Мерси на всички за пожеланията. В момента обмислям с какъв HD уред(720p) да го ползвам. При xbox(стария модел) имам възможност да изкарам компонентен сигнал, сложил съм си 300gb hdd, но пък самата машина няма възможност да възпроизведе/обработи видео поток с такава резолюция. Ще се вдигне качеството заради по височката резолюция(480p) при DVD9 филмите, но разликата е пренебрежима на фона на 720p. Явно ще си го оставя за DivX потоци и това е. Сега гледам че отзад на ТВ-то има компютърен 15 пинов вход, но си нямам идея как би се представил във възпроизвеждане на 720p резолюция подадена от компютъра ми. Видео картата ми е 9600GSO, а и компютърът ми като цяло има възможност да подкара сигнал с висока резолюция. В един от сайтовете с характеристики на телевизора охарактеризирват PC входа така: 1024 x 768 (XGA), 800 x 600 (SVGA). Ще помоля някои с повечко опит в този тип свързване на модела да сподели опит тъй като нямам такъв кабел под ръка, а и ми е любопитно дали ще има подобаващ резултат. Интересното е, че и двато типа резолюция охарактеризирващи PC входа са във формат 4:3. Явно ще трябва да се оразмерява през комппютърния плеър в 16:9. Четох и за някакви думкания на HDMI портове на по старите модели телевизори. На точно този модел телевизори HDMI връзката с PC препоръчва ли се, или пак си е рисковано?