Страница 21 от 54 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

Чакам ги от 10 дни да ми момтират приемник,незнам какви приемници предлагат и дали имам право на избор.
    Казват,че имали проблеми с плазмите на Самсунг-та се надявам с Панасоника всичко да е наред,бихте ли ме посъветвали какво да изисквам като доидат да монтират приеника.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Topfield или Kaon

4. Тук е от
    Jul 2007

Здравейте.От известно време и аз се сдобих с този готин телевизор,много ми харесва,но имам един проблем за който четох тук във този сайт.Чувам отзад на телевизора слаб звук /жужене/,дори когато е на стенбай.Това нормално ли е.При Вас има ли го?

5. Тук е от
    Feb 2008

Аз го имам от 15 дни и нямам никакви проблеми,не се чува нищо подобно дори и да е включен.

6. Тук е от
    Jul 2007

Здравеите отново.Незнам какво стана,но звука отзад изчезна от самосебе си.Благодаря за много "полезните отговори".

7. Тук е от
    Mar 2008

Здравейте, грам не разбирам от плазми, но пък искам да си купя, дайте мнения за това чудо - http://www2.panasonic.com/consumer-e...00000000005702

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от vaskonti
    Здравейте, грам не разбирам от плазми, но пък искам да си купя, дайте мнения за това чудо - http://www2.panasonic.com/consumer-e...00000000005702
    Мисля ,че този модел отговаря на TH-42PV80P(по характеристики и външен вид) http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09036466 .

10. Тук е от
    Jan 2008

И нека някой да каже, че това новото 80 е по-лошо от старото 70 та да не се ядосваме. Цената на по-новия е по-ниска от тази на стария преди 2 месеца.
    Май трябваше да изчакам до следващата нова година та да намажа с цената

11. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Здравейте
    NY2008 ами според мене PV80 е достоен наследник на PV70 Серията на Панасоник Освен това е с по дълъг живот, както и определено забелязвам леко покачване на контраста в новия модел, определено си заслужава!
    Опа,май трябваше да похваля PV70 а на PV80
    За съжаление минута след като закупите дадена техника като телевизор, компютър и тн, той вече е стар, няма как , новите модели излизат всяка година

12. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от NY2008
    И нека някой да каже, че това новото 80 е по-лошо от старото 70 та да не се ядосваме. Цената на по-новия е по-ниска от тази на стария преди 2 месеца.
    Май трябваше да изчакам до следващата нова година та да намажа с цената
    Ха,ха,то по тая логика може да се изчаква до безкрайност,но между другото и аз си го помислих на прима виста Обаче,като чета разни впечатления от Руски източници предимно,машината е много добра с филтри-милтри и впечатляваща обемност...Казват от Pioner си изяли партенките от яд и сега се чака подобаващ отговор от тяхна страна с новата им десета ли беше линия
    Прехвърлих 1800 часа на ПВ70-ката и съм доволен,все по-добра картина-докога ли..!?

13. Тук е от
    Jun 2007

Ха,каква стана тя!Рекох да потърся инфо за намеренията на Pioneer за производството на плазми тази година и какво откривам:
    Pioneer прекращает выпуск плазменных панелей
    Бизнес Техника
    версия для КПК

04.03.08, Вт, 08:42, Мск
    Японская корпорация Pioneer, известный производитель плазменных телевизоров, автомобильных навигационных систем и аудиотехники, прекратит выпуск плазменных панелей (PDP) всех диагоналей в связи с жесткой конкуренцией и, вместо этого, сфокусируется на производстве телевизоров, сообщает CNBC со ссылкой на Nikkei.

В настоящее время Pioneer выпускает 42-, 50- и 60-дюймовые PDP на заводах в префектуре Кагошима, Йаманаши и Шизуока.

Завод в Кагошиме может быть закрыт уже в этом году. Персонал завода из 600 человек будет переведен на другие предприятия. Заводы в Йаманаши и Шизуока будут специализироваться на сборке телевизоров. В настоящий момент Pioneer ведет переговоры с Matsushita о покупке плазменных панелей. Корпорация Matsushita является лидером рынка плазменных панелей. В III квартале 2007 г. ее доля составила 33%.

В 2007 г. компания Pioneer заняла 5-ю позицию среди крупнейших производителей плазменных дисплеев с долей рынка 7,3%. В течение 2007-го финансового года компания намеревалась продать 720 тыс. плазменных телевизоров, однако справилась только с 480 тыс.

Официальное заявление Pioneer ожидается на этой неделе.
    И още от едно място:
    Pioneer намерен отказаться от выпуска плазменных панелей
    Компания Pioneer намерена отказаться от производства плазменных панелей всех диагоналей, сообщает Reuters со ссылкой на агентство Nikkei.

Сворачивать производство плазменных телевизоров компания не намерена. Предположительным поставщиком плазменных панелей для них станет Matsushita.

В конце февраля Pioneer объявила о намерении прекратить производства 42-дюймовых плазменных панелей в связи с убыточностью направления. В конце прошлого года о прекращении выпуска плазменных панелей объявила компания Fujitsu.

Основными конкурентами Pioneer на рынке плазменных телевизоров являются компании Matsushita и LG Electronics. Годовой план продаж плазменных телевизоров у Pioneer составляет 480 тысяч штук, а у Matsushita – пять миллионов.
    С две думи на Български-Pioneer се отказват от собствено производство на плазмени дисплеи и ще преговарят с Матсушита демек Панасоник да ползват техните.Ами то се очакваше нещо подобно.Колкото и по-добри да бяха плазмите им,то такива фрапиращи разлики в цените между съпоставими модели на двете компании,до това водят....

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Ще си копирам поста от другата тема:

Това не е официално съобщение и не е ясно дали въобще е истина, на 7-и март Pioneer официално ще обявят стратегията си при производството на дисплеи и тогава ще се разбере дали наистина се отказват от плазмата.

16. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

Вече е истина. Хубавото е че ще дадат know-how на панасоник за производство на супер-черните панели. Просто държаха твърде висока цена Pioneer.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2005

аз не ви послушах и си ваех TH-37PV7P
    Днес в магазина го гледах двата телевизораTH-37PV7P и TH-37PV70P и голяма разлика в картината не видях, пък в къщи няма с какво да го сравня
    След като го пуснах в къщи намери каналите, но на повечето канали няма звук. Помагайте и кажате как да го оправя защото в ръководсвото нищо не пише

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от SPaun
    аз не ви послушах и си ваех TH-42PV7P
    Днес в магазина го гледах двата телевизораTH-42PV7P и TH-42PV70P и голяма разлика в картината не видях, пък в къщи няма с какво да го сравня
    След като го пуснах в къщи намери каналите, но на повечето канали няма звук. Помагайте и кажате как да го оправя защото в ръководсвото нищо не пише
    Смени стандарта на звука- от BG на DK или обратното беше.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 54 ПърваПърва ... 11192021222331 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе