това се вижда само под много малък ъгъл ако гледаш ,нормално не го гледаш от толкова малък ъгъл
това се вижда само под много малък ъгъл ако гледаш ,нормално не го гледаш от толкова малък ъгъл
при мен се получава следния проблем - при гледане на телевизия (булсатком) и режим 'точен екран' има една тънка черна черта (около 1см.) най-отдолу на екрана. ако сменя режима на булсат-а от RGB на CVBS се оправя, но картината тогава не ми харесва. приемника е свързан с тв-то със скарт. ако някой знае как да си е на RGB без тая черта, моля да сподели. (вече една седмица съм гледал така и на черен екран се вижда чертата. дано се оправи и не остане за постоянно.)
edit: тази сутрин се загледах и какво да видя - дори и при режим CVBS има черта, но доста по-малка (около 3мм.) проблема упорства и се наблюдава и при свързване с коаксиален кабел. чудна работа.
А с какъв приемник гледаш,ако е булсатския,там нямаше ли опция в настройките да местиш/разширяваш-стесняваш/ картината в някакви граници.Иначе от сервиз менюто на телевизора,много лесно можеш да разшириш картината-прочети мненията ми в началото на темата за влизане и работа в сервиз менюто на PV70,тук би трябвало да е същото.Но първо си провери настройките в приемника разбира се.
Честита Коледа, желая Ви здраве, късмет и щастие!
Честита Коледа на всички,
Мисля,че от приемника може да се нагласи картината в хоризонтал и вертикал.Просто влез в SET UP менюто
Честита коледа и от мен.OutCold и аз имах същият проблем,от булсата не успях да го оправа.От телевизора успях като влязох в сервизното меню и сложих V-POS на -1.
весела коледа и благодаря за помощта! и аз установих, че не мога да го оправя от булсат-а. от телевизора стана, но при мен е чак на '-5' V-POS, така и така бях в менюто, та промених и V-AMP и H-AMP според препоръките на demiro.
какви са препоръките я споменете да не ровя из темите ,и каква е идеята с промяната им
мда ,порових там благодаря .. но с тия корекцийки -3 +1 разлика видима няма ,като хората става образа при -20 +20 някъде ,проблем ли е да го държа така ?
Не е проблем,просто при PV80...,са го направили разширяването в сервиз менюто на по-малки стъпки явно.Току виж в новата 9 серия,го сложат и в основното меню,като при Pioneer,нали уж от следващата година ще ползват дисплеи на Панасоник,като се отказват от своите.А пък дано от Панасоник се поучат,как се организират по-човешки менютата на телевизорите.
Весела коледа и от мен на всички и щастлива нова година!
Какво бихте казали относно дилемата PANASONIC TH-42PX8ES (http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038276) или PANASONIC TH-42PV8P(http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036950). Ще се радвам ако някой ила наблюдения или мнение да го сподели.
И какво точно са имали предвид с тази 1920Х1080 резолюция на рекламната брошура?
вече няколко филма свалям на двд формат ама са все с черни ивици отгоре и отдолу и ме е страх да ги гледам така, с кой плеър е възможно да разширявам екрана без да ми изчезват субтитрите? с авитата тоя проблем го решавам с МV2 плеъра, той има опция да разширява картината милиметър по милиметър
Здрвейте, От около семица имам 42pv80 и ми се яви следния странен проблем.Губят ми се аналоговите програми и то вече няколко пъти,като досега отдавах проблема на неправилни от моя страна настройки.Какво става: Пускам телевизора и "БНТ1" -СНЕЖИНКИ.Давам нататък и се оказа че мога да гледам 8 (но не са една до друга по честота и позиция)програми от всички.Тръгнах ръчно да търся и след пресканиране пак същите 8 програми излизат,а от останалите 60 няма и помен???Дадох фабрични настройки и след автоматично сканиране всичко си е на мястото.Ползвам и цифрова ТВ ,но това положение не ми харесва като за нов телевизор и то Panasonic.Явно губи памет или по-точно достъп до повечето честоти