Дай повече инфо,ако си монтирал подовото TREO...
Дай повече инфо,ако си монтирал подовото TREO...
Не, не съм монтирал,но днес го видях на живо.
Treo се произвеждат и в MIDEA .Та то Treo пуснаха на пазара дори и телефони
И джакузита,скоро ще очакваме космически совалки.
Къде в Бургас може да се намерят тези климатици с добра монтажна фирма комплект? Булклима имат втория във вариант General ASHA 09 LD, аналогичен ли като качество на Фуджицуту? За Дайкина мисля в Роял клима да видя, но ако имате и други идеи местните спецове давайтеПървоначално публикувано от jori
И кой от двата е за предпочитане?
General -a е близнак на Fujitsu-то . Няма разлика.
За Дайкина - гледам, че има малко повече глезотийки от Фуджитцуто, но пък вторият е така да се каже "по-еластичен" в отдаваната мощност, т.е. има по-ниска минимална (1.3 vs. 0.5 kW) и по-висока максимална (4.7 vs 6.1 kW !!!). Но си мисля, че който и от двата да вземеш няма да съжаляваш.
Лятото разхождайки се една седмица из Бургас останах най-очаравон като цяло от монтажите на Булклима просто всичко им е перфектно щом и Пвц канали на тръбите отвън слагат няма какво повече да се говори.
Познавам се и със шефа им много сериозен и честен човек,малко останаха като него.
Остана и нещо друго да кажешЛятото разхождайки се една седмица из Бургас останах най-очаравон като цяло от монтажите на Булклима
Друг е въпроса,че в Бургас работата е изтървана.Там 2-3 фирми се надцакват с цените на монтажите и как да са хубави монтажите за смешни пари.
Искаш да кажеш,че Г----и И----ов е коректенПървоначално публикувано от TIMBERLAKE
dindo незнам ама много лошо впечатление правиш във почти всичките си постове не искам да се заяждам но сдържай се малко защото отстрани е много селско.
А по въпроса с господина абсолютно е така ако си от бургас е нормалн ода го плюеш защото ви избива всичките там.
Ако е за Георги Иванов, той не беше ли собственика на Еко-клима дето внасят Осака?
!Предлагам да обсъждате климатици,вместо шефовете,собствениците и други.Ако толкова ви се обсъжда това,правете го на лични например!
Бъркате собствениците на Булклима и Екоклима. За монтажа на Daikin-a....Роял Клима!
Да така стана явно не съм прочел хубаво поста на dindo.
Аз говорех за Й-----н К-----ов.
Както и да е
Osaka-та е отдавна забранена дума-както SAMSUNG.....
Що се отнася до г-н Г----и И----в -шеф на Osaka-пичлегаря го познавам още като почваше на Пловдивския панаир.Всеки има право на собствено мнение,нали!Все пак сме 2008 година и предполагам ,че няма интереси в този форум/комерсиални/.Що се отнася до монтжите му-не ме интересуват,по-скоро монтжниците му биха имали интерес за колко пари го правят!
p.s.Между другото -свалям му шапка!!!От Сливен до Варна-onli Osaka!!!!