Страница 107 от 238 ПърваПърва ... 5797105106107108109117157 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,591 до 1,605 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2009

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Прегледай му предишни мнения и ще разбереш
    Ти сериозно ли ??
    По темата, вече съм с 12 LDC доста по добре изглежда от 12 LGC а и доста по добре работи.
    Ако ще взимате плазма взимайте защото бързо свършват а нови зареждания няма да има : )

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от staniola
    Ти сериозно ли ??
    Да, защо?

По темата, вече съм с 12 LDC доста по добре изглежда от 12 LGC а и доста по добре работи.
    Честито и безаварийна работа на машината.

Ако ще взимате плазма взимайте защото бързо свършват а нови зареждания няма да има : )
    Няма как да има зареждания, защото модела е спрян от производство.

4. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте! С какъв препарат да си почистя вътрешното тяло на климатика без да се сваля? Ползвах от техно маркета, но не съм очарован,турбината я смъкнах и я измих в банята.

Въпросът не е за тази тема,а за тази https://forum.setcombg.com/index.php...,34778.98.html

5. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от gnf
    Няма как да има зареждания, защото модела е спрян от производство.
    Това имах в предвит : ))
    За това казвам който ше зима да зима докато има останали бройки.
    А за 12LGC за момента вече почти година нямам никакви оплаквания за това питам какви са оплакванията. Но не мисля да почна да ровя за мненията на колегата. Каквото е такова здраве да е. Има 3 години гаранция след това ще го мислим ако има проблем.

6. Member Аватара на ceco.bojkov
    Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от branko
    здравейте с какъв препарат да си почистя вътрешното тяло на климатика без да се сваля ползвах от техно маркета но не съм очарован,турбината я смъкнах и я измих в банята.
    Eто този препарат ще ти свърши работа http://www.allegro-bg.com/product.ph...&productid=866

7. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Да, грешка на пръста, за V серия става дума.
    т.е. с други думи подов климатик за 12 квадрата с нисък минимум няма без значение на цената - за по-малки помещения от 15 квадрата подовите клими са немислими, нали? просто за инфо, че предполагам е вукажно за повечето хорица тук

8.  

9. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Просто са предзназначени за по-големи стаи, макар само ниския минимум да не е решаващ една машина да се нарече добра.

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011

Знам, че въпроса с ниския минимум е обсъждан много, но ето и моето мнение(давам пример с климатизатор с номитал около 3 kW и минимално топлоотдаване около 1 kW-):
    - През отоплителен сезон от около 180 денонощия, правилно оразмерен климатизатор работи под минимума повече от 130-150 денонощия(зависи от зимата). През това време той(то) е конвенционален климатизатор. Дори да намалим минимума на 500W пак ще имаме on/off поне за 50-80 денонощия.
    - Големия плюс при климатизаторите с нисък минимум според мен е в "огромния" максимум на мощността(това са все топ модели). Дали ще се чувсваш леко дискомфортно(не съм го усещал) от on/off режима 130 или 60 денонощия, е незначителен проблем пред това да си на студено 10-15 денонощия.

Лека Вечер

11. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от mitakater
    .
    - Големия плюс при климатизаторите с нисък минимум според мен е в "огромния" максимум на мощността(това са все топ модели). Дали ще се чувсваш леко дискомфортно(не съм го усещал) от on/off режима 130 или 60 денонощия, е незначителен проблем пред това да си на студено 10-15 денонощия.
    Аз лично mitakater ,не можах да ти схвана общото, между това да студуваш ,и нисък минимум?Нисък минимум не значи ниска мощност-това да е ясно.

12. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Здравейте има ли някой който има хитачи е14н3 , до сега отоплявах с е10н2 около 21 м2 стая с добра изолация без проблеми дори и зимата , сега се местя в по голям апартамент всекидневна около 27м2 и искам да закупя това хитачи от техномаркет , проблеми с 10-ката не съм имал вече 5 години откакто е купен.Принципно каква е разликата между Н3 и Н2 серията.

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Дизайна на външното и дистанционното.Н3 е новата версия на СУЗУМИ Н2.10-ката са и намалили показателите за КОП, 14-ицата като гледам няма някаква съществена промяна.Само ми се струва, че ще ти дойде малък, зависи каква температура търсиш и как е с помещението - изолации, разположение.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от diksanal
    Аз лично mitakater ,не можах да ти схвана общото, между това да студуваш ,и нисък минимум?Нисък минимум не значи ниска мощност-това да е ясно.
    Вън е 30С а вътре е 24С е на това му викат нисък минимум или висока мощност

Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

17. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Дизайна на външното и дистанционното.Н3 е новата версия на СУЗУМИ Н2.10-ката са и намалили показателите за КОП, 14-ицата като гледам няма някаква съществена промяна.Само ми се струва, че ще ти дойде малък, зависи каква температура търсиш и как е с помещението - изолации, разположение.
    Няма да е малък , до сега отоплявах 21м2 с Е10Н2 без проблеми , жилището е ново и има всички изолации плюс добра дограма , отдолу и отгоре има живущи така че няма да е малък.

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Е за 40ка 85w. си е отлично joro_bul -браво за машинката.А падала ли ти е консумацията под 70w. при по малки температурни разлики вънка/вътре да речем?Но пък и да не е за сметка на мощноста-да нямаш срив!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе