Страница 31 от 54 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Да, точно тов асе има предвид. Специално Mute и другите индикации от самия телевизор се скриват след 1 минута, а за двд плеъра или компютъра ще трябва да внимаваш. PV80 е доста устойчив на отпечатване и прогаряне особено след 100-200 часа работа.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от naisetne
    Здравейте!
    От дълго умуване коя технология да предпочета LСD или Plasma, се спрях на последната. Ориентирах се и към модел телевизор - PANASONIC TH-37PV80P. Спрях се на по-малкият вариант, защото разстоянието от което ще го гледам не е много голямо - 2м. Преди да го купя имам някои опасения.
    Предавиретолно се извинявам за глупавите въпроси.
    Интересуват ме евентулните проблеми с прогарянето от статични изображения.

Под статично изображение какво се разбира, аз си го обяснявам като неподвижна картинка. Ако оставя на пауза DVD-то това за статично изображение ли се брои или пък ако съм спрял звука(Mute), при което се поява една иконка със задраскан говорител това пак статично изображение ли е?
    Може ли да ми дадете някакъв линк или да ми обясните, ако Ви се занимава.
    Благодаря Ви предварително!
    Здравей. Не се притеснявай за т.нар. "прогаряне". От около половин година съм с 37PV80P и не съм имал никакви проблеми с него. Мисля дори, че е по-добър от 42" вариант. Отскоро имам и мултимедиен плеър Ppcorn Hour. В кухнята имам 26" LCD Samsung. Разликата в картината между двата е от небето до земята в полза на Панасоник-а.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от mordo
    Мисля дори, че е по-добър от 42" вариант.
    В смисъл?С какво е по-добър?

5. Тук е от
    Nov 2008

Благодаря Ви за отговорите!
    Исакм да Ви попитам още нещо.
    Ако случайно съм забравил статично изображение и се е получило прогаряне, има ли начин да се поправи? Чувал съм за някакви бели картинки, скрийнсейвъри или нещо от сорта, но не съм много запознат.

6. Junior Member
    Тук е от
    May 2005

Да се похваля и аз съм в "клуба", закупих си 42py8p . Започвам тестовете ))

7. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    В смисъл?С какво е по-добър?
    Най-добър е в сравнителни тестове - например на "What Hi-Fi. Докато 42" вариант не побеждава конкурентите си.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Това е така ,защото няма много 37" плазми.Няма логика един и същи телевизор с еднакъв панел да се различава по качество със своите различни по големина братя.И кои са тези конкуренти на PV80,които 42'' не може да пребори(в този ценови клас) ?

10. Тук е от
    Nov 2008

От вчера и аз съм в клуба...с плазма 42PV80. Сега гледам с намален контраст и яркост филми от лаптопа с връзка HDMI-HDMI до 200-те часа...Ебаси..
    Понеже къщата където живеем е стара-съответно контактите не ми вдъхват доверие-се чудя утре дали да взема един UPS-да не стане някой майтап-че на разклонителя са ми включени и плазмата и лаптопа...Дайте съвет-става ли с UPS или ..?
    Друго да попитам ,нали съм аджамия-на кой оператор да мина Булсат или ITV -някъде май видях тука пост за HDMI приемник той съвместим ли с гореизброените карти на операторите и каква е интригата тука...Абе въпросчета имам хиляди,ама едно по едно...
    Благодаря на всички за помощта и насоките при избора на ТВ...

11. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    Това е така ,защото няма много 37" плазми.Няма логика един и същи телевизор с еднакъв панел да се различава по качество със своите различни по големина братя.И кои са тези конкуренти на PV80,които 42'' не може да пребори(в този ценови клас) ?
    Ето ти един аргумент от What Hi-Fi? : http://whathifi.com/BestBuys/TVs-BestBuys/best-buy-TVs/

12. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от BEDO
    От вчера и аз съм в клуба...с плазма 42PV80. Сега гледам с намален контраст и яркост филми от лаптопа с връзка HDMI-HDMI до 200-те часа...Ебаси..
    Понеже къщата където живеем е стара-съответно контактите не ми вдъхват доверие-се чудя утре дали да взема един UPS-да не стане някой майтап-че на разклонителя са ми включени и плазмата и лаптопа...Дайте съвет-става ли с UPS или ..?
    Друго да попитам ,нали съм аджамия-на кой оператор да мина Булсат или ITV -някъде май видях тука пост за HDMI приемник той съвместим ли с гореизброените карти на операторите и каква е интригата тука...Абе въпросчета имам хиляди,ама едно по едно...
    Благодаря на всички за помощта и насоките при избора на ТВ...
    Не се занимавай с high definition телевизия. Цената на приемника е безумно висока, а ще гледаш само две-три телевизии. Абонаментът на HDTV при КейбълТел, например е 20 лв. отгоре допълнително. Панасоник-а се справя чудесно и при SD сигнал. Ако ти се гледат качествени филми - вземи си Popcornhour или Tvix и ще останеш доволен. HD филми в нета - дал Господ много.

13. Тук е от
    Sep 2003

Аве ще си вземам 42PV80 и се чудя кога е по добре, дали ще има промоция за коледа, или пък точно тогава ще се вдигнат цените заради по- високия долар ... някой да е запознат по въпроса

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Rimisark
    Аве ще си вземам 42PV80 и се чудя кога е по добре, дали ще има промоция за коледа, или пък точно тогава ще се вдигнат цените заради по- високия долар ... някой да е запознат по въпроса
    Знае ли човек. Те ако го намалят още не знам кой ще им купува другите модели.
    Според мен цената му е толкова добра, че не си заслужава за евентуалното намаление от 100 лева да се лишиш от употребата му 1-2 месеца.

16. Тук е от
    Sep 2003

прав си така е, цената наистина е добра ... почти 2 за лев
    струва си, и тея дни май ше прилапам 1 броика

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от mordo
    Ето ти един аргумент от What Hi-Fi? : http://whathifi.com/BestBuys/TVs-BestBuys/best-buy-TVs/
    Смазващ аргумент.Щом 12,5 см диагонал в повече са минус ОК.И при разлика в цената от 100лв...

18. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте на всички съфорумци. Почетох доста форумите и дойде време за помощ, двоумя се между 37 или 42, но клоня повече към 37.

Спрял съм се на тези два модела:

- PANASONIC TH-37PV80P - Плазма
    - PANASONIC TX-37LX85P- LCD
    все още несъм ходил да ги видя как са на живо но и за това ще дойде време..

Ще гледам TV-то от около 2,50м. Ще го ползвам като разпределение така: 50%-телевизия на Булсатком; 35%-филми от компа и 15%- игри PS2.

Моля, дайте съвет според Вас кой от двата е по добрия вариант и ако е възможно защо. Приемам и други предложения.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 54 ПърваПърва ... 21293031323341 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе