Да, точно тов асе има предвид. Специално Mute и другите индикации от самия телевизор се скриват след 1 минута, а за двд плеъра или компютъра ще трябва да внимаваш. PV80 е доста устойчив на отпечатване и прогаряне особено след 100-200 часа работа.
Да, точно тов асе има предвид. Специално Mute и другите индикации от самия телевизор се скриват след 1 минута, а за двд плеъра или компютъра ще трябва да внимаваш. PV80 е доста устойчив на отпечатване и прогаряне особено след 100-200 часа работа.
Здравей. Не се притеснявай за т.нар. "прогаряне". От около половин година съм с 37PV80P и не съм имал никакви проблеми с него. Мисля дори, че е по-добър от 42" вариант. Отскоро имам и мултимедиен плеър Ppcorn Hour. В кухнята имам 26" LCD Samsung. Разликата в картината между двата е от небето до земята в полза на Панасоник-а.Първоначално публикувано от naisetne
В смисъл?С какво е по-добър?Първоначално публикувано от mordo
Благодаря Ви за отговорите!
Исакм да Ви попитам още нещо.
Ако случайно съм забравил статично изображение и се е получило прогаряне, има ли начин да се поправи? Чувал съм за някакви бели картинки, скрийнсейвъри или нещо от сорта, но не съм много запознат.
Да се похваля и аз съм в "клуба", закупих си 42py8p. Започвам тестовете
))
Най-добър е в сравнителни тестове - например на "What Hi-Fi. Докато 42" вариант не побеждава конкурентите си.Първоначално публикувано от Vanquished
Това е така ,защото няма много 37" плазми.Няма логика един и същи телевизор с еднакъв панел да се различава по качество със своите различни по големина братя.И кои са тези конкуренти на PV80,които 42'' не може да пребори(в този ценови клас) ?
От вчера и аз съм в клуба...с плазма 42PV80. Сега гледам с намален контраст и яркост филми от лаптопа с връзка HDMI-HDMI до 200-те часа...Ебаси..
Понеже къщата където живеем е стара-съответно контактите не ми вдъхват доверие-се чудя утре дали да взема един UPS-да не стане някой майтап-че на разклонителя са ми включени и плазмата и лаптопа...Дайте съвет-става ли с UPS или ..?
Друго да попитам ,нали съм аджамия-на кой оператор да мина Булсат или ITV -някъде май видях тука пост за HDMI приемник той съвместим ли с гореизброените карти на операторите и каква е интригата тука...Абе въпросчета имам хиляди,ама едно по едно...
Благодаря на всички за помощта и насоките при избора на ТВ...![]()
Ето ти един аргумент от What Hi-Fi? : http://whathifi.com/BestBuys/TVs-BestBuys/best-buy-TVs/Първоначално публикувано от Vanquished
Не се занимавай с high definition телевизия. Цената на приемника е безумно висока, а ще гледаш само две-три телевизии. Абонаментът на HDTV при КейбълТел, например е 20 лв. отгоре допълнително. Панасоник-а се справя чудесно и при SD сигнал. Ако ти се гледат качествени филми - вземи си Popcornhour или Tvix и ще останеш доволен. HD филми в нета - дал Господ много.Първоначално публикувано от BEDO
![]()
Аве ще си вземам 42PV80 и се чудя кога е по добре, дали ще има промоция за коледа, или пък точно тогава ще се вдигнат цените заради по- високия долар ... някой да е запознат по въпроса![]()
Знае ли човек. Те ако го намалят още не знам кой ще им купува другите модели.Първоначално публикувано от Rimisark
Според мен цената му е толкова добра, че не си заслужава за евентуалното намаление от 100 лева да се лишиш от употребата му 1-2 месеца.
прав си така е, цената наистина е добра ... почти 2 за лев
струва си, и тея дни май ше прилапам 1 броика![]()
Смазващ аргумент.Щом 12,5 см диагонал в повече са минус ОК.И при разлика в цената от 100лв...Първоначално публикувано от mordo
Здравейте на всички съфорумци. Почетох доста форумите и дойде време за помощ, двоумя се между 37 или 42, но клоня повече към 37.
Спрял съм се на тези два модела:
- PANASONIC TH-37PV80P - Плазма
- PANASONIC TX-37LX85P- LCD
все още несъм ходил да ги видя как са на живо но и за това ще дойде време..
Ще гледам TV-то от около 2,50м. Ще го ползвам като разпределение така: 50%-телевизия на Булсатком; 35%-филми от компа и 15%- игри PS2.
Моля, дайте съвет според Вас кой от двата е по добрия вариант и ако е възможно защо. Приемам и други предложения.