На този телевизор специално DVI-HDMI свързването смърди яко, ама много яко.
Когато го закупих успях да го подкарам с Sapphire ATI Radeon X700 Pro, работеше без проблем. Обаче изведнъж спря да показва картина. Сменях драйвери ала бала, но нищо не помогна.
Вземах една друга карта GeForce 6600, като инсталирах картата и драйвера - пак тръгна от първия път, с разликата че разпозна сигнала като 1080i, докато при Radeona го разпозна на 720p, имайки предвид че не съм бутал нищо по настройките. Обаче след това пак почна да показва само черен екран и това без да съм бутал никакви настройки за да го предизивикам. След това пробвах всякакви настройки, като посочените по-долу но не стана нищо.
Вземах трета видеокарта XpertVision GF 7600GT AGP, при нея изобщо не изгря телевизора, каквито и разделителни да задавам, херци, dualview, clone, etc. - НИЩО!
Отказах се, сега си гледам само през DVI-VGA, не знам дали е голяма разликата в картината, но ще трябва да се задоволя с това.
Не съм пробвал единствено през компонентен, дали ще стане? В смисъл картата има TV-OUT и там някакви преходници за компонентно свързване, ако го вържа чрез компонентен ще стане ли на 720р? Ето и картата: http://www.xpertvision.com.tw/en/pro...600GT.htm#spec