Аз колкото мнения съм прочел на Рокера,не съм го чул да се оплаква че е седял на студено,пък за консумацията му ми се струва добре.
Аз колкото мнения съм прочел на Рокера,не съм го чул да се оплаква че е седял на студено,пък за консумацията му ми се струва добре.
Ами по принцип все ми е по топло на мен,ама от тая зима с климатиците за пръв път откакто съм по квартири държа отворени вратите навсякъде и не знам къде ми е пижамата,понеже спя по тениска и боксерки.
ЕЕЕЕЕ ВИЙ ОТ ШЕГА НЕ РАЗБИРАТЕ ТЮЮЮЮЮЮЮЮ.........мушмороци![]()
Симпатяга си (поне за мен де), но 99% от постовете ти са или " да се слави името на Братята" или "нискоразредни Майтапи" от сорта на горния.
Не бях пускал климатика в голямата стая няколко дена,и поради това че е външна и студена и покрай ниските темп. тези дни+силен вятър беше изстинала доста.Днес сутринта беше 15-16 гр вътре и 1 гр навън на терасата.Пуснах големия Samsung на 22 ,подгрява 7-8 мин и стартира със консумация 1300 в ,поне 30-40 мин се напъва така докато постопли ,даже навън взе да заскрежава леко.Сега вече е на 450 в ,при зададени 23.За пореден път се убеждавам че стаята ми има огромни загуби и че не е добра идея да го спирам,понеже при темп под 0 гр явно даже идва слаб и би работил около номинала си.
1300 вата ли вдига само тоя Самсунг .. той е като японска седмица .. бутон powerfull няма ли
Бутон Powerfull работи само на студено.По спецификация развърта до 2000 w.Но софтуера му е малко по спокоен,предполагам затова не се е напъвал докрай сутринта,понеже докато тръгне и развърти и вече показваше 20 гр на дисплея му и работеше около номинала си 1 кв.Иначе реагира по бавно,аку му задам 31 гр ,минават поне 5-6 мин. докато се набере.
Тошибата ми в спалня без изолация настроен на22г.подържани похапваше 260w тази сутрин при -2
Оня ден сутринта при - 2 гр,забелязах 35 в консумация на 12ката Samsung докато беше спрян.Явно има някакво подгряване на компресора.
не знам що ги спирате тия климатици под нулата .. после докато навакса изхарчва х2 на това което си спестил
точната дата за спиране на машините в къщи е.......................когато каже жената
Бе не знам климата колко харчи, ма това ми е моментана на цялото домакинство:
клим, аларма, осветление, 2 булсат приемника, 2 лаптопа, един рутер, зарядно за телефон, халдилник и едно TV.
total1_7142015.jpg
Този пост е редактиран от Kasap; 14-07-15 в 23:35.