Климатик Инвертор Mitsubishi MSZ-GE25VA / MUZ-GE25VAПървоначално публикувано от stanimir197_7
в момента намирам това на 200лв надолу-или лд е по машина
Климатик Инвертор Mitsubishi MSZ-GE25VA / MUZ-GE25VAПървоначално публикувано от stanimir197_7
в момента намирам това на 200лв надолу-или лд е по машина
Е, къде видя GE25VA за 1100 лева, струва над 1400.Също е много добра машина.09LDC в момента се намира на цена 1300 лева без монтажа.LDC е по-мощен има и плазмен филтър.
http://royal-clima.com/index.php?sec...FFER&o_idi=267Първоначално публикувано от edi1
Направо не мога да повярвам на цената.Това е с 300 лева по-малко от колкото другаде.
ами затова питах дали си струва да спестя тия 200лвПървоначално публикувано от edi1
Аз бих предпочел LDC.Също е до 20 дб вътре, минимума е по-нисък - 500 вата, освен това има плазмен филтър, който наистина върши работа, по-мощен е.Заслужава си 200 лева повече, но иначе и МЕ ще свърши работа за помещението ти.
благодаря и на теб и на Сашо-избора е направен-само не знам от към шум на външното тяло кой е по добрия избор :rolleyes:Първоначално публикувано от edi1
Само един кусур има, малко по-шумно външно тяло при стартиране на компресора, но вътре в стаята не се чува.За сметка на това, затопля много бързо.Когато си закрепи температурата си работи съвсем тихо.Какво ти е предназначението на повещението, с изолацията как си.
мдааа изпревари меПървоначално публикувано от edi1
ами две външни стени пвц дограма
под мен топлят-над мен понякога
апартамента е тухла без изолация
Идеално ще стане за помещението ти.Само нещо за тази промоция да кажа.Чини ми се, че има грешка и на промоция е модела GC, стария на МЕ, а не GE.
може и така да еПървоначално публикувано от edi1
на место не съм проверявал-в такъв случай победител оставаLDC.
edi1, това е СУПЕР ПРОМОЦИЯ - Климатик Инвертор Mitsubishi MSZ-GE25VA / MUZ-GE25VA - САМО 19 dB! Ако беше само Промоция, може би щеше да е по-скъпичкоПървоначално публикувано от edi1
Със сигурност има грешка в изписването на буквите, защото на първа страница GC35VA е на Промоция за 1199лв., а на следващата страница GE35VA е за 1749лв. без промоция.
stanimir197_7, и от мен един глас за 09LDC.
абе .. Фуджитсуто според мен не става за спалня .. шумна грубичка машинка е ,тия 20дБ не ги гледайте щото пукането на пласмасите е поне 50дБ ,а шуртенето на фреона е към 40 Митсубишито е по тихо ,тъщата има такова .
Откакто монтираха климатика не бях отварял вътрешното и днес реших да му вдигна капака. Първо гледам филтрите- тука са само двата мрежести. Другите- антиалергични ги няма. Чета в книжката, наистина за тях пише- опция. А иначе го рекламират че има. И пише че мрежестите са катехинови. Това така ли е ? След това поглеждам захранващия панел и виждам че до болчето за заземяването не отива кабел. В монтажната инструкция пише за връзка външно- вътрешно трябва 4-жилен кабел, те сложили 3-жилен и заземяването го няма. То верно тялото е с пластмасов корпус, ама пък в схемата има заземяване...
При монтажа ми беше казано че този модел се подава ток първо на външното, а от него към вътрешното. Всъщност външното се захранва с 3-жилен и то е заземено от контакта. Да не би по тръбите да се заземява и вътрешното, и затова да спестяват кабел ?
Може и така да се каже.Първоначално публикувано от IVO-1977