Страница 53 от 130 ПърваПърва ... 343515253545563103 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1950

Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Re:Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2008)

Цитат Първоначално публикувано от bg_glava
    Какво ще кажете за климатиците на GENERAL ELECTRIC?
    И по-конкретна за GENERAL ELECTRIC AIRZ12, който в момента е на промоция в Технополис за 999 лв?
    Някакви отзиви и съвети за тях?
    зле са ,за 1000 лв загледай хитачи или китайски панасоник

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Barbarian X
    Здр съфорумци!
    Имам нужда от един съвет по закупуването на един климатик. Та климата ще се ползва в вътрешна, юго-западна кухня с ПВЦ дограма без изолации по стените (лятото става 35гр. зимата не пада под 10гр в стаята), размерите на помещението са 4/3,5/2,6 м. Предполагам, че ще ме устрои една 9-ка обикновен сплит но като разгледах марките и моделите се обърках на цяло, особенно Мидеа имат 7-8 вида девятки - какава е разликата между тях никъде на пише! Ценовия диапазон който съм готов да покрия е 400-500лв.
    Ще съм благодарен ако някой ме насочи към нещо, което си заслужава парите и ще ми свърши работа!
    Благодаря предварително
    Щ си позволя по разтегна малко темата , първо каквото и да било двоумение от твоя страна се оказва все по-пагубно на фонът на настъпващият сезон а именно покачване на цените на климатиците и намаляване на техния избор с настъпване на сезонът което става всяка година КЪМ 2 РИ МАЙ избор и препоръка тук винаги е пристрастна от всекиго с оглед климатиците който или продава или има ако си се спрял на идеята ОХЛАЖДАНЕ то запомни думата конвенционален тя описва изцяло типажът климатик който търсиш независимо и марката и държавата производител ,но ако в твоите планове съществува и перспектива за отопление ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ВЗЕМИ ИНВЕРТОР за марката климатик и сумата която си предложил има хиляди варянти ,дотук с общите неща препоръчвам ти това което имам в къщи в абсолютно същите габарити втора ръка Nacional 9 000 btu Scroll inverter EOLIA CS-sg22p на пазарът от 500 до 600 колкото и познати да имам всички са сложили подобни и най важното в този климатик е че изплаща доста по-интензивно себестойността си от Любителите на Японските климатици въждам подобни впечатления за богат избор http://www.termo-klima.com/bul/marka.php?maker_id=10 Варна засега имат най богат

4. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от Barbarian X
    Здр съфорумци!
    Имам нужда от един съвет по закупуването на един климатик. Та климата ще се ползва в вътрешна, юго-западна кухня с ПВЦ дограма без изолации по стените (лятото става 35гр. зимата не пада под 10гр в стаята), размерите на помещението са 4/3,5/2,6 м. Предполагам, че ще ме устрои една 9-ка обикновен сплит но като разгледах марките и моделите се обърках на цяло, особенно Мидеа имат 7-8 вида девятки - какава е разликата между тях никъде на пише! Ценовия диапазон който съм готов да покрия е 400-500лв.
    С размерите които даваш си на границата на възможностите на конвенционална девятка и за това ти препоръчвам Midea MSF 12HR QB6

5. Тук е от
    Jun 2007

В Спалнята(14квадрата) в момента е HITACHI RAS/RAC-E10H2 и тая зима не съм имал проблеми. За хола 20 квадрата ще взимам тези дни климатик, който ще се ползва най-вече за охлаждане.
    Мисля да взема HITACHI RAS/RAC-E08H2, който да сложа в Спалнята, а 10-ката да иде в Хола...с майсторите съм се разбрал... искат ми 160лева за цялата работа.
    Дайте съвет, другата зима да не измръзнем с 8-цата...
    10-ката при -10 дигаше до +27 в Спалнята (когато излизам от банята да е топличко). 8-цата дали ще свърши работа?

6. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Мисля, че ще стане.Киловатчетата и са малко малко - 2,5 на топло, ама ти е малка спалнята и ще свърши работа.Все пак там ще спиш, не ти трябва много жега.Мойта 10-тка тази зима в 18-19 квадрата стая си работеше перфектно.

7. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Мисля, че ще стане.Киловатчетата и са малко малко - 2,5 на топло, ама ти е малка спалнята и ще свърши работа.Все пак там ще спиш, не ти трябва много жега.Мойта 10-тка тази зима в 18-19 квадрата стая си работеше перфектно.
    Дано си прав... Вече го поръчах. След 2 часа ще го взема. Нещата ще се изяснят зимата...

8.  

9. Тук е от
    Jul 2007

Колеги, имам нужда от помощ при избор на климатици. Значи нищо не резбирам от климатици .
    трябват ми 2 климатика за отопление и охлаждане. По-принцип на цял апартамент 65кв м, но по-скоро на 2 стаи, около 12-14кв м и 25-30, които стоят 90%-а от времето отворени. Към голямата има и тераса с алуминиева дограма.
    Идеята е че ми трябват хубави климатици за бургас. Там знаете зимата не е много тежка.
    Та така марки и магазини ще ми дойдат перфектни. За пари смятам че 2500 - 3000 лв трябва да ми стигнат.

