Страница 29 от 130 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно
Резултати от 421 до 435 от общо 1950

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

на 2-ри етаж съм и за това 6те ми е по зор да се инсталира там ама те майсторите си знаят работата за мен лично пристрастие е срещу хладилника за да може да духа на към по голямата стая а кухнята няма какво толкова да се топли пак и мога да топля коридора иначе съм решил да топля там с DAIKIN FTXG35 незнам дали ще стигне мисля 4е ще стигне ти с какъв отопляваш и доволен ли си от към топлина?

2.  

3. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от iliuminati
    на 2-ри етаж съм и за това 6те ми е по зор да се инсталира там ама те майсторите си знаят работата за мен лично пристрастие е срещу хладилника за да може да духа на към по голямата стая а кухнята няма какво толкова да се топли пак и мога да топля коридора иначе съм решил да топля там с DAIKIN FTXG35 незнам дали ще стигне мисля 4е ще стигне ти с какъв отопляваш и доволен ли си от към топлина?
    При мен дневната стая е около 25м2, а бокса да е най-много 8м2. Отоплявам се с Haier HSU-14H03(B), COP-a му e около 2,8. Добре се справя вече 4-та година. Не мога да изразя мнение за Дайкина, но доколкото виждам в нета е доста добър.

4. Тук е от
    Jan 2008

при мен е 18-19 кв.м стаята а кухнята е 6 кв.м но като обем ще е по малко защото има много шкафове и ще има около 3 кв свободно пространство някаде а за дайкина точно за това че много хора казват че е добър и никой не го е оплюл в тоя форум прецених че е добър дано да не съжелявам за този си избор защото парите вече са приведени чакам ги само да дойдат

5. Тук е от
    Jun 2006

Едва ли ще съжаляваш . От това което съм чел за Дайкин, най-много ме впечатлява това, че са високо ефективни и най-вече тихи. Успех!

6. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

iliuminati
    За мен най-правилно ще е да се монтира климатика срещу масата /в горния край на снимката/....там се вижда, че имаш достатъчно свободно място
    Избора ти на климатик е отличен!

joropet
    Не разбрах защо държиш на мултисплит?

7. Тук е от
    Jan 2008

ахам,мерси но никой не каза за това как влияе топлината на хладилника?

надявам се през студените зимни дни да нямам проблеми защото при нас става много студени аз съм от Свищов и падаме на -15 -20 зимата а другия ми проблем е с това че другата клима трябва да е на северна страна и незнам дали ще замръзва най-вероятно има течение там още незнам нов е апартамента и скоро се нанасям

8.  

9. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

iliuminati
    При всички случай няма да е добре за хладилника - малко или много ще го затопля. Другото, за което трябва повече да се притесняваш е, че точно под климатика имаш ъглово диванче, маса столове ... едва ли ще ти е кеф струята да бие върху теб, когато седиш там

10. Тук е от
    Jun 2006

Цитат Първоначално публикувано от Jackas

joropet
    Не разбрах защо държиш на мултисплит?
    Първо желязна икономическа логика . Двата климатика струват с около 1000 лв отгоре на мултисплита, стига да е читав този който гледам Toshiba RAS-M 14 GAV-E. Имам опит с мултисплит, бил той Haier, но пък нали за това е форума, да "облъчва" с мения, които биха повлияли. Определено не съм на фаза крайно решение, като днес даже си мислих, че избора на кола ми беше по-лесен.

11. Тук е от
    Jan 2008

ами значи доколкото знам има фукнция за струята да излиза хоризонтално от вътр.тяло т.е. ако е дигнато макс. на горе тялото и стреля стуята хоризнтално мисля че няма да е проблем
    joropet при тен как е полужението с това

12. Moderator Аватара на Jackas
    Тук е от
    Jan 2007

ами значи доколкото знам има фукнция за струята да излиза хоризонтално от вътр.тяло т.е. ако е дигнато макс. на горе тялото и стреля стуята хоризнтално мисля че няма да е проблем
    Ааааа не! В този случай рискуваш да стоиш на студено. В режим отопление въздушната струя трябва да е насочена надолу или леко напред.

joropet
    На каква цена ти я дават тази Тошиба! Дай линк да я погледнем.

13. Тук е от
    Jun 2006

При мен има хоризонтално и вертикално регулиране и си го настройвам така, че да не духа докато съм на масата. Ако го оставиш така обаче, зоната около вътрешното тяло се затопля по бавно и според мен машината не работи по най-добрия начин.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2006

На каква цена ти я дават тази Тошиба! Дай линк да я погледнем.
    [/quote]
    Имам информацията единствено от интернет. Ето линк: http://dramaxclima.com/index.php?pag...mart&Itemid=44

16. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    Ааааа не! В този случай рискуваш да стоиш на студено. В режим отопление въздушната струя трябва да е насочена надолу или леко напред.
    ами нещо не разбрах какъв е проблема?

17. Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от joropet
    Имам информацията единствено от интернет. Ето линк: http://dramaxclima.com/index.php?pag...mart&Itemid=44
    Доколкото знам мултисплитовете се продават отделно външното тяло и ти си избираш от съвместимите вътрешни тела. Тази цена вероятно е само за външното тяло и към нея трябва да добавиш още 2 вътрешни тела и цената става по-висока от тази на 2 обикновени сплита.

18. Тук е от
    Jun 2006

Напълно си прав, цената след като се добавят вътрешни тела става далеч над целевата. Ееее.....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 29 от 130 ПърваПърва ... 1927282930313979 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе