Първоначално публикувано от
уди а. Здравей, rosssyy !
Понеже сподели надеждата си да си полезен някому те уверявам, че може би на мен ще си наистина полезен. Аз също до този момент бях абсолютно сигурен, че ще се сдобия с PANASONIC TH-42PY80P... Единственото, което ме спря да го закупя е, че просто в Бургас не е в наличност. Не съм го виждал "на живо", не съм го и сравнявал с нищо. Единствените ми впечатления са от нета - този форум и страниците, в които мога да видя ТТ-данните му. Но сега ти ме разколебаваш малко. Щом като са така нещата, както ги описваш, аз с облекчение ще взема да си купя PV80P - хем ще спестя немалката сума от 700лв. Още малко ще се поогледам за коментари на твоя пост от многоуважаваните капацитети тук, в чиято добронамереност не се съмнявам и ще предприема действията...Моля разбирачите да дадат акъл - обозрима ли е перспективата да се гледа телевизия на HD сигнал? Ще може ли да се използва скоро екстрата full-HD и за това. И ако наистина разлика се забелязва само при гледане от мн.близко разстояние, има ли смисъл да се дават тези 700 лв. в повече?
Ами, rosssyy, Честито!!!