с врата
Топлото като запъне в стената над вратата?То вярно ,че стаичките са малки ама все пак си има термофизични закони.Климатика набива топлата струя надолу почти вертикално....плъзва по пода и въздуха като му спре инерцията се издига нагоре като по-лек от студения и бива засмукан пак от климатика.Тоя кръговрат е в рамките на 3=4 метра...или с други думи до вратата...
Здравейте,помогнете ми в избора между MIDEA и CHIGO.Благодаря предварително
Абе да ти кажа чувал съм че MSG моделите на MIDEA наистина са били по добри от CHIGO-то ама то пък е клас А,а пък MIDEA-та незнам кой клас е
Новите инверторни модели на Мидеа също са енергиен клас А и със сигурност са по добри от от всички останали климатици в средния и нисък ценови сегмент.
CHIGO KFR-35 GW на 410А или MSG12HRN2 на 407-MIDEA -нямаше много отговори
да STOYAN1960 и мен ме вълнуват точно тези два модела,разликата в цената със монтажа е че CHIGO-то е по-скъпо със 70лв.
здравейте, нов съм тук,макар, че отдавна чета постовете, особено като ми пердстои някаква покупка
сега на дневен ред е климатика-става въпрос за ново жилище(в София), помешението е 3.30*3.50(спалнята!!!), на първи жилищен етаж, над безистен, с изолация и pvc дограма.таван-а е 2.50м.
климатика ще се използва целогодишно,т.е. и за основно отопление.
какво да избера като имате предвид, че бюджета ми е ограничен:около 10000лв. с монтажа?
п.с. първо се бях насочил към мидея, 9-ка, но не знам кой е по-добър, дали с нискотемп. нагревател или без него, след това се спрях на китайските конвенционални панасоници...
държа да отбележа, че съм отворен и за други предложения, стига да смятате, че наистина са по-добър вариант!
благодаря предварително, досега каквото съм избрал с ваша помощ, не съм съжалявал(пералня и хладилник electrolux!),надявам се и сега да бъде така!
Е ти с тоя бюджет 10000 лева може цялата стая да напълниш с климатици....."Мидейки" естествено....за по-голяма масовка!
за 10 000 може и с марково уиски да се отопляваш няколко години
Колегите,завиждат благородно....като няма ограничения в паричките всичко може да си купиш.1200-1500 лв произволна машинка японска 22-ка ще се справи с тая стаичка.
според мен е искал да напише 1000 лв
опа, грешка на езика, бюджета е 1000лв!!!
Ей хора кажете си ако обичате мнението за горните две машини MIDEA MSG-12HR и CHIGO KFR-35GW/AGX1c,защото съм на зор,а пък и най вече за отоплението ми е проблема.Стаята ми е 11кв а другата е14кв