10. Тук е от
    Jul 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    Щ си позволя по разтегна малко темата , първо каквото и да било двоумение от твоя страна се оказва все по-пагубно на фонът на настъпващият сезон а именно покачване на цените на климатиците и намаляване на техния избор с настъпване на сезонът което става всяка година КЪМ 2 РИ МАЙ избор и препоръка тук винаги е пристрастна от всекиго с оглед климатиците който или продава или има ако си се спрял на идеята ОХЛАЖДАНЕ то запомни думата конвенционален тя описва изцяло типажът климатик който търсиш независимо и марката и държавата производител ,но ако в твоите планове съществува и перспектива за отопление ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ВЗЕМИ ИНВЕРТОР за марката климатик и сумата която си предложил има хиляди варянти ,дотук с общите неща препоръчвам ти това което имам в къщи в абсолютно същите габарити втора ръка Nacional 9 000 btu Scroll inverter EOLIA CS-sg22p на пазарът от 500 до 600 колкото и познати да имам всички са сложили подобни и най важното в този климатик е че изплаща доста по-интензивно себестойността си от Любителите на Японските климатици въждам подобни впечатления за богат избор http://www.termo-klima.com/bul/marka.php?maker_id=10 Варна засега имат най богат
    Аз също ползвам в по-голямата стая инверторен Nacional секън хенд и съм мн доволен!
    За кухнята си мислих да спестя стотина-двеста лева с нещо по ефтино но като се замисля ще мина да проверя колко са станали Японките!
    Идеята ми е климатика да го ползвам предимно за охлаждане а зимата ще се пуска само вечер за по 2-3 часа а през уикенда нон стоп!

11. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от doberman
    Колеги, имам нужда от помощ при избор на климатици. Значи нищо не резбирам от климатици .
    трябват ми 2 климатика за отопление и охлаждане. По-принцип на цял апартамент 65кв м, но по-скоро на 2 стаи, около 12-14кв м и 25-30, които стоят 90%-а от времето отворени. Към голямата има и тераса с алуминиева дограма.
    Идеята е че ми трябват хубави климатици за бургас. Там знаете зимата не е много тежка.
    Та така марки и магазини ще ми дойдат перфектни. За пари смятам че 2500 - 3000 лв трябва да ми стигнат.
    Тези вдете двойки добри ли са. Ще ми стигнат ли за добро отопление и охлаждане, както и добри фирми ли са Про клима и Роял клима, за Бургас питам
    http://www.proclima-bg.com/ProductDe...?productID=204
    http://www.proclima-bg.com/ProductDe...?productID=203

http://royal-clima.com/new/index.php...FFER&o_idi=219
    http://royal-clima.com/new/index.php...OFFER&o_idi=44

12. Тук е от
    Apr 2008

Имам следния въпрос за тоя климатик,значи в кауфланд в 6умен цената е 559лв.ПО-добър ли 6те е от моята мидеика MSG12HR или е голям боклук!ЦЕНАТА Е С ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ!охл.3.5Кw отопление 3.85Кw!МОЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ!АКО МОЖЕ КАЖЕТЕ КАКВИ СА МУ + И - !МЕРСИ

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

В общи линии е малко по-зле, но са сходен клас машини.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2006

Зравейте,
    Реших да си купя климатик за охлаждане преди сезона.
    Спрял съм се на ниско бюджетен МИДЕА. Практика показва, че ще го ползвам за хладене 2-3 месеца и евентуално за топлене малко пролет и есен, когато външните темперетури са около 15 градуса.....т.е. няма да пускам парното( локално парно на газ).
    За това и нямам намерение да се хвърлям в качествени и съответно скъпи марки и модели климатици.

Дерзанията са ми относно къде да го монтирам и съответна фирма....

Стаята е с тераса посока ЮГ и външна стена ЗАПАД.

Вариантите са или външното тяло да е на терасата( ЮГ) или на западната стена......лично предпочитам второто.
    Стаята е на 2-рия етаж.

Къде ще е по-добре да се сложи според вас?

16. Тук е от
    Feb 2003

Предстои ми купуване на климатик. Прочетох доста мнения и останах с впечатление , че Дайкин не са лоши.
    За сега съм се спрял на модела DAIKIN FTXS35GT . Някой има ли впечатления за него , защото мога да го зема на добра цена.

17. Тук е от
    Apr 2008

Хора имам следния проблем имам мидеика msg-12hr и я пробвах при отопление значи имам термометър на 50-60 см по надолу от климатика.при зададени 30градуса климатика изключва и след малко се включва,термометъра показва 24градуса!Това нормално ли е или трябва о6те да работи климатика за да стане 30 градуса в стаята?

18. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от stiv92
    Хора имам следния проблем имам мидеика msg-12hr и я пробвах при отопление значи имам термометър на 50-60 см по надолу от климатика.при зададени 30градуса климатика изключва и след малко се включва,термометъра показва 24градуса!Това нормално ли е или трябва о6те да работи климатика за да стане 30 градуса в стаята?
    В колко кубика помещение я ползваш и на какъв режим работи (топло или автоматичен ) и имаш ли под нея телевизор или шкаф ,секция

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2009)
    От Lupus във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 312
    Последно: 27-11-09, 16:37
  2. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2007)
    От kantonaa във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1699
    Последно: 31-12-07, 18:40
  3. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2006)
    От JoroM във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2354
    Последно: 31-12-06, 17:21
  4. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2005)
    От ВЕЛИНСКИ във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 2332
    Последно: 31-12-05, 19:20
  5. Климатици... (обсъждане на всякакви климатици - 2004)
    От Julian във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 157
    Последно: 30-12-04, 18:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе