Демото на Clear LCD i Perfect Pixel Engine е страшно но вероятно ще го усетя при цифров сигнал или HD!
    Ако някой знае повече неща за този модел нека помага защото наистина упътване на бг няма а книжката е дебела като "Под игото" 

Благодаря предварително!
    Влез в менюто и си изключи -HD Natural Motion
    http://www.p4c.philips.com/files/5/5...10_pss_bul.pdf

17. Тук е от
    Sep 2008

Благодаря!
    Ще пробвам довечера.......много странна екстра е това според мен!

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Благодаря!
    Ще пробвам довечера.......много странна екстра е това според мен!
    Хубаво е да си поиграеш с тези настройки и да се ориентираш коя за какво е защото техните стойности са различни според това какво гледаш - филм или видео. Грехота е да имаш телевизор с перфектна обработка на сигнала, а да го ползваш с грешните функции.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе