Страница 46 от 114 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1700
Like Tree1Одобрявам

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)

Ако си чел всчико писано за климатици в този форум щеше да се наясно да бягаш далеч от Самсунг. Това не е марка за климатици.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Fujitsu,Fuji, Fujitsu-General-все тая.Купувай Panasonic-a-що годе най-добрия сервиз до момента.
    Кой ти каза, че фиджито е китайско. Нали ти казах, че на кашона пише Таиланд. Не се занимавай с Панасоника.

Искша ли да постна foto ,че е Made in P.R.C

4. Тук е от
    Aug 2007

айде малко в страни от темата.....какво значи китайско и какво финландско??? нима телефон NOKIA последен модел е финландски ако приемем че панелите, платката, батерията и дисплея и са произведени в CHINA - натоварени на контейнер, преплували океана и озовали се във въпросната страна/FINLAND/, където най-вероятно са сглобени с отверка от българче забегнало далече от нашата разкошна родина? та аз не съм сигурен че и 10% от електрониката в глобален аспект се прави извън Китай.... както и да е явно още много народ се радва на надпис на кашон или лепенка, но това не е важно по принцип всички голями концерни имат вече заводи в Китай заради близоста им до суровини и евтина работна рака...разликата според мен идва в това че на края на поточната линия на сериозната марка се правят тестове на продукцията - другите са на късмет

5. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

И аз мога да сложа снимка. Ама хайде няма да се заяждам повече. Фуджито е добро, дори да пише made in PRC. При това е по добро от панасоник. За сервиза вече незнам, но пък рядко се налага да се ползва, за разлика от последните модели на панасоник.

6. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

имам и Фуджитсу и Панасоник ,Фуджитсуто идва с 3 години пълна гаранция задължително ,Панасоника е с 2( това 60 месеца на компресора е ала бала за мене ) .Относно работата през зимата - и 2та са на ниво ,но Фуджитсуто по мое лично мнение се справя малко по добре и е по тих макар че е 12 а Панасоника ми е 9ка .Откъм екстри Панасоника е по напред -генератор за кислород( поне моя има), йонизатор, фосфорециращи бутони ,ел жалузи по хоризонтала ,по читав таймер( на Фуджитсуто е доста малоумно направен макар и да е 24 часов ) .Сега ще слагам 3ти и мисля да е Фуджитсу пак ,9ката е с по малко външно тяло и по висок КОП от Панасоника .
    Фуджи е 1:1 с Фуджитсу но се сглобява в Китай ,което при Японските марки не е от такова голямо значение - държат си на качеството .

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Тези екстри, като генраръора на кислород са чисто търговски трик, за да си мислиш, че даден климатик е по хубав. Като се купув аклиматик тези нещо въобще не трявба да се гледат.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

Здравейте, предстои ми покупка на климатици за отопление. Колебая се между Mitsubishi MSZ-GC25, Mitsubishi MSZ-GC35i Fujitsu ASYA9L, Fujitsu ASYA12L. Кои бихте избрали и защо. Трябват ми една 9-ка и една 12-ка за отопление.
    Help
    Help
    Благодаря предварително.

10. Тук е от
    Jul 2007

Koi klimatik spored vas da izbera mejdu Daikin F22HTNS i Mitsubishi SRK25ZD-S.Izviniavam se 4e pi6a na latinica,no imam problem s kirilicata.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Даикина е на 100V. Вземи митсубишито ако е на 220V. Ако пък не ти пречи трансфоматора и се кефиш на дистанционно с йероглифи вземи си даикина.

Edit: Които пита за даден климатик да дава линкове към харайтеристиките му, че трябва ние да ги търсим кой кой беше. Ясно е, че никой не ги знае наизуст. При митсубуши е по трудно, защото са два фирми, Митсибиши електрик и Митсубиши хеви индъстрис. Съответно и вносителя е различен. Като се прибавят и моделите на 100V става голяма бъркотия.

12. Тук е от
    Aug 2007

А каква е разликата в двете фирми на Мицубиши? Аз съм пълен лаик, а искам качествен японски климатик.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Митсубиши хеви индъстрис са по-добрите и съответно по-скъпи.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2004

привет!
    Можете ли да ми кажете от къде да си намеря ръководство за експлоатация за климатик hitachi RAC/RAS 14EH1. Купихме си такъв но няма нито и дума на Бг
    P.S. Ако някой има ръководство ще съм благодарна ако ми го изпрати на e-mail : aruseva@abv.bg

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Цитат Първоначално публикувано от Ani4ka
    привет!
    Можете ли да ми кажете от къде да си намеря ръководство за експлоатация за климатик hitachi RAC/RAS 14EH1. Купихме си такъв но няма нито и дума на Бг
    ...
    Трудно ми е да си представя, че Техномаркет нямат превод - те поне привидно спазват законовите изисквания - попитай ги направо в магазина!

17. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от echo
    Трудно ми е да си представя, че Техномаркет нямат превод - те поне привидно спазват законовите изисквания - попитай ги направо в магазина!
    От техномаркета до сега си купих телевизор филипс и двд Филипс и нямаха инструкция на Български език.
    Просто живеем в една страна на абсурдите, на безнаказаността и мошеничеството.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2006

такива са си,
    или ако има нещо, то е с много бозав превод в пъти по-малък от раздела към съответния език на оригиналната книжка

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 114 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1949
    Последно: 28-12-08, 00:13
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе