Да, Daiseikai III. Взимай, ако имаш парите![]()
Да, Daiseikai III. Взимай, ако имаш парите![]()
Да, това е ДАЙСЕЙКАЙ ІІІ.Защото има и само ДАЙСЕЙКАЙ модел - SKVR /SAVR/, но в Блългария не съм го виждал.
Да разбирам ли че ще ме кара поне 3-4 год. без ремонти? Ще харчили малко ток и зимата добре ли работи?
Тази TOSHIBA или DAIKIN FTXS35D?
Точно тази Тошиба е по-икономична от точно този Дайкин!
Едва ли някой ще ти каже колко време ще изкара без ремонт. Покупката на каквато и да е техника днес е до доляма степен въпрос на касмет, но няма спор, че Тошиба с Дайсекай правят едни от най добрите климатици. Колкото до това, колко ток ще харчи зависи от много фактори....включително и от теб, едно е да поддържаш 21-22гр., и съвсем друго 24-25(като мен)Първоначално публикувано от donevo
п.п.
Аз бих взел Тошибата.
Ела ми на гости!Първоначално публикувано от edi1
Освен това, чак пък хич да го няма...![]()
А, не казвам, че го няма.Просто аз не съм виждал да го продават.
1 W се равнява на 3,41 BTU , значи 80 W са 273 BTU . За 38 кубически метра трябва 10 374 BTU което е 10-ка за отопление . 9 - ките климатици предлагани на нашия пазар имат 10-12 хил. BTU при отопление .Първоначално публикувано от perri
Има ги - т.нар. Тайландски DaiseikaiПървоначално публикувано от edi1
donevo моята Тошиба работи вече 8 години без ремонт. Само, че е японски Daiseikai.Първоначално публикувано от donevo
здр 6те изкам да си закупя мидеа CY12HHAA и ако има някои такъв климатик да даде + и - на климата!Цената и е 550 лв без монтажа и добри ли са тея клими и как 6те се справят през зимата и лятото!мерси предварително!![]()
![]()
![]()
![]()
Здравейте. При климатиците при отопление от колко до колко би следвало да бъде температурата на изходящият въздух стандартно ? Благодаря...
Какви факти, нали си имам едно такова на стената и не топли кой знае колко? Първите 2 седмици беше абсолютно безшумен въпреки ниските температури, после си стана шумна мидейка с охкания, изпъшквания и съскане. Температурата на струята рядко стига до 45*, дори при положителни температури навън. Опитно е доказано, че решетестите модели са по-добри, и аз като махна панела струята става с 1* по-топла.Първоначално публикувано от muchoto
Здравейте,
Препоръчайте, моля няколко модела климатици в по-високия ценови сегмент за помещение 36 кв.м
Благодаря предварително
Някой може ли да ми даде информация за климатик Daikin ATXS25D и каква му е разликата с FTXS25D. Щях да купувам FTXS..., но ми казаха че в момента имали ATXS....Нуждая се бързо от съвет. Ако няакой знае нещо за посочените модели, моля да сподели или посочи линк да прочета