Първоначално публикувано от
gnf new one, гледам си ме цитирал, но къде видя да съм класифицирал климатици Самсунг за пълен боклук или доказани л@йна?
Това, че ти си притежател на климатик от марката Самсунг и по някакъв начин си се обидил за ограниченото внимание или невнимание към тази марка климатици, то това не ги прави автоматично подходящи за отопление през зимата, особено на места където въздуха е много влажен, както е в случая за Бургас. А ти твоя си го ползвал ЦЕЛИ 2 седмици в годината и то на охлаждане в Сандански, по подразбиране се смята, че всички климатици стават за охлаждане, но не и за отопление.
Няма нужда да споменаваш TV и GSM от тази марка в раздел за климатици, някак си не се връзва и нямат нищо общо. Да си прочел в темите за LCD TV нещо за климатици, не нали?!
И аз от 6г. ползвам само GSM-и на Самсунг и съм много доволен, но това не ги прави добър производител на климатици.
Между другото и Самсунг са направили добър климатик тази година, поне на хартия така изглежда. За окончателни оценки най-рано след една година, стига да има смелчаци да ги купят и станат "тестери"
Става въпрос за
тази серия.
Колкото до Мидеа. Да, китайски са и на всичкото отгоре
оригинални китайски , а не 1000% имитация
, но имат доказани и топлещи модели в този нисък ценови клас, а има и специалисти във форума, които монтират много Мидеи и са споделяли, че когато са правилно оразмерени, си работят без проблеми през зимата и за цени 600-800лв. са добро решение. И гаранционното им обслужване е било на ниво.