Страница 12 от 54 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

Цитат Първоначално публикувано от n8852
    Ако някъде намерите TH-42PV60EH,вземете си го.По новият модел/PANASONIC TH-42PV70P/ е с доста посредствена картина и силно орязан ,като функции!Единственият модел,който си заслужава от 7-ма серия е TH-42PV700P.TH-42PY70P е отчайващ със сивото си "черно"!Не си купувайте евтино-цената ,обикновено е оправдана.
    Изобщо не съм съгласен. PV70 имам у нас, PV60 имай най-добрия ми приятел и съм го гледал поне 100 часа, PY70 го купихме за мой близък преди 2 седмици и доста го поръчках като го инсталирахме. Така че имам задълбочени наблюдения и върху трите модела, който си посочил. И трите са с перфектно са с перфектни точни цветове, идеално черно и много добър контраст за плазма. Единственото, което липсва при PV70 спрямо 60 е съмнителната екстра CATS и напълно безполезния S-Video вход. Предимството на PY70 пред тези с по-ниската резолюция е, че закачен към PS3 1080p и гледан от около 2-3 метра, са уникалните детайли, които вече се забелязват. Има по-добър звук и разни екстри за обработка на картината, които вършат май някаква работа.
    Разликата /в картината/ между PV70 и PV700 е минимална и изобщо използването на думата посредствен в поста ти е обидна. Вярно, че последните 5-6 месеца излезнаха нови атрактивни модели , но все още мога да твърдя, че този модел е най-доброто 42" до 2000 лв. И то с огромна преднина!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Аз не искам да обиждам собствениците.За да постигнат по-конкурентна цена PANASONIC са орязали важни функции,като аз лично гледам само с включен CATS.Така през деня ,ако блесне слънце /или вечер ,ако включите лампа/не се отразява на гледането.
    TH-42PV70P изгоря на един приятел,докараха му нов и твърдението,че на моя TH-42PV60EH картината е по-хубава, е негово.Аз също споделям това становище,но не му го казах .S-Video използвам много често,тъй като преглеждам заснетото от видеокамерата,преди да реша кое да запиша.
    TH-42PV700P е с много стилен дизайн,прекрасна картина,матиран екран/антиотражателно покритие,което действа добре/ и всички функции при запазени стойности ,като разход на електроенергия.Сега бих си купил този модел-при това е по-евтин от моя.На PY70 не ми хареса черното,контраста не е добър/5,000:1/. Екранът е сив,дори изключен-при другите PANASONIC е черен с леко лилав отенък.
    Иначе съм съгласен,че до 2000лв. PV70 е перфектен,като съотношение цена-качество.За 2200лв. има тук-там все още TH-42PV60EH.До 3000лв.,обаче лидерът се казва TH-42PV700P.При Full HD,според мен- PANASONIC още трябва да поработят,а и разход от 486W e прекален.

4. Тук е от
    Jun 2007

Ахаа ясно,кой каквато кола кара,такава хвали
    А на приятелят ви,какво му изгоря на ТВто,че нещо взех да се плаша

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз лично предпочитам да я нямам тази CATS защото ако се промени обстановката в стаята предпочитам сам да си мръдна настройките. Дори при моя познат с 60 е изключена. Въпрос на избор.
    А PV70 си има S-Video само че през СКАРТ. Навсякъде се продават кабели S-Video to Scart.
    Колкото до антиотражателното покритие, то колкото помага толкова и пречи. Вярно, че намалява отраженията, които са проблем при PV70, но то се отразява на цветове. Лично мен ме дразни.
    А за контраста на PY70 си в голяма грешка. Той си е с 10 000:1 контраст и си личи.
    За разхода се съгласявам с теб. Имах проблеми с тока до преди 1 месец и ми падаше бушони при по-голяма консумация и тогава наистина го усетих този проблем. Но това си е проблем на всички плазми.

6. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от demiro
    Ахаа ясно,кой каквато кола кара,такава хвали
    А на приятелят ви,какво му изгоря на ТВто,че нещо взех да се плаша
    Напротив, аз изключително рядко препоръчвам този модел. Няколко пъти съм казвал тук, че от 10-12 телевизора, за които съм консултирал познати, само 1 освен моя е този модел.
    PV60 в никакъв случай не е по-лош модел. Просто цената, на която все още го предлагат е нереална. Ако бяхме нормална държава щяха да разпродадат стария модел на по-ниска цена още преди много време.

7. Тук е от
    Nov 2007

Предстои ми покупка на плазмен телевизор и след доста четене реших да взема по стария модел TH-42PV60EH. За моя най-голяма изненада въпреки, че този модел присъства в ценовата листа на Техномаркет се оказа, че реално Техномаркет не го продават. След разговор с един от консултантите във варненския ТМ се оказа, че най-вероятно има няколко изостанали бройки из страната и могат да бъдат доставени по поръчка... Човекът сподели, че най-вероятно става въпрос за бройки използвани като мостри. Попитах дали цената на такава бройка може да бъде коментирата и отговора беше "В България все още няма такава практика" Не че очаквах друг отговор... Както и да е - идеята е, че е явно този модел е изчерпан и дали ни харесва или не новият модел е с по-малко екстри, евентуално ако се намери този модел е добре да се провери дали не е бил използван като мостра. За мен явно остава да закупя TH-42PV70P тъй като най-добре се вписва в бюджета ми.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

В Техномармалада едвам правят 10% отстъпка на счупените телевизори, а ти очакваш отстъпка за мостра. Радвай се че не са искали да си платиш транспорта от другия град.

За жалост в република Тамбукистан още дълго ще е така с техниката...

10. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте, искам да ви попитам каква е раликата между 100-те Hz на кинескоп 32 инча и на 100-те Hz на Panasonic TH 42PV70 плазма, защото гледах в един приятел на 100 Hz 32-ка Панасониг кинескоп на кабелна, образа беше страхотен на TV и DVD, и дали при 42 Panasonic TH 42PV70 образа на кабелна/ цифрова също ще е супер.

Някой знае ли нещо за Sony Bravia LCD40 3000 D - мисля че беше модела в Технополис стува 2500 в момента - с 100Hz и този модел ще има ли по добър образ от Panasonic TH 42PV70 на цифрова ТV.
    Благодара ви

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

100-те херца при кинескопите и плоските панели са с различно действие.
    При ЛСД-тата тия 100 херца са пълна измислица, според мен. Върши работа при игри и статични изображения, но при гледане на видео вкарва измислени кадри на базата на "предположения" за да компенсира мазането на ЛСД технологията.
    Честно казано при плазмата не знам как работят тези 100 херца. Има някакъв резултат, но никъде не намерил информация как работи, но има малък ефект. Лошото е, че малко променя параметрите на картината.
    Повярвай ми, гледаш ли веднъж на 42 инчовата плазма после тоя кинескоп ще ти се струва като 14" Нео.
    Картината при кабелна /аналогова и кабелна/ е може би най-добрата от повечето модели на пазара.
    Това Сони си има преимущества, но работата му със SD сигнал не е от тях.
    Тоя модел се плюе много от един от спецовете във този форум, но иначе по света го хвалят много. Ти си прецени.

12. Member
    Тук е от
    Feb 2004

от 2,80-3 м задължително 42" мин, да няма после съжеление, на Евроком аналог гледам и съм доволен, няма да минавам на цифрова още
    аз мислех за Sony Bravia LCD40 3000 D заради добри ревюта в нета и цифровия тунер за кабел (някой пишат че лови всичко на Евроком0, но после четох за теча на светлина и разни други неща и се отказах

13. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте, може ли някой да ми каже има ли DVB тунер тоя модел ?? Никъде не виждам да пише.Само тук http://www.tvt.com.ua/templates/prod...Product?id=594

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Българския модел няма.

16. Тук е от
    Nov 2007

Лошо,това е хубава екстра и щом я няма май ще се пренасоча към друг модел, а този определено ми харесваше

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И кое точно му е хубавото?
    Че ще хващаш 4-5 ефирни телевизии в София? Ти на стария телевизор колко ефирни телевизии гледаш сега?

18. Тук е от
    Nov 2007

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 54 ПърваПърва ... 2101112131422 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе