Този пост е редактиран от ccankov73; 12-11-18 в 23:08.
Нещо изчезна билборда на Тракия на Мидея. Сега е някакво Фуджи...
От началото на месеца досега Hitachi RPC по дани от дистанционното е изхарчил 71 KW
. Задание 25 до 27 градуса в повечето време е на на автовентилатор.
Сигурно са го свалили за да проверят какво има под капака. Като им звънях миналия месец не можаха да отогворят на елементарния въпрос кои от моделите им са с EEV и по-конкретно мишън2 и ултимейт. От техническия отдел започнаха да се питат един друг и накрая се измъкнаха с обещанието да проверят и да ми върнат обаждане но "ни вест ни кост" до момента. Еми не мога да си купя климатик от марка с такъв "технически отдел" Той климатика може и да си заслужава , но ... имат 5 модела не 50.
https://autobild.bg/behr-hella-therm...в-бълга/
браво Венци
Дайсейкай 6-та серия.Не форсира компресора. При тръгване форсира турбината. Това освен при мене е и при други потребители се е случвало, защото са ми споделяли. Дали е при всички бройки така, не знам.
За протокола.
- - - - - - - - - -
Форсиране - аз разбирам рязко увеличаване на оборотите и намаляването им след известно време.
Моят при пускане в студена стая увеличава плавно оборотите на компресора и на турбината на вътрешното. Турбината стига почти максимални обороти, но за мене това не е форсиране, защото климатика работи в натоварен режим.
Миг82 модела Мишън2 е с капилярка ,лично съм го отварял и съм проверил.мога и снимки да ти пратя.Тези които ги внася Темпекс са за Гърция и може би затова са с капилярка,възможно е да има и комбинация с друго външно .... Като им звънях миналия месец не можаха да отогворят на елементарния въпрос кои от моделите им са с EEV и по-конкретно мишън2 и ултимейт.
На ME, ако се погледне графиката, дори минимумът пада, със спадане на външните температури, а не се покачва, както е при доста производители.
Може и да не е така, всъщност графиката е за номиналната мощност.
Този пост е редактиран от rosswen; 13-11-18 в 12:10.
Времето нещо захладня.Замервате ли си машините?