Не е въпрос на избор. Четете малко сервизните и вниквайте в написаното. Все едно да си вземеш Nocria AWYZ18 вместо AWYZ14. ?!?
Не е въпрос на избор. Четете малко сервизните и вниквайте в написаното. Все едно да си вземеш Nocria AWYZ18 вместо AWYZ14. ?!?
... Това казвам, всеки си прави избора Моя го знам
винаги е по добре машината да има запас от мощност ,че като стане -15 с гъста мъглица чакай да топли ... другото много важно особено за спалня е да има нисък минимум и да изключва рядко .. тука по моята класация няма читава машина на 220 волта ... специално за малка спалня/детска 22/25ца на 100 волта е избора за мене
Да, точно така....Първоначално публикувано от Alexi
Е сега го пратихме момчето в тиквите. Много го улеснихме, няма-що!
Без да подценявам машините за японския пазар не мога да приема дистанционното ми да е с йероглифи. Ако някой намери решение за Тошиба PDR с нормално дистанционно бих се замислил
Е, ако получиш качествен превод, пак ли така ще разсъждаваш?!Първоначално публикувано от Mega
... Не е до превода колега, чисто естетски. Аз съм малко маниак и не мога да понеса йероглифите. Но това си е моето мислене де. Машините са си прекрасни. Изобщо не ги подценявам.
А можеш ли да ми предложиш дистанция за дайсекай на български? Щото на тъщата й е все-едно, дали е на корейски, японски или английски...Първоначално публикувано от Mega
Не те разбрах? Ако е закачка към мен не търся на български
Красотата на японските символи е несравнима...
... Така е, стига да съм японец или поне татко ми да е хаха Дано изкарат машина като PDR и за Европа.
Английския ти е майчин език? Ясно... Ма моята тъща, дето е на 75+ се опрявя с къщичките. И са й точно толкова удобни/неудобни, колкото ингилизки думички по дистанционното. Та мисълта ми е, че проблема ти е по-скоро... естетически.Първоначално публикувано от Mega
Макар че в йероглифите, да има повече красота.
И какво излиза сега? Изборът на климатик през 2011 г. ще бъде изхвърления климатик, така ли? Ами поне слейте двете теми. Бях писал и преди, ама го затриха, затова пак ще го напиша. Вие и съпруги вече трябва да си избирате втора употреба. Поне са добре разработени.
Ами то си има еквивалент за европейския пазар...Поне на дизайн е почти същия. Европейското няма аспирация и мулти монитор и малко по слаби параметри относно COP и APF, но не мисля че това е болка за умиране.Първоначално публикувано от Mega
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1303187512[/time]_________________________________________________
dimkaraganchev, никой в момента не говори за втора употреба. Говорим за нови японски модели или ти всичко на което пише със символи върху него го смяташ за втора ръка?!