Моля за Вашата помощ ,Благодаря предварително
Моля за Вашата помощ ,Благодаря предварително
За подобен проблем с изгубването на аналоговите програми беше писано в руския форум че понякога се получава ,когато се включи компютър към телевизора.
Здравейте,само за инфо искам да кажа , че 42PV80 от вчера е на 1399 лв.Който е на вълна плазма да действа,че може и да го вдигнат след нова година. Весели празници на всички!!!
Да но го няма почти никаде!Първоначално публикувано от ceco7
Аз си купих 42PV80 на 17.т.м. и много щеше да ме е яд, ако намалението не беше със 100, а примерно с 300-400лв. дето се казва, поне сварих да го намеря за празниците.
За много години на всички!!! На вас и на техниката също!![]()
За много Години на всички !
Пиша тук в стремежа да разбера дали има собственици на 37PV80Р, тъй като съм се насочин за този размер в спалнята, но се чудя доли има разлики в сравнение с по-големия му брат ..... от към консумация, изработка на панела, входове и изходи ? Мерси.
ЧНГ,Разликата е само в размера на екрана и естествено по-малката консумация на енергия. При 42ПВ80 се харчи между 215-250 Вт.Обикновено по малкия екран е с 30 Вт по-малко
Значи от 4 месеца ползвам 42 инчовата плазма много съм доволен подавам му хд сигнал със сат ресивер дриймбокс800 не е истина какъв образ вади![]()
привет честита нова година на клуба на PANASONIC от вчера съм собственик на PANASONIC TH-42PV80PA и имам няколко въпроса моля споделете вашия опит
изчетох цялата тема за първите 200 часа разработка но дайте някакви настройки аз съм на булсатком на булсата ли да направя настройки под 50 процента или на телевизороа
моля дайте мнение
също така ако часовника на булсата стои постояно доло в ляво на екрана вкл дали има опасност от прогаряне или от отпечатване за постоянно
ЧЕСТИТО!!!Първоначално публикувано от mihail69
1. На телевизора
2.Поне првез първите 200 ч. не го дръж за дълго този часовник
Часовника и после не го дръж. Купи си един часовник за 5 лв от Илиенци и го сложи до телевизира ако ти е толкова важен.
Даа - а през лятото какво правим? Трябва климатиче да и пускаме на плазмичката да не прегрява а!Първоначално публикувано от roumen68
![]()
Тя няма да прегрее виж ние може (поне тези от вас които нямат климатик)....
LAZARUS 18а и другите които имат същите модели нищо не пишеш за настройките те са ми по важни гледам го почти на черен екран![]()
Дръж го на 1-2 кликвания надолу от средата /яркост и контраст/. Избягвай да гледаш предавания със статични образи за дълго време /черни ленти, инфо бар.../.Първоначално публикувано от mihail69