Страница 41 от 54 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно
Резултати от 601 до 615 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re: PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Извинявам се за тъпия въпрос, но все пак тук е тема за фенове на Панасоник.
    От съвсем скоро имам 46PY80P, работещ идеално, наистина страхотен телевизор...не мога да си пусна телетекста. Странно, на другия ми телевизор Сони супертринитрон, телетекста си върви на Канал 1. Би трябвало и на новото ТВ да е така, но няма никой...
    Някаква настройка ли го забранява, аз ли нещо не правя като хората...кажете, моля
    Иначе съм настройка "Източен 2" и менютата ми са на български

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Още веднъж се извинявам - тръгна си телетекста, само не знам защо е на латиница, а на старото ТВ е на български. Явно има настройки, които още не знам

4. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Даи го на "Източен1",то си пише в упътването!!!!!

5. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цецо, мерси, браточка...всичко е наред

6. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте, от около месец имам PV80P, даволен съм много от тв-то. Имам само проблема с изчезването на каналите при включен комп DVI-HDMI. Ако включа първо ТВ-то после компа няма проблем, стига да не гася ТВ-то, ако обаче първо пусна компа а после тв-то проблем. Не е винаги но доста често се случва.
    Не можах да разбера има ли решение за проблема, със споменатия Галваничен разделител оправят ли се нещата и от каде да си го купя
    Благодаря за отговорите предварително

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

на мен никога не ми изчезват каналите ,но имам галваничен разделител на кабелната а РСто ми е на УПС

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Какво общо има кабелната и UPS т.е. откьде идва проблема с HDMI входовете.Аз сьщо сьм в това полозение.Имам галван.разделител на кабелната и преди цифровия STB - те са си с отделни кабели идващи от сплитер. Help, PLS

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

имаше теория че е от лошо заземление ,за това ти ги споменавам тия неща .. виж разклонителя на РСто ти дали е добре заземен ,и да нямаш излишни консуматори на него

11. nkk
    nkk е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

малко в страни от темата но пак за панасоник какво ще кажете за този модел
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029901
    това сканиране 1080п нещо като 100 херца ли е или съвсем друго

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от nkk
    малко в страни от темата но пак за панасоник какво ще кажете за този модел
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09029901
    това сканиране 1080п нещо като 100 херца ли е или съвсем друго
    Някаква глупост от Техномаркет е това изречение, която и аз не знам какво означава.
    Има си 100 херца модела, но той не работи на принципна, на който е при ЛСД просто защото плазмата няма нужда от тяхната система.
    Да ти кажа обаче не знам дали варианта PV80 не е по-добър. Много по-ниска цена, а донякъде и по-добра картина. Вярно, че резолюцията тука е по-висока, но не мисля, че ще усетиш някаква разлика. Зависи и от какво разстояние ще го гледаш и към какво ще го връзваш.

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

за 1500 лв има PY8P който също е фулХД и е модел от тая година

14.  

15. Тук е от
    Feb 2004

и не свършиха работа. Четох че проблема идва от спестяването от страна на Пансоник на някаква платка. При модела PV8P HDMI входа които е на предния панел се води GAME и не прави проблем с тунера за кабелната телевизия. Но за задните 2хHDMI входа е същото както при PV80P и PV80PА. Разликата м/у Game HDMI и обикновенниа била в подаваното напрежение.

http://forums.whirlpool.net.au/forum...m/1055851.html ето най-подробната тема за проблема.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

при PV8P няма ХДМИ на предния панел .. за другите ХДМИ пише даже че не се препоръчва връзка с РС ,но при мен си работи идеално .Не виждам как може да влияе на каналите от кабелната ако няма някакви паразитни токове които трябва да се заземят като хората

17. Тук е от
    Feb 2004

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...php?p=15601443

Токущо попаднах на този форум. Решението е да се смени аналоговата кабелна само.

18. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте , това може да ви е полезно - какво означават съкращенията на модела Панасоник :

What the codes mean

Let's look at how the codes are made up. Take, for example, the TH-50PX70. Just these few letters and numbers give us a wealth of information.

We need to take each set of letters and numbers individually, so the separate elements are TH, 50, PX and 70. These tell us all we need to know, really.

The first pair tells us whether this is an LCD or a Plasma model, TX for LCD and TH for plasma. Easy so far!

The second pair is even easier, they tell us the size of the screen, so this model is a fifty inch screen model.

Next we have the quality of screen display or resolution, either PX or PZ for plasma models, with the PZ being higher resolution than the PX. For the LCD models it indicates the ultra wide viewing quality, LMD for horizontal viewing and LXD for both horizontal and vertical.

The next pair of numbers refers to the sound quality, but also gives a clue as the age of the model. Single digit is the most basic sound quality, double digit better and triple digit best, for example 7, 70 and 700.

All 2007 models are "seven" models, so if you see any 6, 60 or 600 models, they are last years models, carried over or remaining in stock.

You may also see models listed with a further set of letters, PED which has a small pedestal or foot, for table top use, CAB, which has a floor standing cabinet, and WALL, which comes with a wall bracket for wall fitting.

Finally, the letters which aren't usually there, the country suffix, so a TH-50PX70GB is a British model TH-50PX70U is for the US market, and so on.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 41 от 54 ПърваПърва ... 31394041424351 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе