Страница 19 от 54 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно
Резултати от 271 до 285 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

Това е модела.
    http://www.profigold.com/index?act=product&product=PGV781&division=Vision&category={lcategorie)&subcat=Scart+Interconnects
    Според мен всеки един от проводниците е екраниран поотделно. Това е идеята на лентовия кабел - по-малко смущения от стандартните кабели, където всичко е наблъскано в 1.

П.п. Жуженето е от цифровия приемник, не от телевизора. Майка ми ми изкара акъла напразно

2.  

3. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Wish_Master

П.п. Жуженето е от цифровия приемник, не от телевизора. Майка ми ми изкара акъла напразно
    Ей, човече, гледай си спокойно и не се напрягай толкова. Айде вземи се гътни заради еднин телевизор. И какво ако му стане нещо. Ако е фатално - имаш гаранция. При това бързо развитие на технологиите, само след 3-4 години ще си в магазина отново.

4. Senior Member Аватара на Frost
    Тук е от
    May 2007

Да питам, има ли някакви настройки по HDMI входовете в сервизното меню?

5. Тук е от
    Jun 2007

Малко техническа информация,за тези които се чудят,какво аджеба има вътре в PANASONIC TH-42PV70P.
    Инфото е за Американските модели,но то си е едно и също.

10th_Gen_Plasma_Panel_Replacement
    10th Generation Plasma Display Television Technical Guide

6. Тук е от
    Sep 2007

Привет на всички,от известно време съм притежател на въпросния модел и имам въпрос:
    какво е нормалното ниво на паразитния шум на телевизора,т.е при изключен/или намален до край/ звук, се чува едно 'жужене' някъде отвътре.Не е много силно,но въпреки това доловимо и доста дразнещо.Това нормално ли е или трябва да посещавам сервиз?

7. Тук е от
    Jan 2008

При мен няма такъв шум. Нека и други да споделят, но май си за сервиз.

8.  

9. Тук е от
    Jun 2007

Ей сега го "прослушах" моя,даже спрях компа и климатика,нищо странно не чух.Но четейки по Руските форуми,ми прави впечатление за същите оплаквания от време на време.Явно захранването шуми на някои бройки.Между другото моят минава и през UPS,ако има някакво значение.Това само при работещо ТВ ли е,или и при стенбай режим го има?

10. Тук е от
    Sep 2007

Благодаря за бързата 'реакция',
    при стенбай режим е абсолютно тих.Самия е шум е средно до ниско честотен,доста слаб, за съжаление нямам възможност да измеря някакво ниво,но е доловим особено, когато вече съм му обърнал внимание.При намаляне на 'баса' до минимум и 'тембъра' до около 1/3 и шума намаля.Сега си мисля, че понеже стойката му виси от тавана,а и захранващия кабел минава в тавана много близо над него е възможно това да е причина за смущението.Утре ще пробвам да шунтирам кабела в тавана и да го захраня от друг контакт, дано стане.Ще докладвам своевременно.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Какъв сигнал подаваш на телевизора? При мен цифровия приемник вкарва шум и телевизора бучи от говорителите. При включен само телевизор, без цифров приемник шум няма.

12. Тук е от
    Dec 2007

Един въпрос към настоящите собственици на телевизора.
    Възнамерявам да го ползвам най-вече като монитор - главно за да играя игри и да гледам филми. Дали ще има големи проблеми с така нареченето прогаряне? Видеокартата ми е 8800ГТ - има си ДВИ(даже 2), а процесора коре 2 дуо на 3+ Гхз - съответно предостатъчно за 1080р.
    Дали ще мога да пусна 720р резолюция през ДВИ и да нямам проблеми с филми и игри ?
    Стандартния ми монитор е белинеа - 102035W 20.1 инчова с резолюция 1680х1050. Интерсува ме ако дам clone опцията , как ще се възпроизведе сигнала върху телевизора. Въобще приемам всякакви съвети и мнения

13. Тук е от
    Jun 2002

Накой да има идея може ли от някъде да се пусне PIP ( по AV разбира се )

Със здраве Габи !!!

14.  

15. Тук е от
    Feb 2008

Здравейте,
    възнамерявам да си закупя горния монитор и имам едно може би глупаво за някои притеснение: ако гледам телевизия в 4:3 и отстрани ми останат черни ивици в 90% от времето, то дали тия същите ивици ще се появяват като се гледа 16:9 вледствие на прогарянето им /в случая бездействието им/.
    Благодаря ви предварително за отговорите

16. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2006

Да, защото фосфора посредата ще остарява, а този в края не, за съжаление това е недостатъка при плазмите. По добре си купи LCD и си гледай в 4:3. Аз съм със същия панасоник и си го гледам 16:9 постоянно. Виж темата за въпросния телевизор, там има едни настройки с помощта на които картината не се изкривява чак толкова много.

Добавено: Няма PIP

17. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2008

здравейте
    бихте ли ми казали , как да настроя плазмата , така че при аспект 4:3 лентите отстрани да са черни , а не сиви
    благодаря

18. Тук е от
    Jun 2007

Меню-Настройки-Страничен панел-Изкл.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 19 от 54 ПърваПърва ... 9171819202129 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе