Страница 22 от 238 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно
Резултати от 316 до 330 от общо 3560

Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Re:Помогнете ми за избор на климатик - 2011 г.

Честно да ти кажа, май няма да стане работата.За охлаждане по-може да стане, но за отопление, както си я замислил, няма начин.За тези общо 40 квадрата, които искаш да отопляваш, бюджета изобщо няма да ти стигне.Ще имаш около 100 кубика за отопление, което изисква сериозна отоплителна мощност дори за преходните сезони, поне 5-6 кв номинал, което на практика е една класна машина или 2 МИДЕИ да речем.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

Първо ти Благодаря за бързия отговор

И аз така си мисля, че за отопление е трудно,но така или иначе ние ползваме локално парно на дърва. По скоро за междинните сезони пролет и есен, когато няма да е по цял ден запалено парното, колко да се затопли до някъде. Но за охлаждане по има вариянт да се получи. По принцип препоръчваш от тези марки Midea? За този модел какво мислиш http://technika.bg/product/2308/klim...r-12hrn1.html. Гледам че има отстъпка за покупка Online.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Бих ти препоръчал моделите MSV, поне от отзиви на хора във форума, за сега се прадставят най-добре.За MSR не знам, те са от миналата година, виж отзиви по темата МИДЕЯ, там има доста написано.Но по принцип на охлаждане повечето машини работят добре.

5. Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Varna, Bulgaria, Bulgaria

много благодаря

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2008
    Живее в
    Burgas, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    По-ниските класове се правят в Китай, другите в Тайланд /SAVR, СУЗУМИ +/или Япония /ІІІ серия и V серия на ДАЙСЕЙКАЙ/.По принцип 90 % от всички машини се правят в Китай, но само това не е гаранция за лоша машина.Колегата вероятно има предвид неизвестни по произход машини с лепенки ТОШИБА.Специално SAV2-E е ТАЙЛАНДЧЕ.
    да еди-точно това имам изпредвид.та човек,който си няма халхабер,може да бъде излъган.

7. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Каталога на TOSHIBA за 2011 - предполагам ще е полезен.

8.  

9. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Николай Стефанов
    Интересно ....
    Когато си купих III-ката миналата есен видях, че както на кашоните, така и на самите тела имаше надписи Made in Japan. Споделих това с един уважаван колега тук и неговото мнение беше, че за целта си имало печатници и т.н...........Опонирах му с това, че България е никакъв пазар и т.н., но безуспешно.
    Къде е истината, ЕДИ!!
    Просто ми е любопитно.
    [img width=800 height=600]http://img39.imageshack.us/img39/4605/13072010e.jpg[/img]
    By imonev at 2011-02-07

Надписа "Made in Japan" не е на етикет а върху кашона.
    Ако твоят приятел има снимка от завода където правят кашоните, както и от гаража където подменят съдържанието на оригиналните, нека ги покаже. В противен случай си остава типичния български многознайко.

/офф
    Много се кефя на една Старозагорска твърде преувеличено самоуважаваща се фирма продаваща Chofu. Та когато си търсех кой да ми продаде PKVP-E- то ходих при тях и слушах следните помпозни изхвърляния "Тошиба...мани ги тия китайски ментаци""Само ние продаваме ОРИГИНАЛНИ климатици произведени в Япония".
    И с какво подобни високопарни декларации превръщат продукта им в по-автентичен? И ако Тошибата е фалшификат какво пречи и те да лепят лепенки и да сменят кашони?
    Та с тези Ви изявления директно ви отсвирих тогава господа от БГ Кли...а. Ревизирайте политиката си за комуникация с клиентите.
    //офф

10. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

имонев - завиждам !!!
    axxxx как искам един такъв и за мене - утре отивам да пусна пак фиш за тото-то

11. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от estqwerty
    имонев - завиждам !!!
    axxxx как искам един такъв и за мене - утре отивам да пусна пак фиш за тото-то
    Не завиждай приятел.
    Ако удариш джакпота не само ще си купиш офиса на Тошиба-Кариер за Централна и Източна Eвропа (CEE) ами ще можеш да станеш един от основните им акционери в Токио.

А само с бачкане не става ли?

Умряла държавичка сме си. Аз пък искам S-klasse, ама си карам старото Оpel.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от IMonev
    [img width=800 height=600]http://img39.imageshack.us/img39/4605/13072010e.jpg[/img]
    By imonev at 2011-02-07

Надписа "Made in Japan" не е на етикет а върху кашона.
    Ако твоят приятел има снимка от завода където правят кашоните, както и от гаража където подменят съдържанието на оригиналните, нека ги покаже. В противен случай си остава типичния български многознайко.

/офф
    Много се кефя на една Старозагорска твърде преувеличено самоуважаваща се фирма продаваща Chofu. Та когато си търсех кой да ми продаде PKVP-E- то ходих при тях и слушах следните помпозни изхвърляния "Тошиба...мани ги тия китайски ментаци""Само ние продаваме ОРИГИНАЛНИ климатици произведени в Япония".
    И с какво подобни високопарни декларации превръщат продукта им в по-автентичен? И ако Тошибата е фалшификат какво пречи и те да лепят лепенки и да сменят кашони?
    Та с тези Ви изявления директно ви отсвирих тогава господа от БГ Кли...а. Ревизирайте политиката си за комуникация с клиентите.
    //офф

Аз говорех за SKVP-E, трябва да съм запазил кашона и да го снимам.Но и при мен не е на етикет, а баш си е на кашона, също като на снимката..Ама к'во от това Пречи ли им нещо?? Тези явно /като твоя/ не са гаражни, все още за тях не съм чул.А съм си купил, а съм чул . И не съм писал, че човека ми е приятел, виж какво съм написал .Ако кажа кой е ще ти хвръкне капата, това ли искаш?

13. Тук е от
    Aug 2009

Цитат Първоначално публикувано от Николай Стефанов
    Аз говорех за SKVP-E, трябва да съм запазил кашона и да го снимам.Но и при мен не е на етикет, а баш си е на кашона, също като на снимката..Ама к'во от това Пречи ли им нещо?? Тези явно /като твоя/ не са гаражни, все още за тях не съм чул.А съм си купил, а съм чул . И не съм писал, че човека ми е приятел, виж какво съм написал .Ако кажа кой е ще ти хвръкне капата, това ли искаш?
    Че откога хората с власт не може да са празнословци. Не искам да обиждам никого, но си стоя на мнението, ако мога и ще го отстоявам.

Ако се загледаш ще видиш че кашона на SKVP-E е абсолютно същия. Само етикета е различен.Мисля че това е някакво доказателство за еднакъв произход на машините.

П.П. Вярно, че не си писал за твой приятел. Грешката е моя и Ти се извинявам.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от IMonev
    Че откога хората с власт не може да са празнословци. Не искам да обиждам никого, но си стоя на мнението, ако мога и ще го отстоявам.

Ако се загледаш ще видиш че кашона на SKVP-E е абсолютно същия. Само етикета е различен.Мисля че това е някакво доказателство за еднакъв произход на машините.

П.П. Вярно, че не си писал за твой приятел. Грешката е моя и Ти се извинявам.
    Еее, стига с тая власт бе, човек!

Може да речем да са интереси например , конкуренция да речем някаква или нещо друго свързано с пари
    Но ще ти кажа , като му дойде времето!
    Утре ще ида и ще снимам, ако съм запазил кашона.Доколкото си спомням разликата наистина е само в етикета!!!

16. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Кашоните са еднакви и моя беше такъв.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Кашоните със сигурност не са произведени от Тошиба, а са направени от избран от Тошиба производител-доставчик на кашони, така поръчителя задава описанието на всеки кашон....случайно работя в хартиеното производство.
    Като цяло смятам, че на Тошиба трябва да се вярва, не само за надписите по кашоните на техните продукти!

18. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Колеги, въпросът ми е малко извън дискусията, но все пак мисля, че е за тук. Интересува ме дали има битов климатик, който може да достигне 13 гр. в режим охлаждане? Без значение втора употреба или нов. :rolleyes:

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 22 от 238 ПърваПърва ... 1220212223243272 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. моля помогнете при избор на климатик за хол
    От marianski във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 12
    Последно: 12-08-14, 23:02
  2. Помогнете ми за избор на климатик - 2012 г.
    От WhiteNoise във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3300
    Последно: 01-01-13, 09:01
  3. Помогнете за избор на инверторен климатик
    От lpm във форум Основни принципи, теория, линкове и технически въпроси
    Отговори: 20
    Последно: 21-04-12, 17:05
  4. Помогнете ми за избор на климатик!
    От Stan_80 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 39
    Последно: 12-02-10, 14:34
  5. Помогнете ми за избор на климатик - 2009 г.
    От 1115 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1632
    Последно: 31-12-09, 12:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе