Страница 14 от 54 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

Да питам, този тв поддържа ли 24p кадъра в секунда за филмите от блу-рей?

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Frost
    Да питам, този тв поддържа ли 24p кадъра в секунда за филмите от блу-рей?
    Тц.

4. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Жалко!

5. Тук е от
    Jun 2007

Здрасти отново!
    Моя PANASONIC TH-42PV70P вече навъртя към около 800 часа работа и съм все по-доволен от изборът си!
    Имам следният въпрос към колегите:Ползвате ли някакви защити на ТВ-тата си от пренапрежения и т.н. опасности,дебнещи от ел.мрежата?Прочетох по Руски форуми,че не е хубаво да се включва плазма към стабилизатор!?Вие на какво мнение сте?За UPS,мисля че не може да става дума/поне за по-достъпните ценово модели/,поради проблема със синусовото напрежение.Нали в ръководствата им пише да не се включва битова електроника,или греша?
    Посъветвайте ме за добро UPS устройство на цена около 200лв.,което да купя за PC-то си,моля!

6. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Значи ли, че не може да се включи този тв към UPS, защото аз тъкмо мислех да му купя, или има определени модели?

7. Тук е от
    Nov 2007

Здравейте, моля ви за малко помощ. Купих си хубав скарт кабел и го вързах в AV2 - DVD, обаче като пускам телевизора всеки път ми показва/праща/ в режим AV1 или AV2/съответно където е включено/ и трябва всеки път да избирам ръчно режим TV за да гледам телевизия ???. До сега гледах DVD с обикновен AV кабел тройка включен в компонетния вход/изход и като съм включвал телевизора не ме е пращал в компонент а дирекно на TV.
    Благодаря ви

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Защо смени компонентния със СКАРТ? Щом плеъра ти е с компонентен изход би трябвало да има прогресивно сканиране. Би трябвало така картината да е по-добра, но пак зависи от плеъра. Иначе това със видео входовете ще го пробвам и ще видя защо е така. На стария кинескоп Панасоник беше така, но със декодера на цифровата кабелна и не можах да го оправя.
    Нали си пробвал и на всички скарт входове как е? И дори ако ти е изключен двд плеъра пак ли те вкарва в AV?

10. Тук е от
    Nov 2007

Значи първо включих скарт кабела в AV1 и после AV2 - едно и също - като пускам TV - трябва ръчно да избирам режим TV. DVD-то е изключено през цялото време и не съм сменял комп.кабел със скарт, просто обикновен AV кабел с три чинча бях включил към компонентния вход/изход. Не знам какво ти е мнението и да ли има някакви доп.настройки, обаче мисля след време да си купя хубав комонентен кабел за да не ми прави така при пускане на TV, а този скарт да го използвам като се включа към цифрова телевизия - приемник - TV, така при пускане на TV ще си излиза прим.AV1 и ще си гледам направо като пусна приемника.

Някои от вас ползва ли скарт кабел за TV - DVD и така ли излиза при вас като пускате TV/тръгва директно AV1,AV2/и после ръчно избирате режим за гледане TV.Не че е болака за умиране, ама малко дразни. Иначе образа е страхотен от готино DVD.
    Благодаря ви

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

При мен със Скарт кабел е вързан цифровия приемник за кабелната и не тръгва в AV режим при пускането на телевизора. Като съм в режим TV и включа цифровия приемник директно отива във AV режим и тръгва цифровата. ДВД плеъра е със компонентен.

12. Тук е от
    Jun 2007

Аз ползвам и двата AV входа,на AV1 имам сателитен приемник на AV2 DVD.При включен някой от двата,даже и да съм оставил телевизора на ТВ,директно се включва AV входа на който има сигнал.При включени и приемник и DVD,отива на този,който е на AV1.При изключени приемник и DVD и ако съм го оставил на ТВ,отива пак на ТВ.Когато съм на ТВ и включа някой от двата изброени по-горе,автоматично се прехвърля на него.

13. Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,
    Купувам дистанционно от PV600, PV700, или PV70.
    Имам PV60 и това дистанционно направо ме побърква
    За контакти на georgi36@mail.bg

Поздрави

П.П. Иначе съм адски доволен от моето моделче

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Върви до сервизната база на Panasonic и си поръчай за който модел искаш.

16. Member
    Тук е от
    Feb 2004

да попитам - телевизора няма аспект 2,35:1, когато гледам филми през ПЦ, с кмплеър, и настройка на драйвера да клонира филма на тв, филмите с такъв аспект излизат разтеглени вертикално
    има ли начин да се оправи това
    иначе трябва да гледам като премествам плеъра на тв, ама тогава и трябва да го контролирам на тв-то

17. Тук е от
    Jun 2007

С който и плеър да гледаш,тази настройка можеш да я направиш от кодека ФФДШоу видео декодер,отиваш на рисайз&аспект и от там цъкваш на мануал и разтегляш по желание.

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Въпрос на настройки на плеъра е. Аз го пускам с Media Player Classic и ако филма е точно 16:9 му давам Scale to 16:9 TV и пропорциите са ОК. Ако филма е още по-широкоекранен ползвам Pan&Scan настройките да изпълня целия екран.
    Най-вероятно си цъкнал някоя опция, която ти запълва целия екран като наручава пропорциалността. Не ползвам този плеър, но 100% има подобни на моя настройки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 54 ПърваПърва ... 4121314151624 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе