Би трябвало да си наясно какъв да е. 3000 и косур поста, сервизни,споделяне на потребители и тн.т.
Би трябвало да си наясно какъв да е. 3000 и косур поста, сервизни,споделяне на потребители и тн.т.
Без да се заяждам но при колите примерно дизеловите е по-добре да работят на постоянни обороти било то и 4000 в минута
вместо да се форсира и през 2-3 секунди .
Пример една кола на 3-4000 оборота на мариатралата върви с около 130-140 км
Това е по-добрия вариант вместо каране в града дори и да сменяте на 2-2500 оборота.
Затова и новите коли ги правят с по-дълги скорости .
и на 130-140 вървят на 2000 оборота
Този пост е редактиран от Rafailiev; 05-02-18 в 22:53.
Ааа, по темата сме. 25zm-s в момента е на 340W, зададени 20° в стаята 23°, on/off. 10SKVP2-E в момента е на 185W, зададени 22° стайната 23,5°, on/off.
Към avast3, ако нямаш нищо против ще те поразпитам на лично за ......за разхода.
Поздрави на всички участници в темата.
Rafailiev, малко бъркаш понятията. Не ми се спори, ти самия до голяма степен потвърждаваш написаното от мен. А новите автомобили въобще не ми ги давай като пример за дълговечност и надеждност. Разбира се, че поддържането на определени обороти, вместо ускорение, натоварват и износват един двигател много по-малко. Не това беше мисълта ми, да се придържаме към темата.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=milanov;861075]Когато човек си купи дайсейкай става много капризен и дребнав.
/QUOTE]
Сега вече уби змея с вилица!
С риск да ме намразят още повече някой хора пишещи във форума - тази тема е за "небитието", ако зависеше от мен.
Защо не зависи от тебе? Не можеш да я делитнеш ли?
Вместо да се заключват теми, не е ли по-добре да се предупреждават потребителите да спазват Правилата на форума? Ако не вземат от дума да се вземат мерки към съответните потребители. Много теми са "оцапани", не е само тази.