Останалите съгласни ли са с това предложение?Първоначално публикувано от deian
Останалите съгласни ли са с това предложение?Първоначално публикувано от deian
Прости ми приятелю, на мен, на неразбиращия от нищо, че се намесих в темата! Не съм се съмнявал в качествата на никого, но не е уместно да си правиш крайни заключения за един модел, ако друг модел от същата марка не се е представил според очакванията ти!Първоначално публикувано от Kasap
Няма проблем:Първоначално публикувано от Georgi Penchev
1.http://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftx50gv-rx50gv
2.http://v-clima.com/prod.php?id=klima...ftyn50f_ryn50e
само щот ме кефиш...
И за колко градуса в стаята през зимата за БОГА го искаш този климатик-не написа досега, но и нико й не попита
Касап принуди човека под мен да "си смени резбата".Не се люти.
Вземай първия, който ти е посочил justify. Отскоро имам такъв, перфектен е. Чакам да пуснат пак енергийната ефективност и ще си купя още 3 Дайкин-а!Първоначално публикувано от Georgi Penchev
П.П. Единствената резба за която съм чувал, е тази на шарнирния болт!
Aruba...монтирал съм и съм РЕмонтирал Хитачита,когато техните монтажници не са знаели каво е сензор или 4пътник...Това,че не работя за техномаркет не означава,че тея клими не са минали през моите, или на мой колега, ръце...
BaiIvan - за тея пари - толкова
Georgi Penchev - ако помещението ти е много добре изолирано,може да рискуваш с FTXS 35 G
Джъсто, браточка... при твоите препоръки, градусите са без значение... Така или иначе ще го ползва само на охлаждане /дори и през зимата/Първоначално публикувано от justify
hahahahahah...онова с колибата на Кадафито пак ме погна....
ами хора как да ви кажа цялата севрна част е с прозорци някаде към 7-8 метра лице
този 1 ви я който ми предлагаш е 18000 BTU не ли мн за стая 30 кв.м ????
Бургас приятелю и да ти кажа изобщо несъм наясно с климатиците имам едно Митсубиши 9 ка тук в Ахтопол кадето живея сега но искам да сложа и 1 в апартамента в Бургас
около нулата вън и вътре около 18 градуса искана от теб ще е много, но ако искаш като мен 25-26 ще е нормално.за 30 квадрата 50-ка според мен е добре за зимата, иначе като се задържи повече от 4-5 дни студ около и под -5 градуса(тази зима по морето имаше и по-ниски) ша му земеш душата на хайванчето имай милост и климката има душица и кокали, твое ще е .Няма да е чужда кола или ....., та да и строшиш кокалите от напъване.Първоначално публикувано от Georgi Penchev
С такива витрини 7-8 метра като твоите ще е нормално.
още повече се обърках вече до сега мислех че 12 ка ще ми стигне сега ми казвате да си взема 18 ка ще отида в някой магазин и ще заложа на чесноста им да видим какво ще ми предложат те благодаря за саветите все пак
В днешно време все по-малко търговци проявяват честност, повечето гледат да ти вземат парите и след това всички ядове са за твоя сметка.Първоначално публикувано от Georgi Penchev
Тука във форума има и търговци и ползватели, които са откровени и няма да те подведат, а крайното решение пак го вземаш ти.
deian те предупреди да не гледаш БТУ, а обърни внимание на номинална мощност на топлоотдаване. После да не си блъскаш главата в тая 12-ка.
Моделът е добър, но за 30м2 е слаб. FTX50GV ще ти свърши работа ако Нокрията ти е скъпа.Първоначално публикувано от Georgi Penchev