Първоначално публикувано от
gogo100 Здравейте всички сеткомци и честита нова година. Пожелавам на всички климите им да не се развалят никога.
Търся помощ за конвенционален NEO ACS-HR18LED може ли да ми каже някой повредила ли се е ситемата за размразяване или толкова си може климатика. След 10 дневни мъгли с -10 градуса температури постепенно започна да прилича на снежен човек не се размразява май и спря да духа топло . Опитах да го пусна на изстудяване за да се размрази, но не стана просто се размразяваше докато не направи в помещението 16 градуса (а то стана за 10 минути) и спря изтече доста вода , но външно си прилача все още на снежен човек
. До сега от 5 години може би работи без никакви профилактики и нито една зима не ми е правило впечатление да е имало толкова скреж по външното тяло. Затова предполагам, че се е повредил нещо. Заслужа ва ли си да викам фирма да го проверява или да го оставя само да се охлаждам лятото с него ???
Много бях доволен от нео-то за това време от как го имам не е отказвал нито една зима топлил ме е и при -27 градуса без проблем.