здравейте ,братя по плазмаслед три месечно четене по форуми и ревюта от три дни вече притежавам TH-42PV80P , не мислех скоро да си купувам с идея да изчакам по нови модели но след главоломното падане на цените през новата 2009 г. реших ,че няма какво да му мисля,.,.., и за цената от 1199 лв. вече имам плазма от любимата ми марка
...
Благодаря на всички в този форум с прочитането на вашите постове решението беше лесно
плазмата си дава супер в момента гледам с стайна антена бтв, к1 и нова и мисля ,че приема сигнала малко по -добре от стария ми CRT-Панасоник отделно имам и сат приемник ! пусках го на компа през VGA със филм HD останах поразенсега мисля да ходя да взема HDMI кабел ... въпроса ми е ще мога ли да извлеча повече от картината от VGA и другото по назад четох ,че изгаряли портовете като включи PC- HDMI
Благодаря на всички още веднъж![]()
Здравейте и от мен!
И аз си чакам моя TH-42PV80P от Техномаркет, поръчах го онлайн
Та по тоя въпрос, някой знае ли с кой куриер изпращат и защо не си вдигат обявените телефони за контакти. Май се набутах с това онлайн поръчване
Мислех, че е направено по-добре, но като го няма модела в местния ТМ, нямах избор.
Ще ми трябва голяма доза късмет![]()
От два дни и аз съм в "братството" на ПВ 80.
Искам да попитам:
1.Имам високи тонколони на 15 см от двете страни на Панасоника.Вреди ли това?
2.Всички Дивекс филми от ДВД то ми излизат с черни ленти отдолу и отгоре ,като дам зуум обаче не виждам субтитрите.Как да гледам филмите тогава?
3.Колко време може да се гледа един канал без да се отпечата логото?
4.Какви са точните корекцийки в сервизното меню за образа на ПВ 80?
До Крайв. Не се притеснявай за куриера,мисля че беше Бг кутиер.Докараха ми моя за 4 дни.
pana,
1. Не е проблем.
2. Не можеш ли да зуумнеш филма от самото двд? Или пък да местиш субтитрите нагоре след зуумване от телевизора?
3. Не го мисли това. Всеки канал има реклами през 20-30 минути където логото липсва.
4. За кои корекции точно говориш?
2. Не мога да местя субтитрите на дивекс със самсунг двд съм.
4 .Става дума за корекциите на H-AMP и V-AMP.
2. Моя съвет е да забравиш за Divx. Каква е целта да си купиш HD Ready телевизор и да гледаш нещо с резолюция 640х360 с под 1МБит битрейт? Знам, че не ти помагам за проблема, но ти давам просто съвет.
4. В тази тема ги има някъде опциите.
Много си прав за Дивекса !Имам колекциийка от стотина диска,но явно вече формата е за 'довиждане"
Не съм взел решение дали да взема Western Digital WD TV HD
От телевизионните канали най много гледам HBO и TV 1000 ,а те са без реклами?
А колкото до настройките прочел съм цялата тема и има настройки на ПВ 70,които не са същите за ПВ 80.
Първоначално публикувано от pana
H-AMP-20 V-AMP+20Първоначално публикувано от pana
на 25 даже е по добре ,аз експериментирах няколко часа гледайки много канали
Добре ще е всички, които са с PV80P да споделят тук какви h-amp и v-amp ползват. Аз например пробвах всичките цитирани в руския сайт, засега съм се спрял на -30 +72. Говорим за 4:3 канали.
42PV80 в ТП е 1079лв.Купувайте си от там.
е при тая цена вече е направо подарък! почвам да се замислям за още един. що се отнася до h- и V-amp при мен са -22 +24, но тези настройки са чисто субективни. няколко пъти ги сменях без жената да знае и досега нищо не е казала, т.е. не забелязва разлика. май просто имам прекалено много свободно време
.
Момчета, днес си получих плазмата с куриер от ТМ.
Голям ентусиазъм имах, но ето какъв е резултата от онлайн поръчката:
1. Плазмата е работила 7 h и е пускана 8 пъти. (естествено веднага погледнах в сервизното меню)
2. Имаше 2 пръста пепел по нея
3. Пуснах я, тръгна си нормално и аха всичко да беше наред, когато с огромен ужас видях отпечатъци по екрана!!! Вярно виждаха се на тъмно, но ги има в долния десен ъгъл.
И сега какво, май трябва да я връщамДайте съвет за тия отпечатъци, какво да ги правя и дали ако я оставя да поработи ще се махнат?
Ех, мила родна картинка, какво да ви кажа, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПАЗАРУВАМ по този начин! Не знаех, че Техномаркет продават стоки втора употреба, уви разбрах го вече.
Тези настройки важат ли за DVD-то през HDMI или са само за телевизионните канали?
До АутКолд .От ТП цената наистина направо е нереална,явно се чакат новите модели скоро.
До Крайв , 7 часа не е много работа на телевизора,но щом имаш отпечатъци задължително направи рекламация.