Страница 125 от 238 ПърваПърва ... 75115123124125126127135175 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,861 до 1,875 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Казват ми, че Дайсейкай 6 е 110 волта и не ме съветват или пък им е трудно да го доставят, затова съм се спрял на СуперДай 5 за малките стаи и Национал 50 за голямата, пък да става каквото ще.
    Ако други идеи имате, дайте по-бързо, че утре съм се разбрал да плащам

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от prawler
    Казват ми, че Дайсейкай 6 е 110 волта и не ме съветват
    Ама защо не смениш фирмата...?

4. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Казват ми, че Дайсейкай 6 е 110 волта и не ме съветват или пък им е трудно да го доставят
    Като не са го и виждали даже,как няма да ти кажат и съветват даже, да го не взимаш.А между впрочем си е 220v. И СМЕНИ ФИРМАТА щом ти дава такива съвети!

А !Касапа пак е по бърз!

5. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Тошиба SKVP2-E - Super Daiseikai 6 си е на 220 волта. Вече имаме няколко монтирани и са прекрасни. Само да не си този които ги мъкне. хаха. Наистина 10-ката е 41 кила, вътрешното е 11 кила и е много добре направена. Клиентите са очаровани.

6. Тук е от
    Oct 2007

Човек, в Бургас няма читави фирми, бе, никой не купува такива скъпи климатици, а мен отделно ми трябва монтаж на тръбите съвсем скоро, че майсторите напъват да привършваме с всички дупки и подмазки.

Национал едни ми казаха, че имали и утре ще донесат, заедно с пета серия на дайсейкай за спалните, не може да е толкова зле работата...

Ясно ми е, че не могат си го набавят и ми замазват очите...

7. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Дайсейкай 5 си е супер машина и си е японска, няма какво да му мислиш.

8.  

9. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Казват ми, че Дайсейкай 6 е 110 волта и не ме съветват или пък им е трудно да го доставят, затова съм се спрял на СуперДай 5 за малките стаи и Национал 50 за голямата, пък да става каквото ще.
    Ако други идеи имате, дайте по-бързо, че утре съм се разбрал да плащам
    Стискам палци, да излезнат свестна фирма и монтажници, а не маскари(каквито белези вече проявяват), че не всеки ден се прави покупка на 3 климатика за общо 9000лв..

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си вземеш ФАКТУРА и КАСОВА БЕЛЕЖКА за платените суми, като е посочено за какво си ги платил(марката, модела и означението на климатика), че им даваш една камара пари, поне да има с какво да ги натискаш, ако недай си боже се наложи.

Може ако имаш желание да снимаш и качиш във форума климатиците, да видим какво наистина "ти слагат"...

10. Тук е от
    Aug 2008

Нещо по моя въпрос.

11. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Човек, в Бургас няма читави фирми, бе, никой не купува такива скъпи климатици, а мен отделно ми трябва монтаж на тръбите съвсем скоро, че майсторите напъват да привършваме с всички дупки и подмазки.

Национал едни ми казаха, че имали и утре ще донесат, заедно с пета серия на дайсейкай за спалните, не може да е толкова зле работата...

Ясно ми е, че не могат си го набавят и ми замазват очите...
    при всички положения ги притисни за отстъпка градски пробвай при тия http://clima-design.bg/%D0%9A%D0%9E%...2%D0%98,2.html чувал съм някакви добри отзиви

12. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

За отстъпка не знам, но гледай да вакумират, да спазат минималния тръбен път, който на Дайсейкай 5 е 2.5 метра (по памет цитирам). Ако ги позлваш зимата НЕ ИМ ДАВАЙ да ти слагат двете гумени тапи и мунщука за маркуча на външното тяло! Защото много често страхотни машини биват осирани!

13. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Само малка корекция за ІІІ, V и 6 минималния път е 2 метра, а за тапите абсолютно съгласен.Моя като ми го монтираха, им казах да не ги слагат.Сега си тече през трите дренажни отвора и никога няма лед.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2007

Да, въпросните Клима Дизайн ще ползвам, утре тръбите полагат, а като са готови ще ви дам отчет

16. Member
    Тук е от
    May 2011

Голям поклон пред всички от форума...истински професионалисти.....

17. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Цитат Първоначално публикувано от gogorog
    Здравейте, виждам че давате тука компетентни мнения, та да попитам. Имам жилище ново строителство, съответно с изолация. Трябва да обзаведа жилището с климатици. Спрял съм се на три марки - Дайкин, МЕ и Фуджицу, но искам мнение. Жилището се състои от три стаи. Едната е 23 кв., а другите две са по 10 кв + коридор от 8кв. Спрял съм се на следните модели за голямата стая. За малката ще мисля по-късно. Ето ги моделите - FTXS35G, MSZ-GE35VA, ASHB12LE или ASHB09LDC. Моля те пиши ми.
    Жилището се намира в гр.Варна, на трети етаж, ново строителство, изолация, ПВЦ дограма, с източно изложение. На едната страна граничи на калкан с друга кооперация(има изолация), а на другата със съседен апартамент. На тавана и на пода също има изолация от стиропор.
    Здравей.Всички машини които си посочил,ще ти вършат работа за това помещение,като остава на теб да ти хареса,а и ценово.LDCто има плазен филтър,която за мен е добра екстра,дайкина-сензор за присъствие,а LEC е нов непрезимувал модел,мицубиши са издръжливи,тихи и комфортни машини.Да се включат и колеги,да не се подмине пак темата. И успех в избора.

18. Тук е от
    Nov 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gogorog
    Нещо по моя въпрос.
    FTXS35G - единствено е с гаранция без профилактики

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе