Изобщо не съм съгласен. PV70 имам у нас, PV60 имай най-добрия ми приятел и съм го гледал поне 100 часа, PY70 го купихме за мой близък преди 2 седмици и доста го поръчках като го инсталирахме. Така че имам задълбочени наблюдения и върху трите модела, който си посочил. И трите са с перфектно са с перфектни точни цветове, идеално черно и много добър контраст за плазма. Единственото, което липсва при PV70 спрямо 60 е съмнителната екстра CATS и напълно безполезния S-Video вход. Предимството на PY70 пред тези с по-ниската резолюция е, че закачен към PS3 1080p и гледан от около 2-3 метра, са уникалните детайли, които вече се забелязват. Има по-добър звук и разни екстри за обработка на картината, които вършат май някаква работа.Първоначално публикувано от n8852
Разликата /в картината/ между PV70 и PV700 е минимална и изобщо използването на думата посредствен в поста ти е обидна. Вярно, че последните 5-6 месеца излезнаха нови атрактивни модели , но все още мога да твърдя, че този модел е най-доброто 42" до 2000 лв. И то с огромна преднина!