Заповядай, Генади! Пост #4242. Да предположим, че не си го видял. 9,9W ще те удовлетворят ли? Поне още 2 или 3 такива снимки съм пускал, но ако искаш търси ги ти.
Заповядай, Генади! Пост #4242. Да предположим, че не си го видял. 9,9W ще те удовлетворят ли? Поне още 2 или 3 такива снимки съм пускал, но ако искаш търси ги ти.
Тя тошибата си я показва на монитора , консумацията е толкова. Най-добре някой да обясни дали компресора работи при тази консумация.
Spst , колко е фактора на мощноста отчитан от "маймунката" при 60w. ?
Господа пийте си ракията и се радвайте на живота.
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Не съм го гледал, но това, което показва енергийния монитор в контакта, това се отчита от електромера /ако това ти е мисълта. Компресорът работи-пускал съм снимки с изходящата температура. При офф и въртяща турбина, консумацията без траф е 10W.
- - - - - - - - - -
Джак, последвай съвета на Генади или посети някой фармацевтичен обект на Марешки!
То колко топлят не е интересно. Мен ме интересува само дали работи компресора , zxc0 май имаше DR как е при теб ?
- - - - - - - - - -
Ясно , това и плащаш така е. Но ми е интересно какъв еcosф и напрежението при теб в този момент ... преди и след трафа.
Jack , не виждам за какво да лъжат. Миланов показваше консумации по 100w. до колкото си спомням
Този пост е редактиран от Mig82; 07-11-18 в 20:44.
Този пост е редактиран от Kasap; 07-11-18 в 21:05.
Наистина не ги гледам тези неща, а след трафа нямам как да ги измеря /освен напрежението, което съм мерил към 105V-моментно/. Но я кажи какво е интересното от ниската страна на трафа? Мисля, че най-важно е какво става откъм високата страна.
- - - - - - - - - -
Мисля, че Додо се беше сетил преди време.
Работи си компресора на 365UDR, на 75W с трафа. Без трафа не знам.
Аз съм го мерил с истински електромер, кос фи не знам също колко е бил.
То в стаята(хладилника), дето съм го сложил това се случва при вътрешна 20 и външна 22.
Туй му е единственото предимство според мен. За който иска топла струя -значи няма предимство. :P
Усещам, че скоро ще се намеся в тази дрислива тема....И на много хора това няма да им хареса!
Ето го единият мой, като параметри. Скоро ще постна някоя друга картинка с разход.
В момента имам временно един измервател на мощност ЕМОС и той показва 0W при изключен климатик.
Мисля, че като е под 5W показва че е 0W.
Закачен е за траф на 200V обаче.
С другият електромер съм отчел 3,4W при ОФФ с трафа.
С тоя кос фи, много се впрягате мисля.
Май не е много ясно що е вреден. От потребителска гледна точка. Битовите абонати не го плащат директно. За дребни мощности не си струва да се говори за него.
Мирише на NDR285.