stefan_gb ами не знам някой по спец или който има 12 LLC по може да ти каже...ама не се много стряскай де ...в БГ сме вичко става и е възможно
stefan_gb ами не знам някой по спец или който има 12 LLC по може да ти каже...ама не се много стряскай де ...в БГ сме вичко става и е възможно
Ок Climatronic ште 4ета форума и ште разпитвам други собственици на 12.... и надявам се да разбера дали го бива Фужито на практика тоест при зима като тази ...., благодаря на вси4ки и лека ве4ер .
stefan_gb при консумация около 5 ампера и вентилатор среден/med/ измери температурата с термометър на изхода на климатика .Ако е около 50 гр. то климатика си е наред и трябва да намалиш топлозагубите /да не би да оставяш вратата отворена/
Не си оточнил при каква външна температура трябав да изкара 50гр.Първоначално публикувано от dan66
Dan66 ште направя пробата утре при ток 5А ина4е сум замервал 50 градуса когато е зададена 30 и вентатор на AUTO но това беше при минус 15 , ина4е сега в момента разликата вxодна изьодна температура е 14 градуса ....
външна от +5 до 0 грПървоначално публикувано от Jackas
да при каква температура?? а имам и следния въпрос, някои от вас в форума измержал ли е теглото на външ.тяло на Фужи с изтекъл фреон и на нормално заредено тяло съшто?? Дан а при по ниска като -15 имаш ли данни какжа ште е темпер...?
Ако това е истина.....незнам какво да кажаПървоначално публикувано от stefan_gb
- дали не го продаваш този трошляк
![]()
Не при -15 не знам каква трябва да е .Споделям опит който съм правил с моя и все пак всичко е приблизително .Първоначално публикувано от stefan_gb
stefan_gb
Не! Аз все още немога да разбера, какво не ти харесва?
50гр. на изхода на вътр. тяло при -15гр.външното тяло да не е 24ка
Моля,за малко пояснение! Как да разбера дали климатика има нужда от дозареждане? Кои са признаците? Става дума за LG инвертор закупен и монтиран 2002г. фреона е R22 и свързано ли е количеството му с циклите на размразяване,защото напоследък ми се струва, че размразява по често![]()
Jackas на друга клима по рано замериx 70 гр. но на кр. на изьодяштата тръба на външното тяло, сътия модел като моя затова мислеx 4е моя е злесигорно си прав 4е искам поже4е от 50 вътре а неможе ..... Дан утре ште меря и ште споделя данните ....
Jackas 12-ka e !!!
Къде ги мериш тия температури по тръбите?! Добре ти е климатика, ползвай си го и стига си го мислил.
Мери се температурата на въздушната струя от вътрешното тяло. 70 градуса не знам как можеш да измериш там.
50гр. на изхода на вътр. тяло при -15гр.....Кой, не би мечтал за такъв климатик?![]()
Deian измериxме 69 градуса на крана на външното тяло на друго Фужи долу горе преди 2 месеца ...