Ти сериозно ли ??Първоначално публикувано от gnf
По темата, вече съм с 12 LDC доста по добре изглежда от 12 LGC а и доста по добре работи.
Ако ще взимате плазма взимайте защото бързо свършват а нови зареждания няма да има : )
Ти сериозно ли ??Първоначално публикувано от gnf
По темата, вече съм с 12 LDC доста по добре изглежда от 12 LGC а и доста по добре работи.
Ако ще взимате плазма взимайте защото бързо свършват а нови зареждания няма да има : )
Да, защо?Първоначално публикувано от staniola
Честито и безаварийна работа на машината.Първоначално публикувано от staniola
Няма как да има зареждания, защото модела е спрян от производство.Първоначално публикувано от staniola
Здравейте! С какъв препарат да си почистя вътрешното тяло на климатика без да се сваля? Ползвах от техно маркета, но не съм очарован,турбината я смъкнах и я измих в банята.
Въпросът не е за тази тема,а за тази https://forum.setcombg.com/index.php...,34778.98.html
Това имах в предвит : ))Първоначално публикувано от gnf
За това казвам който ше зима да зима докато има останали бройки.
А за 12LGC за момента вече почти година нямам никакви оплаквания за това питам какви са оплакванията. Но не мисля да почна да ровя за мненията на колегата. Каквото е такова здраве да е. Има 3 години гаранция след това ще го мислим ако има проблем.
Eто този препарат ще ти свърши работа http://www.allegro-bg.com/product.ph...&productid=866Първоначално публикувано от branko
т.е. с други думи подов климатик за 12 квадрата с нисък минимум няма без значение на цената - за по-малки помещения от 15 квадрата подовите клими са немислими, нали? просто за инфо, че предполагам е вукажно за повечето хорица тукПървоначално публикувано от edi1
Просто са предзназначени за по-големи стаи, макар само ниския минимум да не е решаващ една машина да се нарече добра.
Знам, че въпроса с ниския минимум е обсъждан много, но ето и моето мнение(давам пример с климатизатор с номитал около 3 kW и минимално топлоотдаване около 1 kW-):
- През отоплителен сезон от около 180 денонощия, правилно оразмерен климатизатор работи под минимума повече от 130-150 денонощия(зависи от зимата). През това време той(то) е конвенционален климатизатор. Дори да намалим минимума на 500W пак ще имаме on/off поне за 50-80 денонощия.
- Големия плюс при климатизаторите с нисък минимум според мен е в "огромния" максимум на мощността(това са все топ модели). Дали ще се чувсваш леко дискомфортно(не съм го усещал) от on/off режима 130 или 60 денонощия, е незначителен проблем пред това да си на студено 10-15 денонощия.
Лека Вечер
Аз лично mitakater ,не можах да ти схвана общото, между това да студуваш ,и нисък минимум?Нисък минимум не значи ниска мощност-това да е ясно.Първоначално публикувано от mitakater
Здравейте има ли някой който има хитачи е14н3 , до сега отоплявах с е10н2 около 21 м2 стая с добра изолация без проблеми дори и зимата , сега се местя в по голям апартамент всекидневна около 27м2 и искам да закупя това хитачи от техномаркет , проблеми с 10-ката не съм имал вече 5 години откакто е купен.Принципно каква е разликата между Н3 и Н2 серията.
Дизайна на външното и дистанционното.Н3 е новата версия на СУЗУМИ Н2.10-ката са и намалили показателите за КОП, 14-ицата като гледам няма някаква съществена промяна.Само ми се струва, че ще ти дойде малък, зависи каква температура търсиш и как е с помещението - изолации, разположение.
Вън е 30С а вътре е 24С е на това му викат нисък минимум или висока мощностПървоначално публикувано от diksanal
Няма да е малък , до сега отоплявах 21м2 с Е10Н2 без проблеми , жилището е ново и има всички изолации плюс добра дограма , отдолу и отгоре има живущи така че няма да е малък.Първоначално публикувано от edi1
Е за 40ка 85w. си е отлично joro_bul -браво за машинката.А падала ли ти е консумацията под 70w. при по малки температурни разлики вънка/вътре да речем?Но пък и да не е за сметка на мощноста-да нямаш срив!