Страница 33 от 54 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Re: PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Като за начало сложи картината в режим Кино,предполагам,че си на Динамична в момента.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от Vanquished
    Като за начало сложи картината в режим Кино,предполагам,че си на Динамична в момента.
    беше на нормална, сега на кино като че ли е по-добре

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Настрой проемника на Булсат да е RGB, купи си хубав пълен Скарт кабел и виж дали в приемника няма някакви настройки за цветове/яркост и ги ресетни.

5. Тук е от
    Dec 2008

ок, мерси

ще пиша какво е станало като ми остане време да я направя тая процедура, иначе с нещо по-лош ли е тоя модел от 42pv80p, гледам има и вентилатори разни отзад които предполагам че след около година две ще вземат да бръмчат сигурно

6. Тук е от
    Jun 2007

Спри всички активни филтри от менюто за картината първо и пиши дали се е подобрило.После намали яркостта и контраста,така че да са под средата на скалата.И недей да очакваш кой знае каква картина от Булсата,все пак си мисля че при резолюцията на 42pv80р,щеше по-малко да виждаш артефакти,но...

7. Тук е от
    Dec 2006

Имам същия телевизор и просто няма забележка. Картината от кабеларката е много добра а от цифрова би трябвало да е супер. Не съм забелязвал нито един от тези ефекти. Проблема трябва да е в настройките. Пак и трябва да минат 200 часа да се разработи. А за 400 лв. повече за резолюцията маи наистина са на вятъра но и контраста е малко по-вече.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

горе долу я нагласих картината, уж булсатком, ама ряпа да яде, някои пограми им са пълен кенеф, на малък телевизор не си личи ама на тоя нестават за гледане

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

На екрана на телефона са перфектни - направо като HD.
    Логично е като разпънеш един образ на по-голям екран да изглежда по-лошо. Ниския битрейт на Булсат и лошото качество още от самата телевизия никой не може да го оправи.

11. JGK
    JGK е офлайн

Тук е от
    Sep 2008

Здравейте момчета, добре че ви има, защото нямам към кого да се обърна. Смятах да си закупя SONY KDL-32V4500 , но от прочетеното във форума се разубедих, тв-то ще се ползва предимно за телевизия и то в началото аналогова и поради тази причина се спрях на това моделче за спалнята PANASONIC TH-37PV80P. Нямам познати с плазми и ме интересува как се вижда на дневна светлина, защото привърженици на ЛСД ме стреснаха, че плазмата не се справя добре денем. Основната ми молба към вас е да ме посъветвате кои са важните неща които трябва да гледам когато отида да купя тв-то. Много ми е важно да съм подготвена, защото не е изключено да попадна на някой не дотам доброжелателен служител.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Като за начало кажи от какво разстояние ще гледаш какъв ти е бюджета къде ще седи телевизора (срещу прозорец или?)

13. JGK
    JGK е офлайн

Тук е от
    Sep 2008

Ами стаята е малко изчанчена с 5 стени и там където ще седи тв-то не бих казала, че е срещу прозорец, почти странично идва, отвън има дърво, което спира малко светлината. Модела, на който съм се спряла е панасоника TH-37PV80P. Паричките са ми 1500. Ще го гледам от около 2 метра и половина. За по голям изобщо нямам място. Искаше ми се да знам на какво да обърна внимание при покупката когато ми го демонстрират. Притеснява ме малко и инсталацията на кооперацията защото е стара. Трябва ли да закупя някакъв вид предпазител за контакта преди да пусна телевизора.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Конкретно за плазмите е хубаво да се провери колко часа е работил с (понякога обичат да си продават мострите като видят че клиента не разбира)
    Конкретно за този модел в сервизното меню се влиза така:

В сервизното меню се влиза като едновременно натиснеш бутона "-V" на панела на телевизора и натиснеш 3 пъти нулата на дистанционното (важно е да насочиш дистанционното към "окото" (червеното светодиотче) на телевизора)
    А като влезеш в сервизното меню там си пише колко часа е работил и колко пъти е пускано ТВто

16. Тук е от
    Dec 2006

Светлината определено му пречи. Говоря от личен опит, през деня се вижда доста по-зле, има един огледален ефект и се виждаш в екрана. Стаята ми е сенчеста и са малко моментите когато влиза пряко слънчева светлина, така че за мен не е проблем но ако при теб не е така и не искаш да пускаш щори или т.н. помисли за LCD. Иначе ТВ-то е супер.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

На всякакъв дислпелй ,когато има слънчева светлина е кофти.Монитора на ПЦ-то е с гръб към прозореца,но когато пече слънце нищо не се вижда.

18. JGK
    JGK е офлайн

Тук е от
    Sep 2008

Това че пробутват мостри го разбрах от едни постове по-назад и си мислих,че е добре да го проверя
    Злобаров мерси много, че ми обясни за сервизното меню, което е важно да знам
    Благодаря и на ори75, че сподели личния си опит с мен, защото нямам от къде да си съставя някакво мнение
    Ще поумувам още малко и утре ще ги разгледам сонито и панасоника, но все си мисля, че плазмата е по удачна за моята кабеларка, а и по-натам ако си взема едно попкорнче =)
    Абе едно време не се маехме толкоз при избора на тв =)
    А да попитам собствениците на панасоник дистанционното има ли функция връщане на предишна програма или от рода на любими канали?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 54 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе