Направо незнам какви са тези сметки от по 50 лв. на месец и то за два климатика.Живея в Плевен и имам уникалния късмет да сме електрозахранени от ЧЕЗ .Сметките за предните три месеца 10,11 и 12.08 г.ми беше 370лв което е супер малко ,но после разбрах ,че са ни засекли на 15.12.2008 г.Като направих изчисления за периода от 15.12.08 г до сега 26.02.2009 г. имам 534 лв.Апартамента ми е 74 кв. ,с много добра изолация и се отоплявам с 3 бр. клими всичките конвенционални.С две малки деца съм и бойлера не се изключва,един компютър също ,направо немога да проумея как се получават такива перфектни сметки от порядака на 50-60 лв и то с два бр.клими.Най веротно тези хора нямат боилери и печки .....При мен и без климатици от 60-80 лв винаги си плащам.На мен ми е яно,че инверторите са по хубави,но аз гледам мойте комшии и сравнявам сметките постоянно и за разлика от по 10 лв на месец просто не си заслужава (лично мое мнение).Наистина неискам да влизам във никакви спорове с никой може би тези тяхните инверртори не са от най качествените.А има и друго не е възможно единия комшия да има две хубави клими инверторни и да плащаме еднакви сметки .Просто и той неможе да го проумее.Най вероятно дават въпросната икономия хубави клими от порядака на 2300 лв и нагоре.
С нетърпение чакам края на март да видим ''другарите'' от ЧЕЗ как ще ни опарят
Късмет на всички
Лек ден