Страница 26 от 54 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

saissais,радвам се искренно за теб,със здраве да си го ползваш!Почакай да му пуснеш малко HD филми,тогава ще видиш,какво е да занемееш от кеф.Аз преди време под влияние на този форум и на някои статии в Руско,си реших дилемата LCD или плазма,от тогава и за момент не съм съжалил за избора си.Утре правя точно година,откакто го взех,ще пиша допълнително,колко часа съм му направил за една календарна година.

Едит 30.07.08
    За точно една година съм му "навъртял" 1610 часа,това като го разделим на 365 дни,прави около 4,4 часа гледане на ден.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Хайде и аз в отбора на проблемните HDMI портове. Нито съм пипал кабела, нищо не съм докосвал . От нова година до вчера гледам с един кабел HDMI/DVI.
    От вчера не става-нито на един от двата порта. Е как и двата изгоряха едновременно ????
    Какво да правя сега ?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отивай в сервиза и се прави на ударен - Какво? Компютър ли? Какво е това?
    Разбира се пробвай първо с някакво друго устройство с HDMI дали не работи.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Ами пробвах- с лаптопа на колегата и с неговия кабел - ЦЪК.
    Сега това чудо как се носи до сервиза-е*ана ми е мамата

6. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Докато е в гаранция, може да се занесе и в магазина, от който е купен. Въпрос на избор, зависи от проблема и други субективни фактори. Справка: http://www.kenanoff.com/blog/archives/190
    Успех.

7. Member
    Тук е от
    Dec 2007

посъветвайте ме каква причина да изтъкна в сервиза , че да не ми задават малоумни въпроси и да се чудя как да им отговарям.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

И аз си взех 42PV80!Телевизора е супер .Кефа е пълен.

10. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    посъветвайте ме каква причина да изтъкна в сервиза , че да не ми задават малоумни въпроси и да се чудя как да им отговарям.
    Най-добре според мен е да кажеш,че не си ползвал HDMI входа откакто си го купил и сега си взел домашно кино /примерно/,решил си да го пуснеш през HDMI и проблем,не арбайт.Прави се на луд просто,номера може да мине.Пиши после какво е станало ако не те домързи.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Понеже не можах да свикна да гледам 4х3 предавания на 16х9 или ауто аспект, започнах да си гледам телевизия главно на 4х3 и имам следния въпрос: Ако примерно 70% от времето гледам плазмата във формат на екрана 4х3 с черните полета от двете страни, това може ли да доведе до някакви последствия с течение на времето, тоест до разлики в качеството между тези по-малко използвани ивици и основния използван постоянно екран?
    Не би ли следвало по време на рекламирания живот на панела да няма изменения на качеството на картината, независимо как се ползва? Уж това било недостатък при плазмата в сравнение с ЛСДто, но дали при новите плазми нещата не са по-усъвършенствани?

Vanquished, честито и със здраве да го ползваш. На същото мнение съм като теб, без да съм някакъв маниак на тема телевизори и без да имам някаква слабост към марки. Просто непосредствени впечатления споделям.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

В упътването пише страничните ленти да са на High,т.е сиви за да се избегне прогаряне.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Жалко, защото толкова си харесвах черното, но ще се придържам към инструкциите и ще се свиква.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от saissais
    Понеже не можах да свикна да гледам 4х3 предавания на 16х9 или ауто аспект, ...
    А защо не пробваш да гледаш в режим "точен екран" с корекция в сервиз менюто на H-AMP и V-AMP,има писано назад в темата!?

16. Member
    Тук е от
    Jun 2008

При мен номера с корекциите в сервизното меню не проработи.... няма разлика между ауто и точен екран подозирам че не сменя RGB приемника въпреки че му задавам да не е на RGB (ако съм разбрал правилно метода не работи при ползване на скарт и RGB ?)

17. Member
    Тук е от
    Apr 2008

Единствено успях да видя колко време е работил - над 230 часа. Това значи ли, че изпитателният му период е минал и мога спокойно да искам от него каквото ми е по вкуса, включително да гледам и с черни ивици? Или все пак трябва да се съобразявам с природата му, за да ми служи и той добре?

18. Тук е от
    Jun 2007

zlobarov,да на RGB не работи корекцията,но на Scart Output ако му дадеш да е CVBS,става активно в менюто коригирането.

saissais,минал си т.н. разработка,можеш да си регулираш контраста и яркостта по твой вкус,но с черните ивици не бива да се прекалява
    А относно сервиз менюто,на PV80 не съм го пробвал,но не вярвам да има разлика от PV70.

Цитат Първоначално публикувано от demiro
    Ето как става най-лесно:
    Влизаш в сервиз менюто по познатия начин.Натискаш зеленият бутон/шест пъти/ до появата на H-AMP,нагласяш го на "-3" с бутона за усилване на звука и натискаш ОК за запомняне,но преди това с бутон 9,избираш режима който ще нагласяш/динамик,стандарт и т.н.,макар че настройката ще се отрази на всички тях/.След това натискаш зеленият бутон още два пъти за да отидеш на V-AMP,нагласяш го на "1" с бутоните за усилване на звука,отново натискаш ОК.Друго не пипаш,със зеленият бутон можеш да се предвижиш да разгледаш и другите менюта,като тези с тестовете за мъртви пиксели и т.н.,с изход излизаш.Между другото,като се движиш из менютата,то си пише кой бутон за какво е отдолу.
    Хубавото е,че ако случайно объркаш нещо в сервиз менюто и го запаметиш,после от "настройки"-"начални настройки",всичко си идва,както е било заводски,разбира се ще трябва наново да се настроят каналите и всичко друго.
    Каквито и промени да правиш в сервиз менюто,ако не натиснеш бутон ОК,те не се запомнят!
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg277423

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 54 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе