Първоначално публикувано от
JaY_Z_82 lazarus18 (обръщам се към тебе защото виждам, че си в час, все пак бих се зарадвал и за други мнения, стига да не са от по големи аматьори от мене) - имам едно питане (надявам се да не е много тъп въпрос)
закупих си Sharp 32RD8E - ще се радвам да кажеш няколко дума за него ако имаш впечатление...;също бих се зарадвал и да ми дадеш някакви настройки за картината, понеже фабричните нещо не ме радват...
другата ми болка, е че си прекарах булсат-ка (сигнал и връзки са ОК), но ми се получи някакъв много досаден шум (ако намаля звука от ТВ-то, а усиля от приемника на булсат е ОК) - останах в впечатението от прочетеното във форумите, че "брум" му викат - имаш ли идеи как може да се премахне това нещо, защото зверски дразни. ПОследното, за което се сещам е да сменя калпавия скарт, който купих за 4-5 лв. със един на който съм се спрял, HQSS1003 има го на
www.hqproducts.com - определено ми се струва по качествен, но да се надявам ли че ще премахне шума?
друг въпрос, който ме вълнува е ли е възможно технически инвалиди като мене с твои насоки и софтуер от тебе да си калибрират ТВ-то (май така му се викаха на финната настройка на телевизора)
Предварително благодаря !
П.С. скъсах се да чета из форума и се надявам да не задавам много тъпи въпроси или пък такива които да се повтарят...