Страница 35 от 109 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2008

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

с риск отново да бъда наказан ...... и тоя форум взе да изпростява напоследък....фанатици...сектанти....или просто типично по български постояно да доказваме и убеждаваме че не сме се минали или просто да се изтъкнем че....... карам най-хубавата най-бързата и най-икономичната кола .........имам най-големия "пистолет"...и ако жена ми е достатъчно грозна та очеизваждащо и дума не може да става да е дори хубава ..камо ли пък най-хубавата... то категорично е най-грозната....за да не е пълен офтопик...мога единствено да посъветвам за кой ли път търсещите съвет .....да ровят инфо за сверка в чуждоезичните сайтове с подобна тематика... тук едва ли ще могат да отсеят полезното инфо от писанията плод на комплекси интереси или чиста глупост....

2.  

3. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Браво много добре казано.

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

InternetZombie земи та сложи един термометър на 50см. от пода на място където климатика няма да духа срещу него та тогава пак ела да спориш.Със задръстени филтри и 20 няма да ги направи не сме хванати от гората, все пак сме техници на тая техника.

5. Тук е от
    Aug 2007

InternetZombie не разбра ли че този форум не е за потребители а за търговци. Ако беше казал че си направил 27° с fuji всички щяха да ръкопляскат.

6. Member
    Тук е от
    May 2003

И на Фужи нямаше, ама на замръзнала "35ца Митсубиши за 2200лв в 60м3" щяха

П.С> това беше гадно признавам и затова уточнявам: "замръзва" тавата ... но за радост на притежателите му проблема не е съществен....климатика си топли и с лед и без лед (за два бона толкова)

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Здравейте, и аз се включвам към хората, които имат нужда от съвет за избор на климатик. Помещението е 35 кв.м на 3 етаж (непоследен) в нова тухлена кооперация София. Това е дневен тракт (хол, трапезария и кухня). Височината е 2.5м. Изолацията е много добра (тухла, 5 см фибран и пак тухла) с 5 камерна ПВЦ дограма. В момента се отопляваме на централно парно и климатика ще се ползва предимно за охлаждане и отопление в преходните месеци (октомври, май). Желанието ми е да взема най-доброто, без да се изхвърлям излишно.
    След изчитането на всички теми по въпроса съм се спрял на следните климатици:
    1. Mitsubishi Electric FD35
    2. Toshiba RAS-13SAVP-E
    3. Fujitsu AWYZ14LB Nocria

Най ме "кефи" ME FD35, но се чудя дали няма да е слабичък. За тошибата съм чел, че е шумна. А незнам дали Nocria-та не е и тя шумна.
    Наистина имам нужда от помощ. Ако някой може да предложи и друг климатик, за който не съм чел ще бъда много благодарен.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Fujitsu AWYZ14LB Nocria

10. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

dgenov, в колко теми ще напишеш за замръзналата тава на MHI? Факт е, обаче не виждам да изреждаш всички марки, които си видял със замръзнали тави. Това си чул, това си въртиш... Тук не е състезание по трупане на мнения. И напоследък офф-топиците станаха значително количество, това мое мнение също се явява такъв за съжаление. Напоследък май просто си приказваме тук...
    InternetZombie, коя част от тялото ти се намира на 2 метра, че мериш там? Стайна температура се мери на около метър височина. По вертикала температурата в стаята може да варира с 5-6°. Това обяснява защо ти беше студено, след като термометрите показваха 27°.
    Kiki777, ако ще е само за охлаждане не виждам смисъл да инвестираш толкова. Но в случай, че един ден решиш климатикът да ти е основно отопление, което е много вероятно, по-добре е да вземеш Нокрията.

11. Тук е от
    Sep 2008

Еееей, успяхте да ме ядосате! Ще го сложа термометъра на 40-50 см., слагам фотоапарата пред термометъра и ще ви направя едно клипче да видите каква температура ми поддържа на 40-50 см. от пода!
    Сега да ви уйдисам на акъла ще си загубя половината ден за да се убедите, че един Шарп от среден клас ви удря в земята скъпите и супер луксозни машини! Айде кажете сега каква температура да му задам от дистанционното? След като му задам желаната от вас температура, ще оставя дистанционното до термометъра а срещу тях слагам фотоапарата да прави клип.Да няма после мрън-мрън, че лъжа, заблуждавам себе си, или че правя някакви шашми!

12. Member
    Тук е от
    May 2003

deian моите уважения, но не ми казвай ако обичаш как да упражнявам правата си във форума! В колкото и когато мисля че има нужда - теб какво те бърка? А кое е он или офф си има лица да преценят:
    Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Мисля..., че всеки има право да изказва свободно мнението си и не е необходимо в анонимен форум, където всички са с измислени наименования, човек сам да се ограничава при излагането на мнения или участие в дискусии.
    Изразявайте свободно вижданията си за нещата, не се самоограничавайте. Не се притеснявайте ако някъде сбъркате, ще бъдете коригирани, ако не бъдете то тогава няма да е било нещо съществено.
    Другите марки които замръзват не са по два бона и отгоре - нека да знаят хората за какво ще си си дадат парите!
    И още нещо: да, не изредих и други марки със замръзнали тави - позволи ми МИТСУБИШИ да са ми любимите И ако искаш мога да ти споделя защо: напоследък колкото повече разучавам различни марки климатици, виждам че на съществена част от тях високата цена не е подплътена с адекватно качество - разбра ли ме сега?

13. Тук е от
    Sep 2008
    Живее в
    Ловеч

Незнам , обаче ние с жена ми при 27° обикновенно пускаме климатиците на охлаждане като им задаваме 24-25 °

14.  

15. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от dgenov
    deian моите уважения, но не ми казвай ако обичаш как да упражнявам правата си във форума! В колкото и когато мисля че има нужда - теб какво те бърка? А кое е он или офф си има лица да преценят:Другите марки които замръзват не са по два бона и отгоре - нека да знаят хората за какво ще си си дадат парите!
    И още нещо: да, не изредих и други марки със замръзнали тави - позволи ми МИТСУБИШИ да са ми любимите И ако искаш мога да ти споделя защо: напоследък колкото повече разучавам различни марки климатици, виждам че на съществена част от тях високата цена не е подплътена с адекватно качество - разбра ли ме сега?
    Прав си за качеството и по скоро за съотношението цена/качество, а за това с замръзването на тавите, да не мислиш, че ми е много гот щото съм дал 2 бона за климатик, който не работи напълно адекватно, но това е факт, какво да се прави ....... поне недей да злорадстваш по отношение на хората, които са си го купили, а за марката - оплювай я колкото си искаш, лично на мен въобще не ми пука ...... сега аз трябва ли да ти кажа, че за два климатика, една духалка и другите консумативи за 34 дни съм платил 146 лв, а ти 300 + ............

16. Member
    Тук е от
    May 2003

Цитат Първоначално публикувано от curizo
    ... сега аз трябва ли да ти кажа, че за два климатика, една духалка и другите консумативи за 34 дни съм платил 146 лв, а ти 300 + ............
    ... за един - карай, работя в посока за намалянето и(спрямо миналата година имам известен напредък ). Двуетажна еднофамилна къща(без изолация) ... и лятото не пада сметката под 100лв . Очаквах да стане така, но се преместихме при бабата само заради хлапето(2г.) - уж на трева; на въздух; кучета; котета; люлки - сещаш се пък и "скара бира" лятото . На пролет изолация и още един климатик и на другата зима ще са по-добри резултатите - надявам се

17. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Да разбирам, че ми препоръчвате само Nocriata, така ли? Бих искал да получа максимален комфорт при използването на климатика.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Ми какъв по голям комфорт от това да те топли, ухлажда , да е тих , да си чисти филтрите сам и да е икономичен???И е точно за товето помещение!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 109 ПърваПърва ... 2533343536374585 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе