Страница 28 от 54 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: PANASONIC TH-42PV70P - първи впечатления!

Над 50% яркост едва ли ще ти потрябва някога. При мен е една идея под средата. Няма как да е от кабела защото когато го прави не приема нищо по този кабел.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Оооо,не,само преди 2 седмици го взех за 1850 ,а сега е 1699!!!При тази цена вече няма конкуренция.

4. Тук е от
    Oct 2005

Вече 4 месеца съм с този сивия модел. Нямам проблеми. Разликата с другите е че няма VGA вход (не ползвам компютър) и има дигитален ефирен тунер, който работи безгрешно с нашите канали. Само трябва да си купиш антената на Stong от Метро за 35 лева.
    Има 5-6 телевизии и две радио програми.
    Образа е чуден, нямам забележки.
    И при мен жената каза тежката си дума "само бял", но взехме компромисното решение - сив.
    Цитат Първоначално публикувано от joropet
    Привет,

След четенето от тази тема се вманиачих в тази плазма, има обаче един проблем - жената иска сив ТВ . Въпроса ми към вас е има ли изпълнение на плазмата в сиво и ако не, някой в София боядисва ли плазми - майтап.. Какво ще кажете за този модел http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09038276 близък ли е като показатели? Разчитам на вашите съвети.

Поздрави,
    Жоро

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ох, и моята реве за бял от доста време. ДОскоро беше лесно, че единствения беше този скъпия Philips Aurea и като види, че е 7 хил. лева се отказва. Сега видя, че СОни имат някаква серия в цветове, но задържам фронта, че още не ги продават.
    Какво да се прави, в брака трябват компромиси

6. Тук е от
    Jun 2006

Другари, благодаря за отговорите, на 7ми вземам заплата и купувам.

Поздрави!

7. Тук е от
    Sep 2008
    Живее в
    Jersey

Забелязвам че в този форум има доста хора интересуващи се от HD телевизорите. Странното обаче е, че повечето хора само питат, а много малък брой от тях споделят впечатления след като купят нещо. Е аз реших да споделя впечатления с вас след като направих избора си.

От днес съм собственик на плазмата PANASONIC TH-42PV80P. Стойката в комплекта се монтира за пет минути. Телевизора се надява на стърчащите от нея метални шишове. Отлична стабилност според мен. Пуснах си xbox-овия XBMC за първи тест. Стартирах един Retail DVD филм през S-Video входа на телевизора. Просто за сега нямам никакви HD кабели та го ползвам с един марков S-Video на Thomson на първо време. Е не е истина какви цветове вади. Черното на точно този модел се нарежда непосредствено след това на Pioneer PDP-4280XD, а от друга страна е най-доброто от Panasonic до момента - Calibrated Black Level (in cd/m2) 0,05.
    Макар и в тази мижава резолюция, с този неподходящ сигнал, трябва да призная че съм поразен от разликата с предишното ми 32"-ово Sony(макар и от последните модели кинескоп). Сега картината е като излята без никакви сенчести ефекти спохождащи шрифтовете по менюто на XboxMediaCentre. Всичко е мега оконтурено без помен от никакви шумове в картината. Контраста е невероятен. Никакво мазане в бързите сцени и проблеми с тайминга при игрите - тествах с Ninja Gaiden Black и PGR2. Голям кеф е. Сега спазвам неписаното правило за първите 200 часа при плазмите, които свеждат риска от "Image burn" до минимален, та не си позволявам да си настроя картината с подобаващ контраст, осветеност, формат и тн. Слава богу моята бройка наистина се оказа чисто нова. Проверих си в сервизното меню че е на нула часа живот и сега спокойно мога да си я "подготвя" през 200 часовия срок на адаптация - подразбрах, че е важно в началото да се настрои подобаващо. В техномаркет видях най-безумно настроените/издути настройки на телевизори!

След като мине срока на адаптация и си набавя HD кабели за 360-то ще споделя повечко впечатления. За сега определено съм очарован от модела.

Най-изчерпателното и правдоподобно ревю за модела може да прочетете тук. Има и ревюта на още доста други HD(LCD/Plasma) телевизори. Пичовете си разбират от работата. Може сайта да влезе в полза на доста от вас. На мен ми помогна в избора и то доста.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Няма как да забележиш мазане при плазма-тук тайминги няма И мерси за линка,от кога го търся точно това ревю

10. Тук е от
    Jun 2007

me3x,честито за придобивката и със здраве да си гледкаш!

Мисля си,някой "оторизиран",може да промени заглавието на темата,примерно на "PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!",то тъй и тъй се оказва полезна и пишат хора с PV80P.А и не сме чак толкова многобройни собствениците на плазми Панасоник,като в Руско,а и се оказват сходни сервис менютата и други "екстри" по тези модели.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

То не сме малко собствениците, но наистина всеки влиза, чете, купува и забравя да сподели.

me3x, честита придобивка и добре дошъл в клуба.

Щом сега ти харесва това, което виждаш с S-Video сигнал смятай, че при HD с HDMI ще паднеш.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Оф,а тоя прословут проблем с изгарянето на ХДМИ входовете при връзка с ПЦ?Направо ме е шубе да пробвам.И още един въпрос - какво се променя при смяна на режима на картината - дори при еднакви настройки на контр.,яркост,цвят и т.н има разлика м/у нормал,кино,еко и динамичен?гамата,но и още нещо - що е то?

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз за всичко ползвам Кино и само за цифровата ТВ е на Нормал.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Мисля че на сегашната цена(1699 лева) на PV80 е безспорен победител в класацията цена/качество....

16. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте на всички.
    Чета форума от месеци...прегледал съм го от първата до последната страница!Досега не се бях интересувал за новостите около "телевизионните приемници" освен,че мимоходом съм ги забелязвал из Техно-магазините!От 15 години имам 21" Panasonic - 8bit цифров екран,купуван от Германия...използван всекидневно и всенощтно...нямам никакъв проблем до "днес днешен"...но дойде момента в който си куопих "голяма трапезария" и съм се насочил към по-гореописания модел PV80P.ритежавам звукозаписна компания със всякакви всевъзможни лампови и цифрови устройства(че ми е дотстъчно времето за да се занимавам с тях)но не смятам да го ползвам за PC-монитор,а само да се нслаждавам на 350-те си концерта... !И SAT-елитната си чиния с приемник GRUNDIG!!!
    И аз така мисля...zlobarov и съм се насочил тези дни към него - Panasonic TH42PV80P!Единствено ме притеснява,че няма вграден цифров тунер,но не е проблем да се прибави такъв мисля!Иначе малко по-евтиния PANASONIC TH-42PX8ES - 1599,-лв притежава такъв,но контраста и градациите на сивото са доста по-малко от PV80.Дали си заслужава да спестя тези 100 лева разлика за сметка на цифровия тунер,за да хващам възможно най-добре достатъчните ми 6 БГ-програми???Kакво мислите???

17. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Ако не ползваш услугите на цифров оператор тунера е някакво предимство.... Освен разликите които си споменал трябва да знаеш че 42PX8ES е сив на цвят (аз само за това не бих го и погледнал) ама това си е въпрос на вкус... Все пак бих заложил на ПВ80 като си признавам че не съм обърнал грам внимание на картината на 42PX8ES заради цвета на панела :D

18. Тук е от
    Sep 2008

Да...наистина когато го погледнах с този цвят на "селски кюнец" веднага попитах за черен...но няма...и в "склада няма" както казваше нашия старшина...а всичко останало надолу е в черен цвят...ами имам аналогова антена на терасата,която гледа към Витоша и хваща доста добре но само 4-те програми...останалите две ефирни-със снежинки....не ползвам цифрови,кабелни доставчици,защото след дълъг ден работа в студио и дублиране на филми...ми е дошло достатъчно нагоре за да плащам някаква такса и да седна и да гледам пак някой сериал...Но гледам новини,спорт и концерти!За Близкото бъдеще и новите модели...нещо не ме е грижа,защото само ни промиват мозъците и ни "зарибяват"...да се изръсваме постоянно....че да им помогнем в развиването на новите технологии.Аз мисля,че един HD-телевизор от ранга на този Panasonic PV80P е напълно достатъчен за сегашното ни развитие(на държава,телекомуникации...и прочеееее ... )!Следващия ще е някъде след около 7-8 години,ако сме се оправили и настигнали в техническо отношение!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 54 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе