Ми по скоро знам как ще се развият нещата и избирам по безболезнената посока.
Живи и здрави, другото са бели кахъри.
Ми по скоро знам как ще се развият нещата и избирам по безболезнената посока.
Живи и здрави, другото са бели кахъри.
Няма наработка още. Трябва да поцикли един месец без да се изключва, да си направи циклите включено/изключено. Но аз и друга магария направих:подложих от вътрешната страна мужду тампона и челото на втулката половин пръстенче от картон. Така челото на втулка не ляга на тампона. Втулката и тампона не са съосни. Т.е. няма го това лесно самонагаждане на втулката към оста на турбината. Има лек натяг на самия тампон. Не знам дали се разбира от написаното горе какво съм направил и какво съм целял. За сега е шест.
Не с 2W, а стана 2W.
20180817_222248.jpg
При зададени 21,5 градуса-навън е около 20 ,но много задушно .
Другата цепеница (Carrier) не желая да слезе под 160
Хайде и аз да кача малко инфо.В терасата която е с южно изложениее доста топличко.Ето на колко бачкат Хитаците,единият е на доста топличко,а другия който е в спалнята си е на сянка.
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Genadi 80 като ти гледам заданията зиме и лете и си мисля ,че или си им обърнал градусите или трябва сериозно да се замислиш за изолация , тогава може и на половина да ти падне консумацията
съгласен съм, че е така но малко странно ми се видя зимата на 26 примерно, а лятото на 22 и си помислих , че има нужда от изолация
И на мен ми е било чудно, но и аз познавам такива хора. Зимата седи на 26 (парно), гори 6 тона пелети, ама ходи по потник, лятото бичи климатика на 18гр.
Явно не си допрочел постовете ми във форума както трябва.
Повтарям специално за теб.Жилище в панелен блок,последен 8-ми етаж,изложение север-юг,без топлещи съседи през зимата,5 камерно пвц и вътрешна изолация на всички тавани и външни стени.
Този пост е редактиран от Genadi80; 20-08-18 в 06:20.
Пак започна да напича здраво навън.
П.С. На южната тераса не се живее.
Генади, попрочети къде и как точно се монтира термометъ.ра за външната температура. Числата ти нямат много общо с реалността.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk