Хмм...приятеля ми е лаконичен...разбирайте много иска,ама малко казва...мисля че варианта му е да охлажда споменатия коридор и една стая.30 квадрата не е със сигурност,тая кубатура той ми я каза,така че явно трябва да се погледне по-сериозно на нещата,щото и аз се съмнявам относно тия размери.Вътрешното тяло гаранция не може да стои над входната му врата,значи по дължината на коридора и трябва ,за да му е по-комфортно/според мен/,поне хоризонталната клапа да може да се движи наляво-надясно...Благодаря Ви за помощта,и все пак каква марка и модел да е/нещо не много претенциозно/?.Не му се ходи на авера до Техномаркет или Технополис,иска да купува от тукашен магазин,а аз доколкото знам няма голям избор-все Осаки,Мидеи...дайте съвет!А,забравих-criss,тук такива монтажници и "акъли" има,че да ги изпотрепеш малко ще е/става дума за тръбния път/.За да му вземат парите на човека/тия тукашните срам си нямат/,са в състояние тръбите през целия му етаж да ги прокарат...така че дано да мога ,ако евентуално избере машина,и аз да бъда там за да не го гъбаркат.Ако Ви пратя снимка на Хайер-а,който ми монтираха ...ще се уплашите/грозна картинка/.Сега ще питате аз къде съм бил,та се оплаквам-на работа![]()