Katia
Потърси тогава Fujitsu ASY 9USB /конвенционаленІ
СОР: 3.9
цена около 980-1000лв.без монтаж, и няма да съжаляваш!
Не е за вярване че в София неможеш да намериш търсения от теб DAIKIN
Успех!
Katia
Потърси тогава Fujitsu ASY 9USB /конвенционаленІ
СОР: 3.9
цена около 980-1000лв.без монтаж, и няма да съжаляваш!
Не е за вярване че в София неможеш да намериш търсения от теб DAIKIN
Успех!
Мдааа, на това Fujitsu и аз се бях спряла, но четох че под - 5 градуса не става и затова го отхвърлих като вариант ...
От MMC или от една дрга малка фирма. За телефони на PM. Ако можеш да вземеш даикина от техномаркета за тази ниска цена въбще не се замисляй. Явно е изостанала бройка. Това е стар модел на ДАИКИН с R22.Първоначално публикувано от stekyman
Katia
Я кажи къде си я чела тази глупост....дай линк!
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09003746
Бройката е дефектна (според тях )и стои повече от година - имат някакъв проблем Техномаркета с изписване на дефектните парчета от склада май...
Бе и аз се усъмних много и заради това реших да попитам.
Дайкин на такава цена, и на първо място в списъка налични инвертори...
Много подозрително ми беше.
А и не съм в София...
Отхвърлям го като вариант. 10х![]()
Имам OSAKA CH 14 LBP от скоро,сега в жегите работи почти постоянно,охлажда си...зимата не знам как ще е.
Обаче има малък проблем-понеже си променя натоварването на компресора в зависимост от температурата при определени положения се чува тихо бумтене(боботене) от външното тяло, които се чуват само вътре в стаята,отвън не.
При промяна на натоварването на компресора изчезват.
Дали има възможност да се избегне това...техниците от фирмата извършила монтажа дали могат да помогнат...
Предложете климатик сплит система 9-ка с висок COP до 800лева?
Гледах инвертор HITACHI RAS/RAC-E10H2, но ми идва скъпичко... 10х на отговорилите.
Я си вземи една мидея с COP 3 вместо да се опитваш да вземеш нещо коетро струва повече от 800лв.
Май е така, но това COP 3 ми се вижда малко, те и парите са малко...Първоначално публикувано от Julian
Май остава варианта с HITACHI - то (999лв+монтаж) . От това, което четох за него (само 2-3 мнения) - потребителите са доволни. Притеснява ме това, че е Китайско, но дано се окаже сполучливо.
Че за 1000лв се взема Даикин с COP 3.4. При това не е китайски. Затова или вземи евтиното, което си е качествено или вземи нещо добро са много пари. Няма смисъл да даваш много пари за нещо, в което не си сигурен как ще работи.
Здравейте,колеги сетком-ци!Въпросът ми е следния-приятел иска да слага климатик,дотук добре,но също така иска да го монтира в коридор/доколкото разбрах коридора е 80 кубика,квадратурата не я знам/.Възможен ли е монтаж на климатик в коридор??Иска да го ползва предимно за охлаждане и по-малко за отопление.Предложете марка и модел до 1000лв.Той живее в кооперация на последния етаж,тухла,мисля че изложението е северно.Благодаря Ви предварително за отговорите!
Коридора е ясен,какво обаче има около него,колко стаи иска да охлажда с една машина.Много е коментирано за желанието да климатизираме цял апартамент с един климатик,изложени са куп доводи относно минусите на това решение,ноооо българина явно е много дебела глава.
Човека пък можеби иска само коридора да охлажда. Все пак е 80 кубика. По скоро трябва да се види от къде ще мине тръбния път и колко ще е дълъг.
Малииииии
Какъв е този коридор??????? По мои груби сметки: 80 м3/ 2,6 м (стандартна височина в строителството) = 30 м2 / 1,2 м (стандартна ширина за коридор) =~ 26 м.
Е на такъв коридор наистина му трябва климатик......поне 12-ка и да е монтиран по дължина, че да може да обдухва всичките 26 метра