Страница 70 от 95 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,036 до 1,050 от общо 1411

Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2003

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.

Въздушния поток влиза през вилтъра минава през "самия климатик(където се развъждат микробите)" и ги издухва(ако има развъдени нови) първо в помещението и тогава чака пак да дойдат да ги улови на входа на климатика? ... това ли е схемата за улавяне на микробите които се развъждат в климатика? Ако беше така щеше да има филтър на изходящия въздух мисля?
    Аз специално не съм забелязал "файда" от на моя лично филтрите. В офиса имаме с озонатор и йони ама нещо ме боли главата от йоните(може и да си въобразявам), а озона - хубаво е че мирише на дъжд ама не е в плюс на хората принципно да слиза озона толкова ниско че чак да се усеща на мирис(това за в природата говоря). Честото проветряване си е най-чиста работа.
    Лично на мен пък дизайна на LGC ми харесва повече(по-квадратен са го направили което ме кефи), имах мерак за 12LD но множко ми се видяха парите, и за това се спрях на 12LGC - заради 4кВ, то и 9LD е близо (3.6кВ) ама като сложим че е с 200 лева по-скъп, разбери че филтъра и по-малката мощност и 200лева от горе - просто няма как да ме привлечат. Не искам да ме разбереш криво - нямам абсолютно нищо против 9LD, просто за в моя случай не му е оправдана цената(лично мнение).

П.С. имам момиче на 2 годинки и затова умишлено се преместихме в къща малко извън града(балкана е на 5 минути с колата), за да може детето да се рови в пръста и да скубе трева колкото си иска и да не се притеснявам от никакви микроби и да им търся филтри и т.н. Тоест не очаквам да ми влизат от въздуха микроби за да трябва да го ловя - разбираш за какво говоря. Със сигурност този плазмен филтър филтрира нещо - не казвам че е само за украса ама чак пък толкова да се набляга? Дори забелязвам "рекламен" ефект: защото на колежката и препоръчах 12LD и на другия ден се похвали че брат и си го купил и много бил доволен "ПЛАЗМЕН" ми вика че бил след като и обясних кое му е "плазменото" малко остана изненадана.

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Абе, ако трябва и на място ще дойдем! angel

4. Member
    Тук е от
    May 2003

абсолютно може да разчиташ, каквото знам ще казвам. Имам го тоя модел след 3 месеца проучване и 2 месеца монтиран в къщи. Само не съм го разглобявал още, ама малко ми трябва

5. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Привет на всички във форума.Доста неща прочетох тук и мисля ,че ще ми помогните за избора.Завърших си ремонта и само остана да сложа климатик,че вече е доста студено.Живя в къща и ми трябва за 22 квадрата стая изложение югоизток.Климатика ще върви non-stop от ноември до април.Вече разбрах,че Fujitsu,Mitsubishi и Daikin се водят за лидери и най-добри.Не ми се дават повече от 1800лв,така,че Daikin май отпада.Остава да избера с ваша помощ между Fujitsu и Mitsubishi и какъв модел ще ми препоръчате.Искам да сложа нещо настина добро и да не съжалявам за инвестицията си.Благодаря на всички които ще ми помогнат.

6. Тук е от
    Sep 2008

На 100 или на 220V ?

7. Тук е от
    Sep 2008

dgenov ,някой път ме учудваш с изказваниятаси:". Имам го тоя модел след 3 месеца проучване" !

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

220v

10. Тук е от
    Sep 2008

Вземай едно 12LGC на Fujitsu,много хора го имат и не съм чел да се оплакват!

11. Тук е от
    Nov 2008

много балгодаря момчета неочаквах такова внимание да ми обърните при положение, че съм момиче

12. Тук е от
    Sep 2008

Ние харесваме момичета,поне някой от нас!

13. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от to4nia
    dgenov ,някой път ме учудваш с изказваниятаси:". Имам го тоя модел след 3 месеца проучване" !
    Кое точно те учудва? Срока на проучването, модела, или граматически не е правилно подредено изречението?

Цитат Първоначално публикувано от djsmiley
    Живя в къща и ми трябва за 22 квадрата стая изложение югоизток.Климатика ще върви non-stop от ноември до април.Вече разбрах,че Fujitsu,Mitsubishi и Daikin се водят за лидери и най-добри.Не ми се дават повече от 1800лв,така,че Daikin май отпада.Остава да избера с ваша помощ между Fujitsu и Mitsubishi и какъв модел ще ми препоръчате.Искам да сложа нещо настина добро и да не съжалявам за инвестицията си.Благодаря на всички които ще ми помогнат.
    Колко кубика ти идва? АКО "къщата" е с лоша изолация и тавана висок, ми се струва(не съм сигурен(не знам каква е къщата) - само обръщам внимание) че на модела който ти препоръчва Точния(12LGC(4кВ) на Fujitsu) може да не му стигне мощноста в най-студеното. Измисли още 200лв и вземи 12LD(4.8кВ) http://www.bulclima.com/bg/product/1...erter-em-.html Със него няма да съжаляваш за инвестицията - гаранция 100%

14.  

15. Тук е от
    Nov 2008

изтрито

16. Тук е от
    Nov 2008

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09023415
    Какво мислите за този модел климатик?
    Ще се използва предимно за отопление на стая 50 куб.м. с една външна стена, източно изложение, дървена дограма, без изолация, свързана е с кухня 12 кв.м., но вратата към кухнята ще се отваря рядко. За съжаление финансите не позволяват избор на по-мощен вариант.Моля ви за съвет дали избора на марка е правилен (за същите пари има и това http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09037462 или http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09009253).
    Попаднах и на този модел http://klimatici.com/product_info.ph...products_id/79 и вече си поставих задача с доста повишена за мен трудност..

17. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

От трите определено ХИТАЧИ-то, но той е конвенционален.Но според мен дай още 200 лева и си купи Е10Н2 на ХИТАЧИ.

18. Тук е от
    Oct 2008

И аз съм за ХИТАЧИТО в твоя случай, но предложения по-горе Е10 ми се струва че ще е малък
    за 50 куб.м.помещение без изолация и дървена дограма. Ако ще е по-скъп ти трябва поне
    HITACHI RAS/RAC-Е14H2 - 1069 лв. (DOMO-промоция до 23.11.)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 70 от 95 ПърваПърва ... 2060686970717280 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2010 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1836
    Последно: 24-12-10, 18:43
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе