Страница 43 от 54 ПърваПърва ... 33414243444553 ... ПоследноПоследно
Резултати от 631 до 645 от общо 802

PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Re: PANASONIC TH-42PV70P/PV80P - първи впечатления!

@kraiv
    7 часа не е много на един познат при онлайн поръчка му я докараха на 800 часа...
    Относно отпечатъците пусни я един час да бачка на някой канал (ако дават ски ще е най добре) като го зумнеш за да няма лого... ако след този час още ги има сменяй...

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

за 7 часа не може да прогори панела това съм го изпробвал направи както ти казва колегата и ще се махнат със сигурност ,като гледаш няколко часа нещо с лого се отпечатва леко но след като пуснеш нещо друго се маха много бързо

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Мдаа като се замисля при мен един път е работил около 10 часа на статичен образ (операторския инфорбационнен банер ) тъй като решили да си слушат радио докато работи телевизора (на ИТВ съм) трайни поражения нямам за щастие...

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

kraiv аз моя Samsung 46M86BD го взех като мостра и беше работил 4000 часа. В момента работи като ПУШКА! Не се кахъри за тия 8-9 часа. Тия машини искат здраво разработване!

6. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Тука говорим за плазми където има значение колко часа и как е работил!

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Определено. Онзи ден в ТМ Цар. шосе всички плазми на Панасоник стояха на сигнал черен екран и надпис HDMI1.
    В крайна сметка си плащаш за нов продукт.
    Имам чувството, че ТМ пуснаха онлайн пазаруването да си пробутат всички залежали мостри.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Вече им го изпратих обратно, след като си признаха, че е мостра
    Утре чакам неразпечатван.

Съгласен съм, че може да се преглътне някой друг час работа в магазина, но не е честно наистина да си купуваш ново, а да ти пращат ползвано. То имаше доста прах по него и дистанционното беше опипвано здраво. Не знам, може пък аз да съм с големи изисквания, но ако не правим проблем за такива неща, утре може още по-големи волности да си позволяват търговците с нас. Според мен, мострите трябва да ги пускат със специална отстъпка и клиента да е запознат, а не да си мълчат.

Та сега ще чакам пак новата си плазма

10. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18

Имам чувството, че ТМ пуснаха онлайн пазаруването да си пробутат всички залежали мостри.
    Това е и моето мнение!

@kraiv
    Браво само така!

11. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от kraiv
    Вече им го изпратих обратно, след като си признаха, че е мостра
    Утре чакам неразпечатван...
    Я ако не те притеснявам,разкажи моля малко по-подробно как точно стана това с връщането!Лесно ли се съгласиха с куриер ли им го върна?Дай повече подробности,че ми стана интересно,а и вярвам ще е от полза за всички.
    Иначе,мила родна картинка и аз оставам с впечатлението,че чрез онлайн пазаруването,гледат да се отърват първо от мострите.

12. Тук е от
    Jan 2009

Чудото се случи !
    Само за справка и за колебаещите се в момента за нов телевизор -в България цената на PANASONIC TH 42PV80P е най-ниската в Европа !!!
    Доживяхме !!!

13. Тук е от
    Dec 2008

Учудващо лесно стана връщането, но ето как стана всичко:

Направих си поръчка онлайн в понеделник, избрах плащане с наложен платеж и на посочения е-майл от мен се върна потвърждение за приета поръчка. След около 3 часа ми се обадиха за да повърдя от моя страна поръчката. До тук всичко ОК.
    Понеже ми казаха, че още на другия ден ще я получа се зарадвах. Е, не я получих на другия ден, а след 2 дена, но и това няма значение. Междувременно се опитвах да им звъня на посочения телефон за контакти за да питам с кой куриер е изпратена, но никой не вдигаше. Писах и е-майл, отговор няма.
    Та получих я все пак, изпратена с BG Експрес (не ги бях чувал преди).
    След разопаковането и теста установих проблемите, които описах в предишните ми постове. Веднага се обадих, този път на GSM номера, който е написан на сайта. Там за щастие ми вдигна някаква жена и аз съвсем спокойно и културно описах какво съм получил. Жената каза, че ще провери и ще ми се обадят. Не мина и 1 час, когато ми се обадиха и ме помолиха да опаковам обратно плазмата, защото куриерите ще дойдат да я вземат, а ще ми бъде изпратена друга неразпечатвана. Не знаех дали да се радвам, но вътрешно ми стана по-добре
    Така без много спорове те сами предложиха да ми изпратят друга, с което до някъде ми се издигнаха в очите. Оправдаха се, че не са знаели какво е изпратено от техния служител.
    Според мен, номера е да им се обясни при такива случаи, че е редно при такива поръчки да се изпращат нови, неупотребявани дори в магазина стоки, а за останалите поне са длъжни да казват и клиента сам да си прецени.

Още я чакам, днес може би ще се зарадвам за по-дълго, надявам се

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Стискай палци новата да не е с повече часове, че вече нищо не може да ме очуди.

16. Тук е от
    Dec 2008

Направо свещ ще ида да запаля вече
    Кръста ме заболя от опаковане и разопаковане, не е шега работата ..

А преди малко ми казаха да я чакам утре.
    Брей, аз жена не съм чакал толкова като тая плазма

17. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,
    от 3 дни вече и аз съм с PANASONIC TH 42PV80P, но се появи следния проблем: когато свързах компютъра останах неприятно изненадан от факта, че картината от компютъра е по-голяма и излиза от всички страни на телевизора с около 3 см. След като преинсталирах драйверте на видео картата с най-актуалните налични и една програма към нея проблема се разреши чак когато сложих резолюцията на 1216/7__и нещо си(забравих вече). Според мен това не е нормално!!! Пробвах всички възможни резолюций и комбинаций (1024/--; 1280/--; 1920/--) Опцията да се разпъва картината на целия екран е активирана и пак образа излиза извън видимото поле при всички изброени резолюций без 1216/7--и нещо си. Има ли някой с подобен проблем или решение?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

През кой вход вкарваш сигнала? Сигурно HDMI.
    През VGA/D-Sub не би трябвало да ти реже ако подаваш точно 1024х768.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 43 от 54 ПърваПърва ... 33414243444553 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. PANASONIC CS/CU-RE12JKX-1 първи впечатления, мнения
    От Tyordanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 53
    Последно: 07-02-12, 14:36
  2. HiMedia HD600A - първи впечатления
    От stalimirov във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 35
    Последно: 19-10-11, 16:01
  3. Daikin FTXG25E - първи впечатления
    От roussinov във форум Климатици Daikin
    Отговори: 7
    Последно: 14-04-09, 22:56
  4. Кратко представяне на Panasonic TH-37 PV80P
    От mordo във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 25-04-08, 13:09
  5. Gigabyte 7N400 първи впечатления?
    От janko във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 1
    Последно: 15-06-03, 15:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе