Страница 47 от 109 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1633
Like Tree1Одобрявам

Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.

Благодаря за бързия отговор! Ако няма да стане с корейски или китайски можеш ли да предложиш подходящ? Да допълня ще понякога спя в хола при работещ инвертор HAIER на 5 години и се търпи макар да не е много приятно.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Сложи си един Дайкин FTYN25GX/RYN25GX

4. Тук е от
    Apr 2009

Този Daikin е конвенционален, те въобще имат ли тих режим ?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2008

Имат sleep,имат и функция тих режим

6. Тук е от
    Apr 2009

Още нещо в тази връзка - някой може ли да предложи добри техници/монтажисти в Благоевград?

7. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от alex77
    Благодаря за бързия отговор! Ако няма да стане с корейски или китайски можеш ли да предложиш подходящ? Да допълня ще понякога спя в хола при работещ инвертор HAIER на 5 години и се търпи макар да не е много приятно.
    Щом издържаш на Хаера значи ще изкараш и с Мидеата.В момента можеш да вземеш Мидеа на много добра цена защото фирмите работят с големи отстъпки...въпрос на търсене ,иначе Дайкина е добър но и цената му е добра,за тези пари ще вземеш две Мидеи и половина.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от lavsho
    Щом издържаш на Хаера значи ще изкараш и с Мидеата.В момента можеш да вземеш Мидеа на много добра цена защото фирмите работят с големи отстъпки...въпрос на търсене ,иначе Дайкина е добър но и цената му е добра,за тези пари ще вземеш две Мидеи и половина.
    Много точно и обективно мнение.Не си струва да се хвърляш на скъпи климатици.Вземай една Мидеа и си свиркай.Не се води по мненията на някои за Дайкини,Митсубишита,Фуджита и други прехвалени модели.Те или са търговци или хора набутали се за скъп климатик от мненията на тези търговци.Изразявам мнение на обикновен потребител и притежател на евтин климатик.Още по-вече,че го търсиш за охлаждане.Я се замисли колко време се използва един климатик за охлаждане-2-3 месеца , че няма и толкова.Не си струва да се влагат пари за скъпи машини в твоя случай.Сега най-вероятно тези търговци и притежатели на скъпи машини ще ревнат срещу моето мнение.Да си реват-тяхна си работа.Хайде ,че почва второто полувреме на мача.БЪЛГАРИ_ ЮНАЦИ

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

naydenov69 няма да ти се нахвърляме много
    Само да те попитам как спиш нощем от шума и на двата ти евтини климатика ако имаш и комшии кой знае как чукат по тръбите на парното.Всеки си преценява на какво да се хвърли ако имаш възможност взимаш по скъпото не е гаранция за пълно качество но пък от евтиното няма вариант да има някакво качество изобщо нали се сещаш,за всеки влак си има пътници.По твоята логика дай да си вземем всички черно бял телевизор и на него се вижда няма смисъл от плазми и т.н.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Който яде доматите с колците да си купува Мидеи.
    Дайкини,Митсубиши,Фуджи и други са за бели хора които похапват с вилица и нож.
    А за сметките на тока няма да коментирам.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от chachoto
    Който яде доматите с колците да си купува Мидеи.
    Дайкини,Митсубиши,Фуджи и други са за бели хора които похапват с вилица и нож.
    А за сметките на тока няма да коментирам.
    Като чета начина ви на работа който сте описали за Мицубиши, и с колкло зъпроса сте затрупали форума за тази марка,май вие сте захапали дръвцето с доматите,а други похапват с вилица и нож.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2008

Алекс, въпросите ти са логични, тъй като си обикновен потребител и не си запознат. Аз също съм така, но ще ти кажа, че ако се задълбочеш мъничко в климатичната техника ще се изненадаш колко капани те чакат с евтин климатик. Примерни сравнения от живота за евтино и скъпо могат да се дадат много-вземаш си евтин пуловер, переш го няколко пъти, избелява, за следващия сезон ти трябва нов. Така и с климите. За Мидея: отначало работят относително добре. После започват да стават по-шумни, вибрират външните тела, което дразни. Харчат повече при всяко положение от един качествен климатик, показват и дефекти с електрониката. Някои модели са с некачествени дистанционни. Хаер - подобно. Ако се понапънеш малко би могъл да си намериш поне Панасоник на цена от 1000 лв. /дори инвертор/. Съвет-изчакай малко, събери още 300 лева и си купи едно Фуджицу. Цените няма да скачат близките месеци, а и сега още не е толкова жега. Така ще си осигуриш лично спокойствие за добра инвестиция, тиха работа, нисък разход, както и ще избегнеш срещи със специалисти. Ако си от Бл.град мога да ти препоръчам един сервиз. Намира се на улицата от кино "Калъпчиев" надолу като слизаш за автогарата, от лявата страна. На пръв поглед е малко невзрачно магазинче, но работят добре.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

На охлаждане май няма да има много капани с по-евтина техника. Виж, за шума наистина може да се дадат повече пари, стига да ги има човек.

16. Тук е от
    Apr 2009

Благодаря на всички за отговорите. Причината поради, която се бях насочил към по-евтин климатик е, че няма да се ползва много (и единствено за охлаждане) тъй като работя в София, прибирам се в Благоевград в края на седмицата и съм там само 3 нощи, през които главно наваксвам със съня . Но все пак не ми трябват никакви слединсталационни проблеми, затова ще разхлабя малко бюджета до към 1500 лв. и ще се огледам за нещо от сорта на Mitsubishi или Fujitsu.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Купи си хубав климатик и ще почнеш да го ползваш повече.
    Митсубиши Тошиба Фуджи топлят жестоко и са за хора които обичат жегата зимата

18. Тук е от
    Apr 2009

@chachoto, аз МРАЗЯ жегата през лятото, зимата, пролетта, есента, с две думи - ВИНАГИ ! Но определено ме убедихте да си взема хубав климатик, остава само да избера конкретен модел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 109 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.
    От valen1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3559
    Последно: 03-01-12, 18:02
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2008 г.
    От Weezy във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1410
    Последно: 30-12-08, 23:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе