Страница 232 от 300 ПърваПърва ... 182222230231232233234242282 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,466 до 3,480 от общо 4486

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Извинявай че се включвам така
    ...
    По правило заводските настройки на цветовете са най-добрите-инженерите са се постарали доста.
    И честито за покупката-телевизорът не е лош
    Чувствай се свободен да се включваш когато искаш.

Само ще изразя несъгласие със заводските настройки. Досега не съм срещал телевизор, който да работи добре в който и да е фиксиран режим настройки. Особено често пък от кашона излиза в режим Динамик/Демо/Shop, който е ужасен и е далече от каквито и да са стандарти. Не че инжинерите не знаят как да го направят - просто от маркетинга не им дават.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Имам един въпрос във връзка с темата: Има ли някой лични впечатления от новата "Z" серия на Сони примерно този "SONY KDL-40Z4500" или по голям? Подчертавам лични, защото като характеристики ми изглежда добре, но цената ми идва малко висока?
    Благодаря предварително.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Чувствай се свободен да се включваш когато искаш.

Само ще изразя несъгласие със заводските настройки. Досега не съм срещал телевизор, който да работи добре в който и да е фиксиран режим настройки. Особено често пък от кашона излиза в режим Динамик/Демо/Shop, който е ужасен и е далече от каквито и да са стандарти. Не че инжинерите не знаят как да го направят - просто от маркетинга не им дават.
    Съгласен съм че режима SHOP е гаден.За това го превключваш на HOME и от там на NORMAL или WARM-някои харесват COLD

Това е гръцкият форум http://www.avclub.gr/forum/
    ако някои разбира гръцки може да намери интересна информация и да я публикува тук

http://www.avclub.gr/forum/showpost....1&postcount=58

5. Тук е от
    Nov 2008

Благодарско...
    Отворен съм към различни мнения, стига отсрещната страна да е поне малко наясно с тези неща...
    hristoslav2 - това с кабела определено ще го пробвам - дори вече го купих (1,5 м) и нямам търпение да го видя какво ще стане като приключа за днес (утре ще пиша дали си е струвало)...За калибрирането ще проверя във въпросната тема - а какви са тези ленти трябва в смисъл налагам ги на екрана и ги сравнявам с това което се вижда?
    lazarus18 - да разбирам ли че щом нямаш коментар се придържаш към максимата "...или хубаво или нищо..."

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от JaY_Z_82
    Благодарско...
    Отворен съм към различни мнения, стига отсрещната страна да е поне малко наясно с тези неща...
    hristoslav2 - това с кабела определено ще го пробвам - дори вече го купих (1,5 м) и нямам търпение да го видя какво ще стане като приключа за днес (утре ще пиша дали си е струвало)...За калибрирането ще проверя във въпросната тема - а какви са тези ленти трябва в смисъл налагам ги на екрана и ги сравнявам с това което се вижда?
    lazarus18 - да разбирам ли че щом нямаш коментар се придържаш към максимата "...или хубаво или нищо..."
    Точно така-сравняваш и регулираш докато изравниш цветовете на екрана и на лентата

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2007

ама хайде кажете нещо за тоя филипс де 42PFP5332

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Просто нямам впечатления от този модел, а hristoslav2 ти е казал за брума.
    Ако искаш да си играеш с настройките виж този диск:
    http://hd-torrents.org/details.php?i...8b5dc5903709d3
    Поне основните настройки ще си направиш.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от maddog9
    ама хайде кажете нещо за тоя филипс де 42PFP5332
    какво искаш да ти кажем
    Стар плазмен миналогодишен модел-черното му издиша-не си заслужава да се купува-ако нямаш претенции-на 5 ракии става
    http://www.p4c.philips.com/files/4/4...10_pss_bul.pdf
    имаше оплаквания от плазмите на PHILIPS-доста върнати бройки и накрая ги спряха от внос

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от peterkk
    Имам един въпрос във връзка с темата: Има ли някой лични впечатления от новата "Z" серия на Сони примерно този "SONY KDL-40Z4500" или по голям? Подчертавам лични, защото като характеристики ми изглежда добре, но цената ми идва малко висока?
    Благодаря предварително.
    За кратко съм разглеждал 46Z4500,основната разлика се забелязва плътността на самите движения,според мен може да се мине на 40W4500,ако трябва да се спести някой лев.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

HunterBG прощавам ти за неверието приятелю, но това е дивата истина! Може би няма повече навътре в материята от мен наоколо за това какво всъщност РЕАЛНО виждат човешките очи и има ли индевида точните граници на тези реалности. Да може, би серията А656 е НАЙ-БЛИЗО в продължението на Самсунг след М86. Да и на тази цена в момента ОПРЕДЕЛЕНО единственно тя печели състезанието за момента поне още година. Да 8 серия има видимо най-високия контраст от всички, но при нея виждам отдалечаване от острата като игла на реалистичността на картината както е при М86 - същото се забелязва и при 6-та серия определено. Всички официални тест-сайтове показват, че 40' е мнооого по-сполучлив от 46'-вариант за 6-та серия и се вижда. Прочети и ще разбереш защо. Тук пиша не да обеждавам или ядосвам някого а взаймно да си бъдем в помощ на трудния избор.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

Не съм и вярвал дори и в най-смелите си мечти,че всичко днес ще мине без проблем.Явно наистина има и европеиско обслужване в някои големи вериги у нас.Наистина в TEHNOPOLIS обслужването е на много високо ниво,нямах никакви проблеми с замяната на LG50PG6OOO с PANASONIC46PY8P,управителя беше много коректен,взех мострата на панасоника защото беше само тя налична,но нищо тъкмо е разработена,специално гледах за прогаряния,не видях такива а е работила от 17.10. до днес.Изглегда страхотно на BULSAT.Избора ми беше между панасоника и LG 47LG6000, но заложих на сигурното.Успех на всички в избора им на тв.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Браво, радвам се, че всичко е станало без проблеми.
    Въж във темата за плазмите Панасоник как да провериш колко часа е работила, че да не се налага пак да ходиш да я връщаш

17. Тук е от
    Apr 2007

lazarus18 (обръщам се към тебе защото виждам, че си в час, все пак бих се зарадвал и за други мнения, стига да не са от по големи аматьори от мене) - имам едно питане (надявам се да не е много тъп въпрос)
    закупих си Sharp 32RD8E - ще се радвам да кажеш няколко дума за него ако имаш впечатление...;също бих се зарадвал и да ми дадеш някакви настройки за картината, понеже фабричните нещо не ме радват...
    другата ми болка, е че си прекарах булсат-ка (сигнал и връзки са ОК), но ми се получи някакъв много досаден шум (ако намаля звука от ТВ-то, а усиля от приемника на булсат е ОК) - останах в впечатението от прочетеното във форумите, че "брум" му викат - имаш ли идеи как може да се премахне това нещо, защото зверски дразни. ПОследното, за което се сещам е да сменя калпавия скарт, който купих за 4-5 лв. със един на който съм се спрял, HQSS1003 има го на www.hqproducts.com - определено ми се струва по качествен, но да се надявам ли че ще премахне шума?

друг въпрос, който ме вълнува е ли е възможно технически инвалиди като мене с твои насоки и софтуер от тебе да си калибрират ТВ-то (май така му се викаха на финната настройка на телевизора)

Предварително благодаря !

П.С. скъсах се да чета из форума и се надявам да не задавам много тъпи въпроси или пък такива които да се повтарят...
    При мене досадният шум от булсатката изчезна почти напълно след като промених стандарта на звука
    от ВЧ Модулатор в менюто на приемника на D/K (6,5 MHz) и на телевизора на F: SECAM L/L'
    Преди телевизора можеше да се усили максимум на 30% , а сега е на 80% и няма шум.
    Телвизора ми е PANASONIC TH-42PY80P . Поиграй си с аудио настройките , може и при теб да се получи.

18. Тук е от
    Nov 2007

Ами от това което видях в сервизното меню,ако гледам това което трябва е работил 220ч. и е пускан 32 пъти,което ме устроива все пак му дават 100 000часа живот.Важното е че се отървах от LG-to.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе